Ваканцията след ОСМИ клас - 2020/2021!

• 30 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Силикатен дизайн и НПГИ - много си харесах един шах от дипломните работи т.г. 😊
Иначе днес някакво много странно - в седмокласната някои съвсем са се побъркали; мъжът ми пък внезапно грейна от щастие, щото от Слави очаквал референдум против еврото и да излизаме от ЕС и НАТО, пък явно няма такава тенденция; спи ми се, та две не виждам, понеже нямах намерение да гледам мача снощи, обаче се наложи - чакахме да ни докарат детето (бяха се събрали се с деца от гимназията да го гледат и се върна пощуряла от щастие); вчера ходихме до хижа Мечит и не знам що решихме да слизаме през пистата, пак ми се обади хернията от натоварването. И въобще видно едвам ще изтрая до идващата доза отпуска.

# 721
Доня, какво училище си завършила?

# 722
Clevermary, на детето с 0 поради неявяване нула ли се пише или тиренце?
На Ния ученичката по мат ще е във вашето училище, там я приеха по първо желание и е много щастлива. Днес се чуха.

# 723
Clevermary, на детето с 0 поради неявяване нула ли се пише или тиренце?
На Ния ученичката по мат ще е във вашето училище, там я приеха по първо желание и е много щастлива. Днес се чуха.
0 точки се пише. Момичето каква специалност ще бъде?
Red, силикатът правят страхотни неща - стенни часовници, бижута. Жалко, че покрай Ковид-а нямаше отворени врати. Тогава се показват и продават много хубави неща, изработени от децата.

# 724
Рекламна графика.

# 725
  • Между гори и планини
Доня, какво училище си завършила?
Обикновена гимназия до нас. Ядосах се, защото 125 хилядни не ми стигнаха до желаната художествена на първо класиране. Но бях в някакъв експериментален випуск и освен задължителните предмети всяка година имахме повече СИПове и ЗИПове. Накрая учих каквото и колкото аз исках. Преди 7 и 8 клас ходех на курсове по рисуване. Всичко това ми помогна много като започнах като проектант в мебелна фирма, тогава интериорен дизайн беше непозната професия, а аз я работех. Голяма част от масовите мебели които си драсках в свободното време, фирмата пусна в продажба.

# 726
  • София
Еее! Така ми е мерак да я видя тази красива сграда и отвътре!
Clevermary, дай знак, ако в бъдеще някъде по трасето има отворени врати.
Гледала съм снимки в интернет - много хубаво и творческо едно такова, съобщенията на таблата даже подредени. Абе хора естети.
То нали ми е несбъдната мечта това училище (макар че другаде беше преди 30 години), нещо все ме интригува.

# 727
Браво. Явно е изкарала висока оценка, макар че тая година като цяло имаше доста слаби работи и оценките бяха ниски.
Всички специалности са хубави, толкова много млади преподаватели има, някои от тях бивши възпитаници на училището. Само хубави неща мога да кажа. Жалко, че моята мома не може да рисува, иначе бих я засилила натам.
Red , Отворените врати са винаги първата събота на декември. Стига да не сме пак затворени, ще има. Но ще пиша задължително.

# 728
  • Някъде в Европа...
Добре дошла, AIR! Звучи като наистина перфектната почивка, браво на вас. По едно време те мислехме, че бая време зачезна,  но не е имало за какво.Relieved
Хич не съм за мислене - бабино момиче съм още една седмица 😉
И на мен ми беше интересно да видя десетокласното свидетелство.

# 729
  • Пловдив
Ред, миналата година ходихме през х. Мечит до вр. Мечит, качихме се по тази писта, имаме опит в планината, не малък  ама мъж ми вика трябваше да се качим от пътя. Та, слезнахме по пътя и това ми запази колената 🤣🤣🤣

# 730
  • София
Clevermary! ❤️
Айде дано е по-нормално догодина!
Люба, аз след вчера вече твърдо съм решила, че ще си купувам туристически щеки. То и коленете ми заминаха, а и аз хич не обичам наклони надолу, и като ми се разхълтавят коленете, ми иде да тръгна обратно нагоре
Може ли някак човек да ходи по планини без да му се налага да слиза надолу? 😆

# 731
  • sofia
clevermary, пропуснала съм, че си преподавател в училището на големия син.
Неговата диплома за 10 клас май е в училище, защото в нас не я намерих при другите. Той така и не отиде до канцеларията да си я потърси и вземе, а класната им е над тия неща. Те миналата година нито практика имаха, нито НВО.
Начи, ученичката на Ния с мааалко уроци ще е отличничка по мат Smiley То няма от кого да препишеш по този предмет....мъка, мъка, ви казвам.
Ред, на коледните им базари има много готини неща. Моят нищо не снима и не показва, та там виждам част от нещата.

# 732
  • София
Ма как може да не знам досега, че има и Коледен базар там?! Дано, дано има тази година!

# 733
  • sofia
Като се замисля, май заедно с отворените врати се провежда... много хубави сладкиши съм яла от там Sweat Smile

# 734
  • София
Хаха, на Коледния базар в предишното училище на дъщеря ми мъжът ми събираше по цяла торба сладкиши (то е понеже аз не предоставям тази услуга, пък и вероятно така съм му сторила добро с тази негова алергия към глутен дето се откри преди 2 години).
Обаче за предмети на изкуството потривам винаги ръце аз.

Общи условия

Активация на акаунт