Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 733
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Хепи, честит рожден ден! 🍾🥂🎉
Здраве, щастие, късмет! 🍀

По темата с родителските срещи: имахме една единствена и достатъчна в началото на учебната година. Представиха ни цялостно как ще протича обучението, запознаха ни с всеки един учител, който ще преподава на децата и дадоха съответните координати за връзка. Оттам нататък се фокусират върху комуникацията с децата - цялата информация на тях си изпращат за да се научат да се организират и да пораснат в крайна сметка. Цифром и словом съм се обадила два пъти на класната да предупредя за болдуване.

# 61
  • София
Честита да си, Хепи! Hug

# 62
Изпуснах ви, че нещо много работа ми се отвори.

Хепи, жива и здрава бъди! ЧРД!

Имахме 2 рс - една преди 15.09 само с класната и една онлайн с всички учители, в която аз се оказах на 100% изгубена в превода. Харесват ми рс като тези на АК.

# 63
  • о`майна лунна нощ е
Ще ядем, ще ядем, вкусна торта със крем! ... и най-хубавото е, че е виртуална и няма да дебелеем Simple Smile
Честита да си, Хепи! Истински щастлива бъди, слънчева и позитивна!

# 64
  • Между гори и планини
Не сме имали никаква родителска среща. Реално, класния е същият който беше и до 7 клас, учителите с изключение на тази по английски, също. Децата са големи и сами си записват какво им е казано да се купи като учебници, само по английски се събираха пари. Учителките повечето познавам от случайни срещи в града, никога не са идвали на родителските срещи. Класният е разбран и винаги отговаря на обаждане или по Месинджър.

# 65
  • София
Beers Честитда да си, Хепи. Много щастлива, здрава и ценена.Balloon

Като ви слушам за родителските, стигам до извода, че повредата е в моя телевизор. Изглежда не следя достатъчно активно какво и как се случва в училището и с наборката конкретно. Вчера с ужас установих, че детето почти цяла година е имало проблем заради забравена парола с достъпа до Школо и съответно не е изпълнила някакви организационни изисквания към нея (например да си постави профилна снимка). Не е счела за необходимо да потърси съдействие от мен, а се е опитала да се справи сама, повтаряйки едно и също безсмислено действие в продължение на месеци. Не е уведомила нито мен, нито класната си, защото я е било срам, че не успява да си смени паролата.

# 66
  • гр.София
Честит празник,Хепи !  Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 67
  • София
Честит празник, Хепи! Да си здрава и винаги happy! Flowers Rose
Ние родителска имахме само на 15.09 с класната и толкоз. Ни реална ни виртуална, а както знаете сме и заседнали в миналия век с електронизацията, та и Школо йок.

# 68
Happy,бъди жива и здрава! Нека всичко, което най- силно желаеш да ти се случи!🍀🧙‍♂️ Be Happy!🤗

# 69
  • София
Happy, честита да си, момиче!!! Много, много щастлива и успешна!

# 70
  • София
Честит рожден ден, Хепи! Да си здрава и щастлива с любимите хора!

# 71
  • София
Честит рожден ден, Хепи! Много здраве, късмет и хармония ти пожелавам! Flowers Hibiscus
Ние имахме общо 3 род. срещи - две на живо в началото на уч. годината и една онлайн втория срок.

# 72
Честит празник, Хепи, бъди здрава.

Още две седмици до голямото синьо, нямаме търпение вече.

Имахме две родителски срещи, една в началото на годината и една онлайн.

Лиани, младежа ще се оправи, не се притеснявай. Всяко зло, за добро! Ако пък е рекъл онзи отгоре да са присъствено следващата учебна година, ще видиш, че ще успее да се сприятели с младежи от новия клас.
Ограбиха ги децата откъм емоции тази година, така се ядосвам. Най-хубавото им време! Нови приятели, нови класове, нови учители гледаха се през "телевизора".

# 73
ЧРД, Хепи! Здрава и много щастлива да си!
Ние днес стартираме ваканцията на морето. Nature High Brightness

# 74
Честита да си, Хепи! Здрава, обичана, уважавана, ценена и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт