Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 735
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Хепи, честито и от мен! Да си здрава и само хубави емоции да имаш.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 13:53 от Amanda.D

# 76
  • София
Честит рожден ден и от мен, Хепи! Бъди щастлива, здрава, обичана и усмихната! 🍀🌻🎂 Днес доста мои познати празнуват Simple Smile
Родителска среща имахме една, в началото на учебната година. Класната тогава не дойде, та не съм я е виждала, само на снимката в Школо.

# 77
Влизам само да се похваля
Малкия е с шампионска титла на успоредка и сребърен медал на кон. Много е щастлив. Това му е първият индивидуален златен медал от държавно първенство. Извоюва си го обаче. Изигра перфектна успоредка. Направо изписа съчетанието. Радвам се, защото винаги му повтарям, че гимнастиката е красота. Трябва не просто да се направят упражненията, а да се изиграят красиво.

# 78
  • о`майна лунна нощ е
Огромно браво!!!!!!!!
Помня как ми препускаше сърцето с набора и първия му златен медал след 5 години в залата. Този медал е най-сладък, най-жадуван, нека се гордее със себе си, Стон!
Браво! Браво! Браво!!!!!!

# 79
  • гр.София
Браво,Стон! Напред и нагоре !

# 80
  • Между гори и планини
Браво!!! 🥇🥇🥇🏆 Да е жив и здрав и много върхове да покорява!

# 81
Честито на шампиона!
От сърце му желая още много пъти да е с шампионска титла в ръце и гордост в сърце!
Честито, Стон!

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 16:39 от Biserka_a

# 82
  • Пловдив
Браво, Стон! Много да се гордееш с детето и той да се гордее със себе си! Това е невероятно постижение, което иска много! От тук само напред и нагоре и да го видим на Олимпиада му пожелавам ❤️

# 83
Стон, браво на детето! Страхотно постижение! Чакаме клипче.

# 84
  • sofia
Честит празник, Happy! Желая ти happiness 😊
  Тук се творят чудеса и едни прекрасни деца пак са на върха!  Това са двойно по-сладки  успехи, като се има предвид през какво преминаха последната година и половина, включително с тренировките.

# 85
Честито на малкия шампион!
И аз чакам клип, толкова трудна и сложна ми се струва тази успоредка, а в същото време красива.
Пожелавам му все да е на върха.

# 86
  • Отвъд алеята зад шкафа
Браво, Стон! Голяма гордост!

Хепи, Честит Празник!

# 87
Стон, поздравления за шампиона! Все така красиво да играе!

Хепи, бъди честита!

# 88
  • София
Хепи, да си жива и здрава! Зло да те забрави!
Стон, честито на младежа! Дано има още многио златни медали! Да е жив и здрав!

# 89
Стон, браво на твоето момче! Упорито и със страст да постига още много успехи:blue_heart:

Общи условия

Активация на акаунт