Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 915
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Между другото мъжете са по-прагматични и обосновани от нас. Предупреждението му преди екскурзията беше свързано с риска от менте, като обясни за метанола, а и те бяха учили в края на годината за тези съединения. По-добре в къщи да опитат, отколкото навън незнайно какво.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 11:44 от Cygnus

# 571
  • София
Еййй, Cognys, хубава идея ми даваш 😂сега за екскурзията ще му сложа на синко едно шишенце домашна ракийка в багажа, да си има. Поне няма да е ментак, пък и за рани ще помогне.

# 572
А мярката, мярката 😛

# 573
  • Между гори и планини
Е, моя нали беше занесъл ракия вместо вода в училище 😂 Дълго ще го държи.

# 574
Ето, Стиви е най- напред с материала:joy:

# 575
  • София
Доня, трябва да има цвят ракията, да не стават такива грешки. 😂 😂 😂

# 576
  • Между гори и планини
Понеже пием толкова много ракия, та мия прозорци с нея. Тук има толкова много ракиджийски плодове, асмата не е десертно грозде, а за ракия. Сливи, круши... Съседите идват, обират и после ми връчват ракия 🙄 Та се случва да чистя прозорци, хладилник, баня плотове с ракия. Добре дезинфекцира да ви кажа 🤭 Като го казах на съседа и той ме гледа сякаш съм луда .

# 577
Ракия вкъщи не се пие. Само мъжът ми я ползва от време на време като лекарство за болки в стомаха. Той принципно пие по-малко и от мен. Аз поне изпивам по цяла бира, на него и половин чаша му е много.
 Цигари съм запалвала като ученичка, но така и не ми хареса и никога не пропуших. Брат ми беше върл противник на цигарите като ученик и студент. След това шест месеца казарма му бяха достатъчни, за да започне да пуши. И до днес пуши макар и умерено. Така че какво ще стане в бъдеще въпреки всички разговори и моментните им нагласи, никой не може да каже. Дано са разумни и ако си имат някои пороци, то да са такива, с които минимално да вредят на себе си и на близките си.

# 578
  • о`майна лунна нощ е
Наборът спа в съученик. То спа е силно казано, защото легнал само за един час. Говорили си, играли на компютъра, учили го на белот ... Цяла вечер. Легнал към 6 сутринта, но тъй като имаше да прави монтаж с баща му, щом звъннах в уреченото време, вдигна и веднага дойде. Подозирам, че следобед ще припадне, но сега слага климатик

# 579
  • София
Вкъщи не предлагаме алкохол, но ако поискат сме им давали да пробват. Повече от глътка не са искали.

# 580
  • София

Аз мисля,че се получи  недоразумение.  Според мен някои защитаваме тезата, че никога не можем да бъдем сигурни, че нашите деца са добрички, а другите лоши. Това не означава, че ги подкрепяме и стимулиране в посока пороци. Извън случаите, в които самите ние имаме пороци. И те ни виждат всеки ден.
П.п lilfi е писала същото..
Ето това е най-точното обобщение.
Освен това държа да отбележа, че категорично се дистанцирам от използването на изключително елементарното и доста плитко понятие "задръстен". Хората са многопластови, сложни, с различни прояви в различните етапи от живота си. На това се основава и принципната ми склонност да избягвам обобщения и еднозначни изводи, а да се опитвам поне мъничко да вникна в мозаечната същност на човешката душевност. Никога да не съм сигурна в нищо и просто да си живея извън зоната на комфорт.

# 581
  • София
Скрит текст:

Аз мисля,че се получи  недоразумение.  Според мен някои защитаваме тезата, че никога не можем да бъдем сигурни, че нашите деца са добрички, а другите лоши. Това не означава, че ги подкрепяме и стимулиране в посока пороци. Извън случаите, в които самите ние имаме пороци. И те ни виждат всеки ден.
П.п lilfi е писала същото..
Ето това е най-точното обобщение.
Освен това държа да отбележа, че категорично се дистанцирам от използването на изключително елементарното и доста плитко понятие "задръстен". Хората са многопластови, сложни, с различни прояви в различните етапи от живота си. На това се основава и принципната ми склонност да избягвам обобщения и еднозначни изводи, а да се опитвам поне мъничко да вникна в мозаечната същност на човешката душевност. Никога да не съм сигурна в нищо и просто да си живея извън зоната на комфорт.

Red, само да отбележа за протокола: Не съм си и помислила да те асоцирам с използването на това понятие Grinning

# 582
  • София
Хаха, добре! 😆
Извинете, но току що пускам седмата за деня пералня. Как да не го избие на философия човек. Верно след ремонт човек изгребва тайно скрит прах с месеци.

# 583
  • Между гори и планини
Хаха, не ми говори за прах, когато не знаеш какво е в полето до теб да жънат 😂
Като дойдеш от града и си казах - край с градския прахоляк, но дойде селския 🤪

# 584
  • о`майна лунна нощ е
Е, това и аз едва ли щях да го съобразя Wink
Момичета, днес получих още един превод през Еконт. Моля момичето да ми пише лично съобщение.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт