Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 89 735
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 850
Бърд,от снощи правя разни дребни упражнения. Одеве се пробвах,дребната ме разсейва,бърбори,прави ми смях,кучето се чучна и то на мойто килимче и ми се пули.. 🤣 Страшна йога беше! Ама няма лошо да се пораздвижим. Свалих приложение и е лесно и приятно. Тези сложните по-нататък.

# 2 851
  • София
Леле как се наплющяхме на обяд. Още ми е тежко. Не мога да мръдна, камо ли упражнения.
Добри, оправих се със скрития текст, само с цветовете не успях 😆. Голяма борба беше, но аз съм инат.
Ени, пъпът ли му е хвърлен в Бургас на ТУ?
Кротева де е?

# 2 852
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гледам бар "Наздраве" - имах нужда от нещо като дъвка за настроение.

# 2 853
Термометрото закова 42! Отивам на спа. Sunglasses

# 2 854
Черпя ви с едни яки кадри от Гърция:

Седя си,гледам си,ахкам и мечтая!

# 2 855
от това се оплаквам, а ми предстои да изляза от офиса, за да се прибера

# 2 856
Вайх, бе... ама вайх не ами, много вайх 🥵 ще се умира, видя се. Бях на центрото, да дам картината да орамчат. Да ви кажа ли? най- пасна бяла рамка 👀 и аз се опулих, ама нА, харесаха се с картината и камдисах да я праят. Имаше над хиляда вида. Човека в арт-а мн любезен- свали ми 999 😅 Еми - не, бяла. И тъй. Обаче жегата е ужасна. То тва ателие до църквата Кирил и Методи- за провинциалистите 🤗 баш на един голям площад пльосната таз ми ти църква. И след голям ремонт няколко гОдин, направиха отдолу подземен паркинг, а отгоре кат постлали плочки до къде ти поглед.. Обаче грам сянка няма. Който иска да се прави да умирГа в тоз момент точно- там е мястото 😳🤕

Предизвикателството ще го приема, но кога ще го изпълня изобщо не знам 😕 Хич не ми остава мн време за рисуване. А така искам само тва да правя.
Кой пита по снимка рисувам ли, не запомних. Май Янчето. Един единствен път съм рисувала маман по снимка. Бях сигурно 15?  май годишна.. там някъде. Получи ми се, но така съвсем небрежно. Не съм го правила оттогава. И не съм сигурна в себе си. Трябва си практика.
Ей, ся ме пита чиляка в ателието- моя ли е картината. Казах му- не 😳 Срам ме е, те по тези ателиета художници хората.. ще ми се смеят..
Ще полегна. Изморен аз.
Ени, ако не найдиш колиба- моята ще ви подслони 🤗

# 2 857
  • София
13, как те е срам бе жена. Супер са ти картините.
Скания, как си?

# 2 858
Ама си магаре! Що не каза?!

# 2 859
  • Пловдив
13, как срам бе? Луда си ти! Др.път си признай!

Ени, и аз така мечтая...

Тия моите двамката луди хукнаха па на язовира..ку-ку! Сянка дебела имАло...хубу...тук на двора се мре...мх.
Преди обяд позачистих малко, ма пот се лее..и още колко има, ам кат захлади Simple Smile майка ще чака.
Забърках един голям миш-маш и печ.чушки с брашно. Синко ко ше яде нинам, ма ко ще...
Има шише мента Simple Smile ама за довечера друго мисля. Ще видим.

# 2 860
Аааа 13,макак ще те е срам бе,моме?!! Малиии,аз шъ ода да му кажа,че те е било срам! 😆 Нямаш поводи за срам,ама изобщЕ! Ся не е готино да пиша така,ама кат гледах на Зуека картините.. 😲🤭пълна скръб! То ни мойш разбереш ко е искал да рисува. Малко като Синеочка,рисува нещо и казва Познай какво съм нарисувала? А де! Почвам да гадая,ама никогаШ не познавам. Тааа и ЗуЯка е така,обаче чуека си има самочуСтвие,че и изложби прави. Та теб ще те е срам?! Кат зема една гьостерицааа..
Мен ми измръзнаха краците! Нали върти тоя климатик,че все долу е студа,топлото на горе оди,а аз мразя да ми е ладно на крачоните. 🤣

# 2 861
  • Sofia
Тийнче, напекло те е много, иначе не виждам как ще се срамуваш от тия красоти. Направо се стягай, че аз питах дали рисуваш по снимка, може и шарж даже и съм съвсем сериозна. Като индивидуална поръчка и то с цена!
Да кажа ли, че пак направих онлайн поръчка. Ми не мога, петък следобед е... Не му е време за работа.
Мързелчето да пише как е.
Фил, как е втори номер днес?

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 17:34 от Child of June

# 2 862
Миии нА.  Срам мъй.
Имам комплекс като учила- недоучила .. та затва сигур. Танчето и в Художествената гимназия не ме пусна, че художник къща не хранел.. Абе.
Мързелота, Кро и всичките дет липсват.. да спрат да липсват 🙂
На дрямка отива мойта работа..

# 2 863
Леле, като хвана една дебела сопа! Защо не бях до теб, направо в другия квартал щяха да разберат, че познавам такъв талант.
Ре, супер съм, спортувам! Иначе съм набрала инерция да пращам всички при майките им, за постоянно, вкл и младежа. Просто не съм в състояние да поема чужди емоции в момента, чакат ме важни решения и искам да се поставя в центъра им, да мисля само и единствено за себе си, защото всички останали я са до мен утре, я не. И не мога да водя битки и с наранени нежни душици.

# 2 864
  • София
Насъбра ти се. Много е трудно. Какво става с работата. Аз стискам палци всичко да се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт