Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 302
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
И за мен. Аз даже сама кося, но за хора с алергии е ужас.

# 2 911
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а аромата на току-що полята лехичка?
Simple Smile цъфнаха още два лилиума. има усещането, че всеки от тях е с различен аромат. сегашния е много нежен и леко екзотичен. не мога да го определя.

# 2 912
Нещо натиснах, нещо обърках, шма прощавате. Та идеално съм, и пих, и ядох, и мързеливото си ***е топнах у морето...

И мидичка, намерена от малката...

# 2 913
Пхаха, Мързелота, по ръчичкта вИдя, че туй дЯте от водата не излазя 😂👌

Аз нямам туй хубу дворче, но си имам щурчета пред терасата 😍 такъв убав концерт ми изнасят в момента 👌 И аз обичам миризмата на окосена трева..
А сега с миуту ще ходим да ме черпи за рождения си ден.. след няма и два часа ще е. Тъй, чеее, чакам голяма черпалка 😄

# 2 914
  • Пловдив
При мен задуха и замириса на билки Blush
А музиката е един път... не ми се тръгва
...

# 2 915
В нашия двор само бурени, имах толкова идеи за облагородяване, които не се одобряваха, та си остана змиярник.

Светулки последно видях преди години при Сирос, бяха десетки хиляди, не бях виждала такова нещо, като в магична приказка. Децата бяха малки тогава, но още питат кога ще отидем пак, бяха изключително впечатлени.

# 2 916
За съжаление,от тези жеги тревата доста изсъхна. За 6 години,от както съм тук,за сефте се случва. Направо жълти петна,трева почти няма,няма и мирис на окосено,а и аз много обичам. Но пък мирише на здравец и мента,щото тези листа покрая дават фира. 😁  А има и някъв нов бурен,дето само едни пръчки стърчат нагоре,ужасен е! От де се взе не знам,но и бързо превзема всичко.
Има още много за правене,пергола искам,дръвчетата са ни малки,искам големи за сянка,барбекю,гараж... Абе бая работа,но си е кефско! Имаме и щурци,и светулки,и комари. 😂 Нащракаха ме на 4 места,въпреки пръскалото. Трябва да взема друго,това е някъв менток.
Мързелчето няма да я мислим! 😍

# 2 917
Търтийн, не само тя, то никой от фемилито от водата не излазя... Те като са вътре, и Ний там дежурни...
Пък да се похваля, че утре имам рожден ден и ставам на 22... евро.

# 2 918
Честит рожден ден, Мързелотка! От здраве  и късмет да не се отървеш!

# 2 919
Честит рожден ден, Мързелче! Здраве, усмивки и спокойствие пожелавам! Весел празник днес! : Flowers Rose Birthday Balloon Heart

Скания, много са ти романтични спомените Grinning то светулки имаше, ама как ни наядоха комарите....
Шегувам се.

# 2 920
Честита да си, Мързелче! Здраве, радости и сбъднати мечти!
За моя изненада, видях светулка в града преди около месец. Много й се зарадвах Simple Smile
Ние вече сме на път. Страшна жега беше снощи, почти не съм мигнала.
Приятна почивка на почиващите и спорен  ден на работещите!

# 2 921
  • София
Честит рожден ден. Направи ли торта от тиквички?
Абе хора, защо ви хапят така тези комари? Мен по-малко от 10 пъти в живота ми са ме хапали, даже и в тропиците не ми наливат.

# 2 922
Мързелотка, честити двадесет и две евро! С пожелание да напълниш житейския портфейл с още 5 по 22!
Бъди здрава и  обичана. Пожелавам и заряд от спокойствие за много подвизи пред тигана! Hug
Весело! Balloon Cake Cocktail
Изпратих МН до аптеката за инжекции, мама не е спала от болки, аз съм с главобол.
АМАН!!!

# 2 923
  • София
Карамелче, още ли я боли? Дали пак да не я заведеш до спешното?

# 2 924
Рен, още! Обаче е такъв опак инат!!! Като кажа за лекар или спешно ми говори през зъби и е готова да ме разкъса. Нямам полезен ход..

Общи условия

Активация на акаунт