Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 306
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Euskal Herria
Наздраве!
Тая вечер сме на пържени т... Grinning. Салата и гръцка музика. Моят мъж се е запасил с диня и тукашна мастика.

Добри, успех!
Ре, точно тия ощетените се оказват много устойчиви иначе, нищо не може да ги бутне и си живеят блажено.

# 2 896
  • France
Не, а съм водила кой ли не... малко ме е срам, че все не намирам време.

Не отговорих на Джун - уж е по-добре Славето. Ще видим тази нощ.

# 2 897
  • София
Яна, привидно живеят, но злобата и завистта не им дават мира. Аз наблюдавам подобни и те са вчно в някакъв стрес, кой, какво, кога и как е направил.
Фил, догодина, дано да можете. И ти ще видиш места, които не си посещавала.

# 2 898
  • Пловдив
Елифко, имам късмет, че е близо до нашите, та успяваме някога да избягаме Wink

# 2 899
Добри, тате казваше – Ако Господ слушаше гаргите, нямаше да има живи коне.  Това по повод „бате“, за преместването, ще бъде наред, ти си такъв сладур неземен, че ще се впишеш навсякъде!
Мисти, приемаш ли гости, на изток от Рая? Искам да дойда с Елифче,  щото от нея блика доброта и хубава енергия. Аз няма да досаждам, ще седна на полянката и тихо ще тютюнопуша.
От известно време  към домашния ни телефон има засилена  инвазия на ало измамници.  Дори синът за малко да им върже, че съм  станала жертва на ПТП и съм със счупен крак. Призляло му, докато напоително му обяснявали колко съм зле. Не могъл да понесе мисълта, че елегантният ми глезен е раздробен на части... Бързо се усетил да ми звънне, но докато чакал да вдигна,  кроял пъклени планове как ще направи клада от дванайсет сантиметровите ми токове, които  заподозрял, че са в основата на ПТП-то. Преди малко звъни телефонът и някакъв развълнуван  дамски глас с  мангалски акцент хленчи жално...
- Майка мииии, ударих човек с колата и умря !
А сега де, като нямам дъщеря ?!?....Отговорих  й  шепнешком:
- Бързо пречукай свидетелите и се омитай от там..
„Дъщерята“ ме напсува сочно и затвори.

# 2 900

Мисти, приемаш ли гости, на изток от Рая? Искам да дойда с Елифче,  ...ще седна на полянката и тихо ще тютюнопуша.
====
 Преди малко звъни телефонът и някакъв развълнуван  дамски глас с  мангалски акцент хленчи жално...
- Майка мииии, ударих човек с колата и умря!
А сега де, като нямам дъщеря ?!?....Отговорих  й  шепнешком:
- Бързо пречукай свидетелите и се омитай от там..
Joy Образ неземен! Това с тихото искам да го видя!
Приемам, приемам те, отиваме заедно. Имам планинска застраховка, само ще доплатя, за да включат и риска ''умряла от смях", зер като се гътна поне нещо да остане след мен.

# 2 901
  • София
Карамело, другия път кажи: Взимам лопатата,  чувалите и идвам. 🤣.

# 2 902
Карамел, най-накрая, казваш, го уцели тоя чиляк Grinning

И аз не съм ходила в Сакар и аз, засрам.
Добри, за колко време се очертава да сте там? По принцип има и достатъчно места за западняци, за християни, толкова да се види, да се изживее. Аз обичам такива приключения, за мен животът е прекалено кратък за да го живееш в коловоз.

Мисти, след 5г, които ми се струват като миг, аз ще съм персона нон грата в семейния дом. Ще съм без издръжка, роднини и близки в забравено от бога селце без никакви възможности за работа там, различни от чистачка през сезона. Няма вариант, в който оставам там. Ако децата искат и имат нужда да са до мен след това, ще намеря начин. Ако искат да полетят, ще ги оставя. Но да, моментът наближава плашещо бързо.

Изкарах прекрасна вечер с компания, с много глупости и смях, точно от каквото имах нужда!

# 2 903
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с Горинич видяхме светулка. жив динозавър да беше изпълзял от храста по-малко щеше да се впечатли.
"ти ми разказваше, че светят, ама аз все си мислех, че ме премяташ нещо."
Sad а аз си спомням как навремето около жътва полето светеше...

# 2 904
Бомба съм, пушка съм,

# 2 905
Карамелче,що не й каза,че сбираш бригадата от Бг мама и отиваме да го копаем! 😁😆
Добри,гушки и не обръщай внимание на дребни душици.
Сирос и Мистето,браво мацки!
От мен една снимка на дворчето,току що окосено:

И детския кът:

Наздраве с биричка. И пържени картофи. 🤣🙈

# 2 906
  • София
А тиквички?
Ени, много е уютно дворчето.

# 2 907
Крот се губи. Утре ще ѝ е петък, знаем си я, но я да се появи на отчет бързо. Започнах проверка, по домова книга. Липсва.

# 2 908
Е, мноу ясно.
Ени, ако имам такова дворче, няма да мръдна и метър извън него.

# 2 909
  • Fairbanks, Alaska
А усеща ли се мириса на прясно окосена трева? За мен този мирис е много приятен.

Общи условия

Активация на акаунт