Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 307
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 880
Добре, мила сестро, искрено се надявам, батката да е изпратен, дето му е мястото. Преместването не го мисли. Винаги е за хубаво. Поне такваз е моята статистика.  Носи вълнение, приятни емоции. Порадвай им се.

# 2 881
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
радвам се. вълнувам се по-точно, т.е. има и от двете.
Simple Smile

# 2 882
Добри, съжалявам. Хората са такива каквито са. По-добри не стават с годините. Роднините също. Ти си го знаеш, де, охкай тук, но разтоварвай душата и нямай илюзии.
Късмет на новото място! Промяната е вълнуваща, сигурна съм, че ще се отрази добре на семейството!
Карамелка, още ли я боли твоята майчица? Милата! Дано скоро мине Hug
Сирос, оглеждай се за буса на Море от любов Stuck Out Tongue Winking Eye
Тортийн хем талантлива, хем скромна. Не е добра обаче таз комбинация. Да се поправя!
Весе, ти си нашето ранобудно звънче. Звънкай силно и усмихнато както досега.

# 2 883
Добри, да отидеш до един магазин за подводна екипировка и да си вземеш хубави маска, шнорхел и плавници, защото отиваш на чудно място, на което хората дават пари, за да надникнат под водата. Детето ти ще учи в хубаво училище, предполагам няма да живеете нейде из покрайнините, та хич да не ти дреме. Братчето - да го души, дребна душица, такива хорица по-добре да не се коментират.

Оплаквам се, че решихме да пробваме една квартална кръчма и съжалявам и за храната, която изядохме, и за сметката, която платихме.

# 2 884
  • София
Добри, още повече, че противно на очакванията, животът е много по-спокоен. Аз даже тази част не я приемам като друг континент. Примесени са културите, но пък ще ви даде възможност и по-навътре да отидете.
Просто е супер и за вас и за детето. Подобен опит в тези години обогатява много.

# 2 885
Дайте идея за меню на детско парти т.е.предпубертетско 😜Основното ще е 🍕, предястието чипс и ще поливат с кола - то е ясно,но още нещо изпомежду.Мъфини ли,соленки ли някакви,плодове,солети...не знам и аз.Офф,мисля го.Да минава вече.

# 2 886
  • София
Уми, защо не им направиш от нашето време сандвичи от франзела? Мини пици, плодови шишчета. Пилешки крилца, мини бъргъри.

# 2 887
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дайте идея за меню на детско парти т.е.предпубертетско 😜Основното ще е 🍕, предястието чипс и ще поливат с кола - то е ясно,но още нещо изпомежду.Мъфини ли,соленки ли някакви,плодове,солети...не знам и аз.Офф,мисля го.Да минава вече.

на последния групов рожден ден на Горинич много бързо се изядоха "солетките" от морков и краставица.
нарязани надълго на солети и сложени е чаша, на дъното на която има вода с резен лимон
и шишчетата от плодове. Simple Smile

# 2 888
  • Пловдив
Наздраве!

# 2 889
  • France
Добри, всичко ще е наред. Ще видиш. А за роднините... ще си замълча, но съм сигурна, че по телепатия ще чуеш какво имам предвид.

Днес тичах следобеда и сега искам някой да ми направи масаж на краката. Confused Като се връщах, една кола ми взе предимството на пешеходна пътека, ама толкова нагло, за да завие и да се провре през спрените на светофар коли, че чак се загледах - българска се оказа Joy

Сирос, Мисте, чудно е при вас Heart Eyes И аз искам

# 2 890
Мисти, къде е това?

Уми и аз идвах с шишчета от плодове.

# 2 891
  • Пловдив
Елифче, нейде из Сакар, винарна с хотелска част и чуден ресторант Simple Smile

# 2 892
  • France
Никога не съм ходила в Сакар, казват, че е чудно

# 2 893
  • София
Фил, то ТУ водила ли си го в БГ?

# 2 894
Пропуснала съм, че си там Blush Наздраве! Чудни са снимките! Наслади се на отдиха!

Общи условия

Активация на акаунт