Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (112) - юли 2021

• 144 987
  • 2 163
  •   1
Отговори
# 2 070
И аз го получих. L размер. Спечелен на 28.07.

# 2 071
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз имам съобщение на Вайбър , но от фейсбук игра на Карнобат си спечелих бутилка мента.Ще се почерпим у дома 😀

# 2 072
Значи има шанс и моят от 29-ти да дойде до сряда! Супер. 😊

# 2 073
Бях си казала, че няма да участвам повече за тези награди, ама реших да пробвам още един път и хоп-суичер.

# 2 074
И аз си спечелих суичър от КК ,но не успях да пратя имейл с данните .не обърнах внимание къде казахте че мога да се свържа с тях
coca-cola-app@locals.bg

И аз спечелих днес в 00:20. Някой от получилите го може ли да каже каква е материята? Simple Smile

# 2 075
Вторник или сряда спечелих с последните си 2 кода суичър, днес дойде неочаквано. Голям и ватиран е, аз си мислех, че ще е малък и щях да го подаря. Изглежда хубав на пръв поглед, само малко на химия мирише заради боята, но след пране ще се оправи.

# 2 076
Някой ако може и да го снима,ще е супер. Grinning

# 2 077
Днешното ми късметче е 20% на ненамалени продукти в Практис. Подарявам го.

Може ли за мен!
И още един търся, ако някой има.

# 2 078
Има печеливши в Lorenz

# 2 079
Днешното ми късметче е 20% на ненамалени продукти в Практис. Подарявам го.

Може ли за мен!
И още един търся, ако някой има.
Аз имам. Пишете ЛС да Ви го дам.

# 2 080
# 2 081
  • Пловдив
Вчера си получих суичера от Чупата. Днес и аз чакам Лео Експрес. Да видим дали е суичера на КК или сета за барбекю от Чио.

# 2 082
# 2 083
Еееее, тъкмо ми пристигна поръчката...не е честно така :Д

# 2 084
Привет на всички!
Споделям ви какво ми се случи снощи , след като взех кутия сладолед Нестле .
Отивам на касата , но касиерката не ми дава талонче , след като си искам ми казва , че ще ми се падне магнит или сладолед , казвам си добре и при даване на тестето тя с ехидна усмивка ми казва , че са "взели " вече куфарите и чадърите , а тестето е огромно !!!
Взимам талонче и какво да видя , то е изтрито 😳 ... Казвам й , че искам друго , защото това е изтрито , но като погледнах другите и те бяха изтрити !!!!!!!! Е няма такава наглост и безобразие .... Трием талончето и ми се пада сладолед , доволна касиерката ми казва - Видя ли 😠
Викам си така лиииии , аз ще ви оправя вас 😉 Писах мейл на официалната страница на Нестле България и чакам отговор след проверка . Въпроса ми е към коя друга институция да се обърна за оплакване и дали и в другите магазини е така.
П.с. става въпрос за Стара Загора , Самара 3.

Общи условия

Активация на акаунт