Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 879
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 75
Сирос, поне 24ч по-рано трябва вече да знаеш, за плф-а и теста. За другото ще импровизираш. Набележи мястото, на което ви се ходи, отложи плановете за ферибот ако имаш такива, че съвсем ще стане сложно и дебни 2-3 места в букинг за настаняване поне за първата нощувка.

# 76
Попи, знам. Резервация не ми трябва, не е проблем. Гърман заек съм, ама ми се щеше по - лесно да е. Ферито е на често, та не го мисля. Това по средата е... ъъъ... Head Band

# 77
Карамел, от опит знам, че насила хубост не става и не си го причинявам. Ако те натоварва и не е твоето, кажи си го и дерзай напред!

Оплаквам се..
Обичаме да се разхождаме и много пъти сме ходили пеша дотам, но днес изплезихме езиците от жега. 35 градуса е тъкмо се прибрахме и главата ме почна пак.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 06:37 от Анонимен

# 78
Ние пак решихме да почиваме на нашето море. Големи разправии ми се виждат за Гърция, примерно, а до последно да треперя ще мога ли да мина граница/или където и да е - на мен ми се ходи в Хърватия/, не ми се иска. Освен това и там ще има да се притеснявам, общо взето, докато не се приберем дома. + сме и с кучето, та съвсем става батак.

# 79
  • София
Мистиче, още е в рехабилитационния център, но се подготвям за завръщането й следващата седмица. ♥️

Балонита, 13 лв на месец е достъпна цена. Мога да си го позволя. Благодаря за информацията! 🤗

Две варени яйца в един ден за 7-годишно дете много ли са? 🤔 Едното го хапна на обяд. Второто - на вечеря. Час по-късно се оплака от гадене, но не повърна. Отиде по голяма нужда, но се изходи в нормална консистенция. После легна и заспа на мига.
Тя до скоро не ядеше яйца. Рядко хапваше само малко белтък. От скоро ги прояде с жълтъците и още не съм я тествала с два броя в един ден. Сега не смея да заспя...

# 80
Panachina, щом е еднократно не в проблем. Две яйца са нормална порция в яйчен сандвич примерно, така че спокойно.

# 81
Дребното е изяждало две яйца. А няма 6 г. Много ги обича...

# 82
Може и да и са дошли в повечко двете яйца. На мен ми става тежко, ако на едно ядене изям две яйца, а съм голям човек.

Добро утро!
Ей тук съм, ако реши някой да носи кафе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
Добро утро... айде кафе със сладкиш, че аман от диети! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
Селската идилия ми върви с екстри, маман ме е подхванала на болната ми тема с килограмите от 7 сутринта, та благодаря за сладкиша, Елиф, ммммм.
Айде и от мен едно кафе, че съм станала кафеман нещо.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 20:08 от 💜 Clo 💜

# 85
  • София
Добро утро!

Благодаря за кафето!

Кло, много зле звучи това с коляното. Дано усетиш добър ефект скоро!

Готвя се за работа. После пак ще намина.

# 86
  • Пловдив
Добро утро!

Кло, не казвай, че ходиш при Аврамов? Той така практикува само с инжекции в коляното.

В съседното село ги е помляла градушка. Голяма. Аман. При нас ефекта беше само, че спрях климатика.

# 87
  • София
Мистиче, би ли споделила с какъв климатик сте и доволни ли сте? И за отопление, и за разхлаждане ли го ползвате, или само за хлад? За колко голямо помещение?
Другите другарки и другари, ако се включат и те по темата, ще съм им много благодарна. 🙂
В процес на избиране сме.

# 88
  • Пловдив
Мистиче, би ли споделила с какъв климатик сте и доволни ли сте? И за отопление, и за разхлаждане ли го ползвате, или само за хлад? За колко голямо помещение?
Другите другарки и другари, ако се включат и те по темата, ще съм им много благодарна. 🙂
Панде, нашият е стар веч, ама е Фуджицу, 12-ка и го ползваме за дневната, която е близо 30кв. И за топло и за стузено го ползваме, даже отварям и охлаждам и към коридора и спалнята на синчето, понеже при него няма. Доволни сме много.
И като цена е бих казала бюджетен Simple Smile Ся, ако има вариант/бюджет и бих купувала, ще вземем Мицубиши.

Къде да си намеря такъв тип бижу?
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 08:25 от mystic woman

# 89

Добро утро!
Панде, в мп са с Дайкин, 12ка и 18ка май, много са доволни и за охлаждане, и за отопление, не им се отразява драстично на сметката. Обаче в предната квартира нещо не бяха сметнали правилно големината на помещението и съответно климатикът беше 9ка за 30 кв студио - съответно постоянно работеше и съм стигала главоломни сметки.
Вуйчо също е с Дайкин, и той е много доволен. Успех с търсенето!

Общи условия

Активация на акаунт