Отговори
# 2 055
Аз съм печелила от тотото. Ма аз съм си късметлийка.

# 2 056
В института съм учила теория на вероятностите, освен това съм карък та ще подмина. Обаче ми е ден за ваксина та се настройвам , че съм малко хипохондричка.

# 2 057
  • Варна
Ccvet, гаранция за 6 месеца.
Страхотен дъжд валя снощи. Естествено, изненада синоптиците.😁

# 2 058
  • Варна
То поне да имаше файда от тоя дъжд снощи. Да беше захладняло малко поне за днес, но няма, братче, пак ще се пържим. И като си помисля, че точно в 14,00 имам излизане, отсега започвам да се потя.

# 2 059
хич дори не съм усетила, че гърми и трещи след 1 през нощта, докато спя...

вчера ми подариха люти чушки в саксия, днес като погледнах - котката се почерпила и ги изпасла до последния стрък.. Angry

# 2 060
И как е котката:grinning:
Хайче ти как си- поуспокои ли се или се подготвяш да гърмиш утре?

# 2 061
  • BG
Жега, веее...

# 2 062
  • Варна
Мирясах малко, но случката ми остави много гаден привкус в устата. Ще ми е за урок оттук нататък да не се ангажирам твърде много в личните дела на приятели, независимо колко са ми близки и дали искат помощ. Дистанция му е майката.

А утре ще гърмя, определено. Майка ми има рожден ден и се заформя яка трапеза с добра компания. Ще се нагърмя със скара и студена диня.

# 2 063
Ще ми е за урок оттук нататък да не се ангажирам твърде много в личните дела на приятели, независимо колко са ми близки и дали искат помощ. Дистанция му е майката.
Добър ден! Grinning

# 2 064
А едно време скарата вървеше с бира....

# 2 065
  • Варна
Сигурно още върви. Само дето аз бира не пия.

# 2 066
  • Агент под прикритие
В института съм учила теория на вероятностите, освен това съм карък та ще подмина. Обаче ми е ден за ваксина та се настройвам , че съм малко хипохондричка.
Смятахме я и ние. Разликата между парите, които ще се дадат за билети и тези, които ще се получат, беше между 1.5 пъти (в най-добрия случай) и 2 до 2.3 пъти  (в най-лошия случай). В полза на тези, които човек дава за билети, естествено... Laughing

Късмета няма нищо общо в случая. Всичко е схема. Дразниш жадните с шише студена вода пред носа, но даваш да пие от време на време само на някой, избран на случаен принцип, та останалите да продължат да таят надежда. Grinning

# 2 067
Мерси, че ми обЯсни.

# 2 068
  • Агент под прикритие
"Аз не се крия, но и за сметка на това, той не ме търси", по-известна и като "В селото не я искат, тя за кметската къща пита."... Laughing

# 2 069
Кисело е гроздето, кисело, чак нагарча. Споко. Биричка?

Общи условия

Активация на акаунт