Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 901
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
Winbet дават безплатни завъртания.Спечелих 8лв ,ама ги изпуках. Grinning

# 61
Голяма каръщена ме гони. В Чио съм с над 50 бележки и нищо...в Бургаско са над 80 кода и пак нищо...за Колата над 30 билета и нищо... пооплаках се пъk дано да ми провърви.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 23:07 от preci

# 62
  • София

При мен няма нищо

# 63
Някой получавал ли е пратки от Ups? В неделя получих имейл,  че в понеделник ( 28.06) ще получа пратка. В понеделник пък получих отново имейл, че ще получа пратката във вторник. Нищо още не е дошло , а току що получавам имейл,  че пратката ще дойде утре 😒

# 64
  • Сливен

При мен няма нищо

Влязох,показа се прозорец-Безплатен Бонус има ,но има и такъв с заплащане.10 врътки,на една ротативка с череши,портокали,сливи,това даде безплатно. Grinning

# 65
Експресна доставка от форумната игра на АСЕ. Много полезен подарък, има и книжка с описание, кой продукт за какво е подходящ. Благодаря на организаторите 🙂
Скрит текст:

# 66
В колата бях с 8 билета миналата седмица, но не ме изтеглиха. Какво да се прави късмет.
Днес реших да се включа в Якобс, регистрирах касовата бележка като има поле само за номера на бележката. После видях в условията на играта, че трябва да се прикачи и снимка на касовия бон, но не открих поле. Някой, който участва, може ли да ми каже дали трябва да се прикачи снимка? Simple Smile

# 67
Благодаря за темата.
Участвам само в Грил майстор на Лидл.
Има ли игра с дезодоранти, освен Рексона?

# 68
Имаше някаква игра с покупка на продукт Фа над 2 лв от Лили, дезодорантите също участват.
Има игра на Боровец с покупка в определени магазини с кутия, правилата са във фейсбук страницата им.

# 69
В колата бях с 8 билета миналата седмица, но не ме изтеглиха. Какво да се прави късмет.
Днес реших да се включа в Якобс, регистрирах касовата бележка като има поле само за номера на бележката. После видях в условията на играта, че трябва да се прикачи и снимка на касовия бон, но не открих поле. Някой, който участва, може ли да ми каже дали трябва да се прикачи снимка? Simple Smile
За Якобс, когато участвах, нямаше за качване на снимка. Като спечелиш ти пращат имейл и искат да им изпратиш снимка на печелившата бележка. Успех!

# 70
Благодаря много, успокоих се, че  регистрацията е валидна. Аз се сетих кога да се включа накрая. 🙄😄
Игра на дезодоранти има и на Биотен. Но наградите не са нищо особено. Иначе рексона са намалени с 45% в Била, но няма да се включвам повече, шансът е малък, а натрупах стикове.

# 71
Подарен.

Подарявам го ако има желаещ, аз няма да го ползвам.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 13:32 от Елза&Ана

# 72
  • София
Благодаря за темата.
Участвам само в Грил майстор на Лидл.
Има ли игра с дезодоранти, освен Рексона?

https://bioten-deo.com/ до 31.07.2021 г.

# 73
  • София
Само Милка чакам, че имам 7 бележки там. С Ариана ще се пробвам, винаги има какво да се купи от Декатлон. 😀

# 74
  • Сливен
Аз да питам пак ,че не се сещам.Потребителката която спечели Пуф,от играта на Лидл и Ариана-казаха ли ти кога ще доставят наградата,че аз забравих да питам.

Общи условия

Активация на акаунт