Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 037
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няма за мен грил, здраве да е, но пък печеля 100 лв от Савекс, точно си мислех за тях като пуснах пералня и ми стоплиха сърцето (smiley) със смс.

# 181
  • София
Miss_charm, и двете игри са от форума.

Благодаря. Днес съм особено руса.

# 182
# 183
Появи ми се анкета на бг-мама за тестване на продукти, обаче детето ме бутна и съм натиснала нещо и изчезна. Някой знае ли дали мога някъде да я намеря?

# 184
Появи ми се анкета на бг-мама за тестване на продукти, обаче детето ме бутна и съм натиснала нещо и изчезна. Някой знае ли дали мога някъде да я намеря?
Опитайте да влезете в профила си от друго устройство.
Вчера и от таблета ми се отвори анкетата, а я бях попълнила от компютър.

# 185
Трябва ми код от Доминос за сладолед.

Ако някой ми изпрати на лично съобщение ще съм много благодарна.

# 186
# 187
  • Вестерос
Получих си бижуто от Тео, не е лошо, не знам защо имаше толкова негативни мнения за него, има си и сертификат и стои добре:

И моето дойде, много е нежно, харесва ми доста!
На документ от лео-то пишеше, че е на стойност 25 лв.

# 188
Онзи ден и аз си взех бижуто от Лео Експрес. Тъй като регистрирах свеки, куриерът и звъннал и я помолил да го остави в офиса, че къде щял да ни търси на село, а милият имал някаква спешна работа и не можел да обикаля по селата- викам “явно зелето бърза да претака в тази жега, горкото момче”. И тя нали е добра душа и не може да отказва се съгласила, тъй като аз,за разлика от куриерчето, мога да сляза до града- нали съм човек без работа. Точно пет минути преди да затворят си взех комплекта- леко бясна.

# 189
Някой питал ли е вече Савекс за какво са тия кодове дето изпращат на смс? Регистрирах си бележката през сайта им и получих смс с код. Няма къде да го регна. Ако някой вече има информация да каже, че да не ги занимавам и аз излишно.
Иначе за протокола, обзавеждам си апартамента. Вече имам и мултикукър и оптигрил, с по един код спечелени. Търся хладилник, пералня и т.н. Колата да пуснат и такива награди Joy моля.
И телефон ми трябва, но него съм съгласна да купя. Само трябва да намеря някой дето ще си преподписва скоро договора. Мен от кол центъра на А1 ме прецакаха по супер гаден начин и така и не получих телефон.

# 190
# 191
Предлагам код за 10% отстъпка за Вива Маре Бийч Хотел Созопол . Но само да кажа ,че нощувката за двама е 503 лв.Grinning

# 192
# 193
Има печеливши за саунд бар системата в Милка. Дано някой се похвали 🍀

# 194
Отново е лято! Купи всичко необходимо за лятната ти почивка от JUMBO и плати с твоята карта от Пощенска банка! Можеш да спечелиш награда – един от 200 ваучера за следващата ти покупка в JUMBO!*
Участието е лесно:
Посети един от магазините на Джъмбо в София, Стара Загора, Русе, Пловдив, Варна и Бургас.
Избери нещо за морето, планината или за дома ти и плати с твоята дебитна или кредитна карта от Пощенска банка, издадена преди 1 юли 2021 г.*
Автоматично участваш в томбола за един от 200 ваучера х 50 лв. всеки**, за следващо пазаруване в Джъмбо!
Период на кампанията: 1 юли – 31 август 2021 г. вкл.

https://www.postbank.bg/Individualni-klienti/Karti/Credit-Cards/ … mpjL5SKWf0-a7lNLk

Общи условия

Активация на акаунт