Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 145 083
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 1 725
И на мен ми пусна суичър в 9:02.

За колонката няма да участвам, че съм се заринала покрай децата с тях.

За август се надявам Морени да пуснат игра. Heart

# 1 726
12 опита за суитчър и нищо...
за колонка само 3 опита и нищо...
Явно КК освен оптигрилове не дава и дребни неща на мен.

# 1 727
А как се печелят gems? Rolling Eyes

# 1 728
Изхарчих си всичко в Колата и не спечелих.
Обаче пък имам дъска от Теди от последното теглене! Ще зарадвам моето момченце! Искат ли бележката, защото не знам с коя съм спечелила?...Вероятно не... все пак са снимани.

# 1 729
Вижте какво списание си намерих в Лом - срещу 5,50 получавате книжка и пълно тесте карти Таро. Едно време Жената днес имаха такива приложения, но даваха само големите аркани (22 карти) и бяха по-грозно отпечатани.

# 1 730
# 1 731
  • София
Еха, спечелих колонка Sony от първия опит за нея. При изпращане на данните за доставка след това обаче линкът не отваря правилната страница, а отваря за спечелилите суичър. Ръчно коригирах адреса в полето на браузъра и си пратих данните. До 30 дни пише, че ще доставят 😊

# 1 732
А как се печелят gems? Rolling Eyes
Качват се снимки, които другите харесват и/или споделят. Има и игри за печелене на gems в самото приложение.

Аз пробвах по един път за колонка и суичър, но не ме огря.

# 1 733
От Кока кола АРР не съм спечелила нищо, а сумарно съм регистрирала над 300 кода. Ще пробвам и сега, дори не знам как изглажда надпис "Печелиш".

# 1 734
  • Варна
От Кока кола АРР не съм спечелила нищо, а сумарно съм регистрирала над 300 кода. Ще пробвам и сега, дори не знам как изглажда надпис "Печелиш".

и при мен така. Хвърлих 14 кода и не спечелих суичър Dizzy Face

# 1 735
Някой помни ли колко години беше гаранцията на четците, които се печелеха от Фюзтий? И към кого трябваше да се обърна в случай на нужда - към Фюзтий, към Покетбук или към Кока кола?
Спомням си, че човек от форума беше подменил четеца, заради повреда, но беше доста отдавна...

# 1 736
Savex не са теглили в 10ч днес. Явно имат проблем.

# 1 737
Уф, току що опитах да регистрирам бележка в Евридей, сайтът изчезна и сега и на мобилния, и на компютъра ми излиза, че няма достъп до този сайт.

# 1 738
Някой да си е получил наградата от Лили? В правилата пише до 7 дни след валидиране на участието, а минаха повече от две седмици.

# 1 739
Току що спечелих колонка от КК, цъкнах на вземи и вече пишеше, че съм спечелила суичър:flushed:

Общи условия

Активация на акаунт