Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 284
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 2 925
Честита да е мисис Тиквичка! Да бъде обичана и щастлива!

Бърд, лек път и приятна почивка!

Ех, Карамел, измъчихте се. Какво казват докторите? Няма ли признаци на подобрение?

И мен не ме хапят много комарите. Стигнала съм до извода, че вероятно кръвната група е от значение. Най-пострадавши са хората с нулева кр. група.
Я да ви питам - с какво си мажете кожата на тялото, за да не е суха? И гледате ли състава? Иска ми се да си купя масло за тяло или лосион, но по-пречистени, а масовите марки не са такива.

# 2 926
  • София
Имаш, спри и обезболяващите. Ако има запушване, в чудо ще се видите.
Елиф, с кокосово масло за готвене и с Вазелин се мажа.
Не е до кръвна група. С мУ сме с еднаква, той на решето става. От проклетията е 🤣

# 2 927
  • Пловдив
Добро съботно!
Първо кафе...налЕ Simple Smile ей туй мноу ми подхожда...

Второ, ЧРД на Мързелотка! Да си здрава и усмихната!

При нас май се спа нощес...по-биваше, ама мм ме събуди в 7. Уж за риба пак, ама синко не може да отлепи очи Simple Smile та ...

# 2 928
Карамелче, измъчи се мама. Какво е мнението на лекарите? Много е сложно като се заинатят така. Дано намерите решение.
Мажа се аз с разни боди кремове от магазина, та ще следя вашите препоръки.
Преди комарите много ме хапеха, това лято ме избягват. Повечето хора около мен са на решето, аз минавам метър засега. Иначе съм нулева група.

# 2 929
  • Пловдив
Комари..м да. Тая година учудващо няма толкоз. Ени, ти де ги найде? Simple Smile  Даже и по морето не ни хапаха.

Карамелче, идете на лекар...явно няма да мине така у дома.

# 2 930
Бяхме на ехография, бъбрекът е леко увеличен, възпален и има песъчинки. Назначен е антибиотик. Нямам идея какво да правя вече освен да я обезболявам...

# 2 931
  • Пловдив
Карамелче, освен от бабешките лекове...? Знаю за сок от гулия, че много помага, ама в тоя сезон май няма. Билки, топла бира..явно трябва да излязат песъчинките.

# 2 932
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
елифче, краката ми стават на шкурка пролет и есен, а на ръцете кожата се пука до кръв.
решила съм си проблема със захарен скраб и мазане с масло за тяло.
амасла и кремове за тяло съм опитвала доста, имам и неприятен опит, но сега  май съм нацелила моите. Simple Smile не гледам състава, гледам да има ефект и да ми мирише приятно.
и понеже съм голяма бяла птица, последното масло за тяло е с малки брокатени частици.
вървя и лъщя Simple Smile Simple Smile Simple Smile ама нали никога не се поглеждам, даже не знаех, докато една колежка не ми каза. Simple Smile

# 2 933
  • Пловдив
Елифче, масло от шеа/карите и кокосово. Даже сега второто може на леко влажна кожа, след душ, да намажеш.
https://www.zoya.bg/%D0%A7%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%BC%D0%B0% … )-150-%D0%B3.1908

# 2 934
Благодаря за предложенията! Kissing Heart
Ре ме подсети, че имам остатък от кокосово в хладилника и намазах крачетата. Сега лятото много ми изсъхват стъпалата, та за тях по-мазничко.
Мистиче, супер е това, което си ми пуснала! Ще пробвам едно от маслата, още повече съм фен на еко козметиката.
Добри, кой е захарния скраб от който си доволна? Или си го правиш сама?

# 2 935
Тиквичке, са си жива и здрава и да няма повече тиквички във вашата околия!

Карамел, дано скоро има облекчение Hug

Бройте ме към проклетиите, рядко ме хапят комари, но явно свалям гарда понякога, защото като ме хванат, за мезе ме взимат.

Мажа със един спрей за тяло с кокос на Вазелин, но не съм обръщала внимание дали го има и тук.

# 2 936
Честит рожден ден и от мен на работливата Мързелотка! Бъди щастлива и дано всичките ти проблеми са свързани само количеството тиквички за оползотворяване!

# 2 937
Мързелче, честит рожден ден! Здрава, щастлива бъди и всяко зло да те забрави!
Ени, дворчето е супер!
Тук при мен това лято за пръв път виждам светулки в града. Пред блока ни има голяма тревна площ на две нива - вечер излизам на, зад него голям паркинг, а след паркинга поляна и гора.
13, идвам да те напляскам! Другият път си признай, че картината е твоя! Щом е питал, човекът я е харесал.
Карамелче, дано по-бързо да се подобри майка ти!
Снощи ходих навън да пием бира с приятели, събудих се с тиквобол. Трябваше да си взема винце и да не се мъча.
Аман от жега, отворих навсякъде да направя течение, той въздухът не помръдва. Обичам топло време, но жегите ги мразя.

# 2 938
Добро утро!
Честит рожден ден на най-работливата мързеливка сред нас 😜,да е жива и здрава, и нека сбъдва мечтите си 🎂
Карамел,явно трябва време да подейства АБ,зареди се с търпение и разсейвай майка си да не мисли за това.
Мен ме обичат комарите,но последния ми лосион за тяло не им допадна. Обикновено си вземам лосион за тяло заедно с парфюма,но напоследък търся по-естествени съставки.  Корес и Апивита имат такива лосиони и миришат чудесно! Фаворит ми е този с жасмин,а сега съм с ванилия и явно нея избягват комарите 😁
МН ме дразни яко,стискам зъби !

# 2 939
  • София
Здравейте!

Оплаквам се, че снощи форумът не ми е показал скритият текст в поста на Добри. Видях го след като вече бях писала.
Добри, само мога да си представям какво ти е. Но вярвам, че всичко ще се подреди.

Оплакване № 2. Току-що ме захапа един комар и не мога да го открия, за да му обясня някои правила в МОЯ офис.  Сигурно ще има цял ден да хапе ту мен, ту клиентите. Гад неземна!

Излиза ми някаква реклама за ластик за коса за 21 лв. Трябва да е чудо на инженерно-коафьорската мисъл за тези пари.

Мързеланке, Ч.Р.Д.! Само хубавини да срещаш по пътя си!

Карамелче, колко добре те разбирам! И моята майка е същият инат. Затова стигна до сегашното състояние. Дано на твоята й дойде акъл по-навреме и да се дигне до лекарите!

Оплаквам се и от Карамел Wink. Написах й ника и ми се дояде крем карамел. Joy

Общи условия

Активация на акаунт