Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 898
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мистк,с книжка ли е?

# 121
  • Пловдив
да с рецептурна...но ни е за сефте и незнам кое след кое. ЛЛ каза да и се обадя след третата рецепта, ама коя тая рецепта? Знам, че комисията е през 6мес и до тук...а кой ще му ги слага хич незнам.

# 122
Сис, понеже тук няма да стигнем до единодушие, излез с гащеризона и се прибери по някое време да се преоблечеш с роклята под предлог, че ти е станало много горещо на дансинга.

# 123
  • Пловдив
Сис, понеже тук няма да стигнем до единодушие, излез с гащеризона и се прибери по някое време да се преоблечеш с роклята под предлог, че ти е станало много горещо на дансинга.
Laughing
Попи, ам това е нааай-добрата идея евър! Smile

# 124
Попи, идеята е супер,ама танци няма да има! Мерки против вируса,какво да се прави! Истината е ,че и аз към гащеризона клоня,но си мисля дали не е too dressy за случая?!!!

# 125
  • София
Е, ти пък. Няма да е.

# 126
да с рецептурна...но ни е за сефте и незнам кое след кое. ЛЛ каза да и се обадя след третата рецепта, ама коя тая рецепта? Знам, че комисията е през 6мес и до тук...а кой ще му ги слага хич незнам.
Рецептите, които се дават от ЛЛ, след като сте заверили протокола в ЗК.
Рецептите се издават на 3 месеца, а протокола на 6. Не ме питай откъде знам 😔

# 127
  • София
Ел рецепта знаеш ли каква ми е,едно листче с един номер.Давам него и книжката попълват и дават лекарството.

# 128
  • Пловдив
М да...даже сега няма и реално никаква рецепта. Просто давам така купчината документ в аптеката...тъй ми рекна.Абеее ще го разиграем Head Band за жалост и ще се научим...Страх ме е от страничните ефекти и т.н. Дано му понесе добре!

п.п. Кви очи и вежди мяткате в другата тема, а?  Smile

# 129
Аз пак ще досаждам ,подминавайте ако не ви се занимава
Скрит текст:
Намерих снимка на гащеризона,но моят е изцяло в черно

роклята е тази
!

# 130
  • Пловдив
Роклята е по-секси...

# 131
Ще ви послушам аз за роклята.

Сис, ма той тоз гащеризон бая си показва, и гърбът му гол... чудесен е. И щом е черен, с едно червено червило...
А, видях и роклята. Ми и тя е хубава... за роклята съм.

# 132
  • София
Ау, сега се разколебах. Гащеризонът малко в горната част не ми допада, а синьото е много хубаво.

# 133
Ами, потвърждавам си мнението. Роклята.

# 134
Привет!
Изпуснах ви!
Писали,писали,а и нова тема имало!
Който е имал повод да празнува  - поздрави от мен!
На който му е тъжно,трудно и смотано - прегръдки!
Аз пак съм във филма.От понеделник започвам консултации с психолог.Стискайте палци да не са пари и време на вятъра.Чувството на безпокойство,страх и паника не ме напуска.Отново спрях да се храня и карам на цигари.
Оплаках се! Confused

Общи условия

Активация на акаунт