Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 997
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Пловдив
Има ли игра на жилет, благодаря Simple Smile

# 122
# 123
  • пловдив
Случайно видях, че печеля от Джонито 200 мл. JoyЧакаме ли да се свържат с нас или ние ги търсим?

Те звънят!

# 124
Честит нов месец и нова тема!Благодаря  на всички ,който се грижат за темата ,за да сме информирани!юОтново за мен няма оптигрил, но днес ми пристигна бутилката от Heinz 

# 125
Тези бутилки стоманени ли са?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 22:05 от DayInMay

# 126
Успешен месец Юли на всички. Това е любимият ми месец…. Свързвам го с летни емоции, безкрайни морски дни и още нещо 😍😍😍

И аз се чудя в кои игри да се включвам. Дано ми допадне нещо. Дано и нови игри да има. Засега само към Каменица съм се ориентирала. Савекс ме изкушават. И дотам.
Сетила съм се за онази игра…. Перални със сушилни беше наградата. Някой има ли вест, или кост от askteam ли бяха?! Поне някакъв отговор да дадат. Намерих им номер и се чудя дали утре да звънна. Сигурно са теглили и уведомили печелившите. Въпросът е принципен.
Преди 10-тина дни видях снимка във Фейсбук на жена , спечелила  пералня със сушилня от магазин Финес- Благоевград!

# 127
Има ли игра на Нутела или Биодерма?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 22:14 от slan4ize_76

# 128
  • Пловдив
Благодаря, точно от там купи мъжа ми. Успех в игрите Simple Smile

# 129
Има ли игра на Нутела или Биодерма?
[/quot
За Биодерма има в техния клуб.... Даже сега е със закупен продукт Photoderm, регистрираш покупката и има тегления всяка седмица

# 130
  • Велико Търново
Благодаря за темата! Страшно неактивен участник съм, дори и не чета колкото преди, но така става понякога. Днес ми пристигна някаква награда от ХИПП с пюре от бял морков и мостри.. Идея нямам къде съм регистрирала малкия, но явно е било успешно Simple Smile
Здраве и късмет пожелавам на всички ви!

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 07:16 от skk007

# 131
Всички ли си получиха витамините от второто теглене на Джеймисън? Звъняха на ММ, но после така и не са изпращали имейл за данните и касовата бележка.

# 132
Тези бутилки стоманени ли са?
Метални са ,но са доста леки.

# 133
  • Велико Търново
Всички ли си получиха витамините от второто теглене на Джеймисън? Звъняха на ММ, но после така и не са изпращали имейл за данните и касовата бележка.
ММ получи имейл за данни. В неделя ги изпрати и във вторник получи витамините. В условията пишеше, че витамините ще са по избор - за мъже или жени, но му пратиха универсални.

# 134
ММ получи имейл за данни. В неделя ги изпрати и във вторник получи витамините. В условията пишеше, че витамините ще са по избор - за мъже или жени, но му пратиха универсални.
Аз имах обаждане преди 2 седмици, но така и не получих мейл с данни за доставка...

Общи условия

Активация на акаунт