Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 929
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Любче, честито на рожденика! Да ти е здрав и късметлия. Да научи френски с кеф и новата класна все пак да се окаже готина. Само радости.
Браво и на децата със сертификат Делф!
Според мене хората трябва да работят това, което ги влече. Мъжете повече държат на финансовото измерение на работата, но това е само до определен период. После омръзва, ако правиш нещо без сърце.

# 496
Люба, честит празник! Здрав и щастлив да е рожденикът!

# 497
  • София
Честит рожденик, Люба!
Довечера ще ти снимам книжките като се прибера.

# 498
  • София
Люба, честито да е наборчето! Много щастие и успехи!
Браво на франкофончетата за ДЕЛФа.
На моите момчета също доста мъже са им преподавали и повечето са били страхотни. Определено имат друг подход и успяват да се харесат на децата. А за издържане на семейство смятам, че много голяма част от семействата не взимат и по толкова и пак се справят. Човек ще е по-щастлив ако прави каквото обича, макар и с по-малко пари, отколкото нещо не любимо, но за повече. Поне аз така мисля и се водя за себе си. Това казвам и на децата. ММ е точно на обратно Money

# 499
Люба, да ти е жив и здрав младежът!
Нека късметът винаги да бъде с него и да среща само добри хора по пътя си!

# 500
  • София
Люба, честит да ви е рожденика!

Досега съм набавила само История славянобългрска и ще започне с нея от книгите. Утре си идват от Италия и ще ги подюра да четат. И двамата имат и по една книжка на немски да прочетат.

# 501
  • гр.София
Честит празник,Люба! На рожденика- здраве,късмет и успехи!

# 502
  • софия
Люба, честит да ти бъде рожденика🦀 Да е здрав, волен и с много късмет 🎈

# 503
Люба, честит да ти е рожденика! Жив и здрав да е, върхове да покорява! 🥳🎉🎂

# 504
  • Между гори и планини
Люба, честит рожденик! Нека е здрав и сбъдва мечтите си смело!
Браво на ученолюбивите деца, тук мисля всички са трудолюбиви, умни. Уви, не сме представителна извадка.
Вчера се ядосах на майката на съученик на Стивън. Моя слезе до града, минал през тях да каже здрасти и тая жена ( иска ми се да кажа патка, но няма) му предложила бира 🙄😳 Та той е на 15 по дяволите! Много се ядосах! Добре, че имам разумно дете което не го влече. Представям си да беше изпил една чаша и с колелото към 3ч в жегите да се помъкне към нас. Чудя се какво родители има...

# 505
  • София
Соня,няма да му стене нищо на Стиви.На 15 не си ли опитвала алкохол? Аз насилвам понякога да ми прави компания щерката със самърсби.Вчера -бакарди.(Сега ще ме зачеркнеш от фрвнс листата Wink  ) Не я влече,но мисля че не трябва да е като последния мохикан

# 506
И моят пие бира, а дори няма 15. Максимум чаша е пил в мое присъствие. Без мен може и цяла бира да е пил. Интересно, че миналото лято винаги си наливаше с нас вечер, а сега го прави изключително рядко. Бирата вече не му харесвала особено.

# 507
  • Между гори и планини
За проба от глътка- две и моя е пробвал. Вчера му дадох от моята чаша бяло вино, да пробва с ризотото. Ама не и за добър ден - искаш ли бира. Освен това мен ме е нямало там. Едно е родител под надзор да предложи малко, друго е чужд човек. Някак си, на моите гостенчета им предлагам нектар, сок, компот, безалкохолно, но не ми е минавало през ума да предлагам бира или друг алкохол.

# 508
  • София
Вярно е, че на чуждо дете през ум не би ми минало да предложа бира.
Но иначе пийват Самърсбита по купони, да.
На семейни обеди/ вечери вече сипваме по половин чаша вино и на девойката.
Абе общо взето при твърде строг контрол се стига до два вида поведение на тийнейджърите - официално и неофициално. То и без строг контрол пак вероятно вършат някакви неща без да знаем, ама все си мисля, че по-добре да не съм като щраус със собствени и може би нереални представи.

# 509
Аз се научих да пия бира на 25 години. Учих за лятна сесия с тежки изпити , имаше някакво футболно първенство и с баща ми гледахме, това ми беше забавлението. Тогава за първи път ми беше предложено и да си призная, хареса ми.
Твърд алкохол не съм пила преди да навършва 30,пак по някакъв повод беше.
За мен(вярно, че съм "изкопаемо) е неприемлива днешната толерантност към употреба на алкохол от непълнолетни. Ами, не ми се вижда редно. Обаче, за" добър ден" се предлага.
Доня, когато моят син беше втора смяна в" Славейков"пред входа на два, три пъти да го изгорят с хвърлени цигари мадами те от "елитната" 3 ПМГ, сигурно и ти си ги виждала. Въобще, това втурване в света на възрастните на деца ми е наистина непонятно.

Общи условия

Активация на акаунт