Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 906
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Майките на геймъри, предложете някакви слушалки за компютър. Обещала съм да купя на малкия. Набоът даде някои предложения, но да потърся и други. Нещо докъм 200лв

# 586
  • о`майна лунна нощ е
Майките на геймъри, предложете някакви слушалки за компютър. Обещала съм да купя на малкия. Набоът даде някои предложения, но да потърся и други. Нещо докъм 200лв

Само наборът да дойде в съзнание и ще го подложа на разпит. След това ще докладвам тук.

# 587
  • София
Хаха, не ми говори за прах, когато не знаеш какво е в полето до теб да жънат 😂
Като дойдеш от града и си казах - край с градския прахоляк, но дойде селския 🤪
За нищо на света не би ми хрумнало, че се образува прах, когато се жъне. Колко неща не знае човек. 🙃

# 588
  • София
Ston, виж нещо от тези: https://www.ozone.bg/gaming/gaming-aksesoari/slushalki-s-mikrofon/?marka=razer
Моят е с някой от моделите Кракен. Ама не знам с кой точно. Ако не можете да се ориентирате, ще питам.

# 589
  • София
Хаха, не ми говори за прах, когато не знаеш какво е в полето до теб да жънат 😂
Като дойдеш от града и си казах - край с градския прахоляк, но дойде селския 🤪
За нищо на света не би ми хрумнало, че се образува прах, когато се жъне. Колко неща не знае човек. 🙃
И аз неотдавна разбрах някои неща по тая аграрна тема.Разни маркови земеделски машини като нло пристигат и ударно за една нощ прибират реколтата от огромни декари ниви.Слвд тях щъркели изпълват полето ,търсейки мишки Simple Smile Между другото се оказват супер търсени специалисти,които да обслужват тия класни машини.Луди цифри чух че дават за тях.Има и такава специалност във ВУЗ.

# 590
Мими, и наборът е с Razer Kraken tournament edition. Сега видях същите като неговите в Озон, но зелени. Малкият каза, че цветът е супер и май те ще са, а и цената не устройва. Преди седмица, като оглеждах първоначално, не видях нищо намалено на Razer.

# 591
  • софия
Момичета, току-що открих, че има френски фЮм "Мадам Бовари" с Изабел Юпер (Синемакс и НВО). Не казвам да не се чете, само отбелязвам мимоходом 🙃
И за фег-четата е 2 в 1 😇

# 592
  • София
Мерси, звънче.Ще го предложа след прочита на книгата.Между другото запазила съм си няколко френски филма за гледане през ваканцията,които си мисля че ще са интересни .Ама-да не бързам много с плановете

# 593
Не съм наясно кога ще прочете книгите. През следващите две седмици, ако всичко е наред, ще е на курсове. После би трябвало да сме две седмици на море, ако издържи цялото време. Предвидила съм и резервен вариант-да се върне по-рано с едни приятели. Събират се голяма компания. Бяха много близки като бяха по- малки деца, но към този момент само брат му се радва на предстоящата среща.
Падна забраната за излизане на един от приятелите му в квартала / не беше излизал една година/ и в момента са много хубава компания. Три от децата са бъдещи деветокласници, едното ще бъде студент, другите две са в 11 клас. Много ги харесвам. Красива групичка са. И едва издържат семейните почивки, за да се съберат.
Аз съм много нервна, разбихме банята покрай ремонта. В момента е ужас, има паднали плочки, ММ не е вкъщи. Предстои ново идване на майстори. Утре съм на работа, през следващата седмица също нямам почивен ден. Малкият се сърди, че никъде не ходим ...

# 594
  • София
Аманда,освен да мина да взема малкия и да го водя за риба.С един куршум два заека Wink Аз мрънкам че не иска да идва никъде с мен

# 595
Той с удоволствие ще дойде:joy:

# 596
  • София
Аз пък казах на набора да не чете "Мадам Бовари". Аз навремето( в един период, в който реших, че ще чета класика) го четох, заедно с други известни класики и щях да си тръкна вените с тази, а "Терез Ракен"  на Зола ме довърши Stuck Out Tongue Winking Eye

# 597
Приготвила съм само Евг.Онегин и Хр.Ботев- от два дена са в непосредствена близост до компа му и често сменят местоположението си:ту-вдясно,  ту-вляво от него, но не защото са почнати да се четат... Моля, предложете Христоматия, има ли значение издателството.? Благодаря!

# 598
  • София
Мама МОНИ, откъде купи адаптираните френски книжки?

# 599
  • София
Щерката прочете Павел Вежинов и Пътешествията на Гъливер.Надявам се да прочете дядо Горио, Славейков и мадам Бовари.Произведенията в рими  ще ги пропусне.За Паисий мисля да предложа Хилендарския монах.И много се надявам поне една книга на френски да прочете (купила си е 3.Да видим...)

Общи условия

Активация на акаунт