Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 308
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Пловдив
Скания Grinning  хубу, ама на твоите деца майката си ти, та..до теб ще са. Шегувкам се Simple Smile дано ти се наредят нещата.
Кога тръгваш на обратно?

# 2 866
Мисти, моите деца ще са до мен още 5г да кажем, а и са подсигурени жилищно и финансово. Не мисля да да ги отглеждам по гръцки докато излязат в пенсия. Пък и имат нужда от читава майка, не изтървала всички влакове. Интервюто е в понеделник следобед, а мисля да потеглям наобратно най-много до две седмици.

# 2 867
  • София
Ще стискаме палци значи. Две седмици не са малко, но не са и много. Дано ти стигнат да оправиш нещата. Не бъди емоционална.

# 2 868
Търто, ще ти скъНа ушите, както казват тук на къра.
Аз съм ден и не ми пука
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 21:28 от Сирос

# 2 869
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
познавахме един счетоводител. завършил счетоводство, защото "художник къща не храни".
първото нещо, което направи след пенсионирането беше да си купи хартия и бои за рисуване.
направи няколко изложби. ако имаше време можеше да напредне много. Sad
имаме картини от него, когато се върнем мога да покажа.

# 2 870
  • Пловдив
Сиросче, безсрамница си Heart Eyes  щеш да спиш инак...м? Хладка ли е поне водичката?

Скания, ок..ти си знаеш. Аз още не мисля за отделяне Simple Smile

# 2 871
  • София
Мистик, ти не мислиш, но така бързо идва 😁. Растат като гъби, а ние все така млади. Малко е сложен преходът между дете и пораснал индивид за родителите.
Чироз, само така. Много хубаво си направила.

# 2 872
Не съм аз, Рен. МУ е. Даже закара детето при баба му. Нещо много подозрителен, но за сега ще затварям очите.

# 2 873
  • София
Вместо да затваряш, вземи, че отиди ти да се позабавляваш и без него. Не е нужно да е сгафил обаче.

# 2 874
  • Пловдив
Ай, ай Сиросче...вече ептен ми замириса... на любоффф Heart Eyes
Браво на ТУ.

# 2 875
Привет, диаманти Heart Аз пак да се повторя като в първия ми пост при вас, не с лошо за балконЯ! И да благодаря на РадУС, щото ако  Сиросче не  беше я „поздравила“, сигур‘ още щях да го подпирам.
Веселинче, прекрасно, не знам за Сис, ама на мен си ми любимка Hug 
Тринайсетице, аз бях за бяла рамка, но нещо се отплеснах и не го изрекох на глас, ама ти явно си измила третото си око и си ме разчела. Присъединявам се към апела на Сис  да ни изографисаш, отсега ти казвам да предвидиш повечко място за мен, щото съм станАла извън габаритен товар. И ще те наритам лично, ако продължаваш да държиш таланта си в анонимност! Анадъмо?
Кроталче да се разпише немедлено, щото на море няма да ходя, но ще се отразя във Варна специално да я дръпна доброзорно за прическата.
Сиросчееее, ти нямаш сърце! Ма може ли сега така да дразниш!? Мъж мечта с петзвездно меню те посреща, на Гърция те водИ, сега и СПА… ОХХХХ!!!  Приятно и наздраве !
Аз отивам да се гръмна. Сериозно толкова ми е тегаво и отвратно всичко, че съм на път да си купя въже и да издирвам здрав клон. Мама снощи пак направи криза, тръшкаше се от болки и същевременно се пенеше, че не иска в спешното. Можех само безпомощно да кърша ръце и да се моля час по-скоро да се свършва клетото ми битие.

Днес ден за излъскване на имиджа, с прическа и нов педикюр съм, но ми е смотано, дори не ми се иска да си накапкам дванадесет грама уискенце. Офф, искам един спокоен ден, поне един, Господи!

# 2 876
  • sf
След малко си сипвам ...много. 😆
Детето е при нашите, направих си педикюр, купих си нови гащи и няма на кого да ги покажа. 😆 Ще зяпам хорър за успокоение. 😁

# 2 877
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
даже не знам как да го напиша.
май е най-добре да е в скрит текст и за малко. не ме цитирайте, благодаря.
Скрит текст:
благодаря за милите думи.
махам го, защото е малко лично.
Господ да го съди, аз няма да се товаря повече с това.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:10 от st. Dobri

# 2 878
  • София
Спукаха ме от работа днес!

Смях се в магазина с новата касиерка. Не може да запомни името на главната касиерка. Обръща се към нея с грешно име. Главната я поправя и пита не й ли запомни името цял ден като я вика през 10 минути да задава въпроси, а новата заяви "Ми аз имена не помня. Тъй ще ти казвам."

# 2 879
  • София
Добри, приеми преместването като разнообразие. Не е далеч, на няколко часа полет е. Другото е без коментар.
Аз не се впечатлявам от хора с нисък капацитет. Природата достатъчно ги е ощетила.

Общи условия

Активация на акаунт