Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Мисля, че сега най-правилният ход би бил този на Марешки, като пусне за цялата нация безплатна тинктура от мента глог и валериан!

# 676
  • Варна
...
Ваня се върна болна от морето, кашля и подсмърча, не е нещо сериозно, но по-големият пробле е болките в едното ухо. По същият начин беше преди няколко месеца след Велинград. Личната и изписа капки за уши, пробвахме и с други бабини методи, но вече 4 дни още я боли  и нищо не помага. Някой има ли опит с подобни проблеми, да препоръча нещо? Като превенция ,може ли да се ползват някакви тапи за уши, когато е на море или басейн?
.....
Когато синът ми тренираше плуване и му беше възпалено ухото, лекарката препоръча да ползва тапи за уши (освен лекарствата разбира се). Ползваше такива: https://www.decathlon.bg/tapi-za-ushi-id_8018461.html.
Бързо да се оправя Ваня!

# 677
  • София
В класа на детето на колежката ми има майка от Майкрософт, която пряко се занимава с платформи за онлайн обучение. Не само тя, а и много нейни колеги се оказват кандидати на всякакви политически партии.
Огромен, ужасен корпоративен натиск има явно в тази сфера. Само една борба с вятърни мелници виждам на хоризонта аз.

# 678
  • о`майна лунна нощ е
Не знам от кое съм нервна повече - от резултатите, наглостта на бъдещите политически звезди или това, че МОН не пускат ден по-рано класиранията след НВО. Като са писали "до 13.07.2021", какво пречи на чист ден в понеделник да ги обявят.

# 679
  • софия
"Лаптоп за всяко дете и учител."
Не цитирам точно, но това е един от приоритетите.

# 680
Да, на мен точно този приоритет ми направи изключително силно и "смислено" впачатление. Първо се почудих да се смея ли, после се почудих да се разрева ли?

Най-тъжното за мен в цялото това политическо, да го нарека, пространство е, че НИКОЙ не работи в посока да се случи промяна, а се въртим в кръг като пиле в калчища и хвърляме едни популистки думи в публичното пространство за да получим един временен изборен резултат, пък ние нека ходим да си гласуваме през три месеца, няма лошо.
Нали знаете какво е казал Айнщайн: "Лудостта е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат."

# 681
Аз за 1 000 000 таблети за ученици и учители четох. Joy
Както и че са предложили на Денков да остане министър в правителството на ИТН, но той е отказал.

# 682
  • София
Звънче, точен ти е цитатът. Аз на гледането към звездите се смях с глас. Цяла Мара втасала космонавтите са ни важни в момента.

# 683
Софтуер е по-важно да се осигури. Безплатни лицензи за учащи с пълна функционалност. Сега с тиймс акаунтите имат безплатен офис пакет, но има много други системи, които не са по джоба на повечето българи.

# 684
  • Пловдив
Аз за 1 000 000 таблети за ученици и учители четох. Joy
Както и че са предложили на Денков да остане министър в правителството на ИТН, но той е отказал.
1 млн таблети, да, това каза. Иначе, предложил на Денков, на К. Петков и на А. Василев, но са отказали. Резонно, защото явно не мислят, че ще мине дълго това правителство. Аз нямам предварително против никой и за сега съм доволна на всичко, само да не е герб. Ще видим дали изобщо ще се гласува това предложение. Иначе, зпо отношение на астронавтиката, съм много за. Ама много. За македонеца ще замълча тактично 😀 Давам им малък кредит на доверие, притеснително е, че са много жени и то млади. Мадамата на здравеопазването е на 31. Не знам дали изобщо ще има сили да направи нещо, като се сбори с акулите.
Стиви да се оправя!
Мама Мони, благодаря!

# 685
  • Отвъд алеята зад шкафа
А кастингът за космонавти кога е, че искам да се пробвам?

# 686
Вижте сега, нека гледаме оптимистично на случващото се... Човекът се опитва да ни осигури забавления за предстоящия локдаун наесен. Joy
Да има там какво да си обсъждаме и с какво да занимаваме разсъжденията си. За нас го прави, дет се вика, а ние пак недоволни....

# 687
                  Като си спомня колко приоритетно ни снабдиха в ДГ преди няколко години с миялни машини свят ми се извива.Моделът беше от преди първата световна война и изобщо - били професионални.Аз,като един Тома неверни, отидох в офис да проверя какви аджеба са тези "професионални" машини и изумих всички,защото никой не беше видял и чул подобен модел.Както ги получихме така ги изхвърлихме,защото за нищо не ставаха.Сега се чудя какъв модел лаптопи ще осигурят! Вероятно ще си изчистят складовете с държавна поръчка. Smiling Imp

# 688
Ние се прибрахме и аз започнах да планувам следващата почивка😀
Моника от утре започва интензивен курс по АЕ и ще стартира лятното четене.

Пардон, но за какъв кастинг за космонавти говорите?🙂
А кастинг за магьосници няма ли да има?

Доня, голямо гуш от мен! Надявам се 6тиви да пребори алергиите и 6ъпругът ти скоро да е здрав!

Aila, понякога за болки в ухото са ни изписвали антибиотици. Иначе капя дива зелка в ухото и минава, но ако болката продължава по- дълго, може да е силно възпалено ухото и си трабва УНГ лекар.

Не съм следила политическите новини в последните дни, но като ви чета , разбирам, че се задава трагикомедия с фентъзи отенък.

# 689
  • Отвъд алеята зад шкафа
С.Т е обявил в приоритетите да изпрати двама български аеронавти в НАСА. Време било да гледаме към Космоса.

Общи условия

Активация на акаунт