Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 139
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Сливен
Аз не съм ходила до София-онлайн "въртях" колелото.

# 1 546
Някои ходил ли е до Кауфланд да разбере подробности от рекламата за която споделих в #1309 за празните бутилки на Carlsberg, Tuborg, Шуменски и Пиринско-6 бр за спечелване на ваучери. В Интернет нищо не намирам.

# 1 547
Сутринта ми донесоха подаръчния пакет от либрес огромна кутия със скромните три броя пакета превръзки и тениската.
Сега отварям каменица да си пробвам късмета за последно -едно след друго халба и отварачка се паднаха да ми прецакат 15 кода да ходя да купувам нови бири .

# 1 548
  • Под Слънцето
Печелившите ще бъдат обявени на страницата www.prestige-promo.bg/hyper-lidl до 22.05.2020 г.

да бе

# 1 549
  • София/Търново
Печелившите ще бъдат обявени на страницата www.prestige-promo.bg/hyper-lidl до 22.05.2020 г.

да бе
Нека се върнем на страницата, след като играта е започнала. Така ще се разбере грешка ли е, или е вярно.

# 1 550
  • София
Обадиха ми се от Уникредит за играта на Виза печеля дневна награда, дадох адрес. Попитаха ме имам ли против да бъдат обявени двете ми имена на страницата на Уникредит, като печеливш, казах че нямам против. Първо имах пропуснато обаждане, като го видях потърсих номера, понеже не може да върнеш такова, и излезе в списък на Уникредит за кредити и овърдрафти. После пак звъннаха.

# 1 551
  • Сливен
В Нимм има ли печеливши?

# 1 552
  • Пловдив
В Нимм има ли печеливши?
Няма още. Много ги замотаха тази седмица. Утре е последния срок за месечните.
"ПЕРИОД 2
Теглене на седмични награди – Всяка седмица , за участниците от предходната седмица
Теглене на големи награди – в седмицата между 19.07 – 23.07.2021г."

# 1 553
Не пиша защото не печеля. Дори за оптигрил закупих около 50 билета и пак едно голямо Нищо. За протокола точките си ги събира и кътах, като повечето бяха от Спаркса. Почти навсякъде се включвам и нищо, дори ме беше срам да коментирам🤪. Но.... Търпението си каза думата - миналата седмица спечелих ваучер за колелото на Рексона 550 лева, направо не вярвам че се доредих!

# 1 554
Някои ходил ли е до Кауфланд да разбере подробности от рекламата за която споделих в #1309 за празните бутилки на Carlsberg, Tuborg, Шуменски и Пиринско-6 бр за спечелване на ваучери. В Интернет нищо не намирам.

И аз точно щях да питам същото. Вчера пазарувах и исках да питам на информация, но един дразнещ тип пак беше окупирал гишето. Заради този смотльо не търках скреч карта миналата седимица, че закъснявах от обяд и вече играта е свършила.

# 1 555
  • Русе
И аз се присъединявам към въпроса...малко съм свенлива по телефона, ама ще взема да звънна в нашия филиал и да питам Simple Smile

# 1 556
Аз пък си получих водицата Михалково, много актуален подарък за жегите . Свалят ми момчетата от Спиди кашонче, единият казва, че е тежък, ще го занесе до асансьора. Аз му казвам да отвори кашончето да ги почерпя по една вода, ама няма да е студена.  И изобщо не гледам какво е кашончето. Решила съм, че ще е стекче от малките бутилчици. Отваря отгоре момчето, чуди се и аз едва тогава се вглеждам, че това е 15 литровата им екологична окаковка с диспенсърче. Викам, е нема, и по една вода не нема да ви черпя! Хилихме се! Joy

# 1 557
  • Сф
Аз пък прочетох , че .." свалят ми се момчетата от Спиди" и ти ще ги черпиш по една "гола вода". Joy

# 1 558
Аз пък прочетох , че .." свалят ми се момчетата от Спиди" и ти ще ги черпиш по една "гола вода". Joy
PureLove, ти цял сценарий заформи! Абе на смях ми тръгна историята, на смях продължава, лошо няма! Joy

# 1 559
  • Бургас
Не пиша защото не печеля. Дори за оптигрил закупих около 50 билета и пак едно голямо Нищо. За протокола точките си ги събира и кътах, като повечето бяха от Спаркса. Почти навсякъде се включвам и нищо, дори ме беше срам да коментирам🤪. Но.... Търпението си каза думата - миналата седмица спечелих ваучер за колелото на Рексона 550 лева, направо не вярвам че се доредих!
Как го спечели ваучера? С смс ли?

Общи условия

Активация на акаунт