Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 102
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 695
Двете ми бележки за играта на флорина така ще си останат нерегистрирани..писах им във фейса видяха и изобщо не отговориха.Това е безобразие просто.

# 1 696
Снимки на бележките ли не приема? Пробва ли от друго устройство или си е при тях проблема? Може и да са блокирали по-рано да не може да се качва, понеже е до днес играта. Не съм играла там и не знам каква им е механиката, но мога да съдействам и да пробвам да регистрирам през моя телефон.

# 1 697
И от телефон и от компютър опитвах не дава да се прикачват бележките,още вчера се оплакваха и други.

# 1 698
Пробвахте ли да скрийншотнете снимката и да я качите?  Аз така правя като участвам в игри със снимане на бележки.

# 1 699
  • Сф
И от телефон и от компютър опитвах не дава да се прикачват бележките,още вчера се оплакваха и други.
Може би утре ще реагират.Все пак сме събота и неделя.

# 1 700
Линк към играта на Вафли Хипер в Лидл :

https://prestige-promo.bg/hyper-v-lidl/

# 1 701
Пробвах и така. Още вчера не приемаше от телефона. Днес пробвах и от компютър - направих и друга снимка, намалих размера и с екранна снимка не става. Изписва, че има некоректно попълнено поле.

# 1 702
Пробвах и така. Още вчера не приемаше от телефона. Днес пробвах и от компютър - направих и друга снимка, намалих размера и с екранна снимка не става. Изписва, че има некоректно попълнено поле.

Да не е сумата на продуктите написана със запетайка?

# 1 703
С точка е написано.
Дано утре ни допуснат все пак да участваме в играта макар и да е приключила вече.

# 1 704
  • Варна
https://www.facebook.com/bgsoundstage/photos/a.534476406689841/2240775509393247/

2 билета за концерт на Luka Šulić в Пловдив или Варна

# 1 705
Знаете ли кои куриери разнасят наградите на Барни и Бургаско в София? Търсиха ме, когато бях на екскурзия. После се обадих, че вече съм на линия и уж щяха да ми донесат динозавъра, а минаха 2 седмици без да се обадят. Иска ми се да отида до офис и сама да си го взема, а не да продължавам да съм в очакване. Наградите от Бургаско бяха в кола без надписи на куриерска служба. На въпроса дали мога да си ги взема от офис, отговорът беше: "Ние ще ти го донесем."
На Барни не знам, но Бургаско не разнасяха куриери, а представители на фирмата или на агенцията, едно от двете
Явно са на агенцията. Номерът беше записан като куриер на Бургаско, а се обадиха за динозавъра. Сега ми се изясни защо не искат да кажат офис. Май ще трябва да чакам благоволението им. Sad
При нас и двете награди ги донесе Лео експрес

# 1 706
  • Пловдив
Има анкета от брадаткото.

# 1 707
Екстра беше посещението, ако ходите за първи път ходете в първите интервали, че в последния не може да се доплаща престой 😂
Ето снимки

Музейко 😉

# 1 708
  • София
Скрит текст:
Знаете ли кои куриери разнасят наградите на Барни и Бургаско в София? Търсиха ме, когато бях на екскурзия. После се обадих, че вече съм на линия и уж щяха да ми донесат динозавъра, а минаха 2 седмици без да се обадят. Иска ми се да отида до офис и сама да си го взема, а не да продължавам да съм в очакване. Наградите от Бургаско бяха в кола без надписи на куриерска служба. На въпроса дали мога да си ги взема от офис, отговорът беше: "Ние ще ти го донесем."
На Барни не знам, но Бургаско не разнасяха куриери, а представители на фирмата или на агенцията, едно от двете
Явно са на агенцията. Номерът беше записан като куриер на Бургаско, а се обадиха за динозавъра. Сега ми се изясни защо не искат да кажат офис. Май ще трябва да чакам благоволението им. Sad
При нас и двете награди ги донесе Лео експрес
За София ли става дума?

# 1 709
С точка е написано.
Дано утре ни допуснат все пак да участваме в играта макар и да е приключила вече.
Florina вече допуска качване на снимка

Общи условия

Активация на акаунт