Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 392
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Здравейте, момичета.
От клиниката в Турция ,,Естетика” твърдят,че консултацията се провежда чрез пращане на снимки, т.е. аз да им изпратя снимки на гърдите си и съответно докторът да изкаже мнението си. Някой запознат ли е с тази практика. Малко се притеснявам честно казано да си разпращам гърдите насам-натам. Преди доста време им бях писала, че искам консултация, дори нямам и спомен вече. Та онзи ден една жена ми писа по вайбър, там да осъществим консултацията като  ме увери, че са професионална клиника и са професионалисти и няма от какво да се притеснявам относно поверителността, снимките се показват само на лекаря. Дори не знам за кой лекар говорим точно. Някой бил ли е в подобна ситуация?

Дали ще изпратиш снимки или консултация на живо - едва ли ще има голяма разлика. Точно както бе споделено по - горе хвърля един поглед доктора ( в моя случай Йоздемир) и ми каза кръгли 350 или 375 / не помня точно. Предимствата - можеш да се оперираш сравнително скоро след първоначалния разговор - две до три седмици, а не както при повечето БГ доктори да се чака с месеци само за консултация. Отношение , обстановка, организация на престоя, грижи след операцията / ако са ти важни/ също не са като тук. Цената -  получих оферта с цена 3200 евро с всички изследвания, импланти Ментор и 5 дни престой.
Смущаващо и за мен беше , че щели да преценят в хода на операцията най - подходящия размер. Не че разбирам повече от един доктор... Ама при мен беше налице къс долен полюс и кръглите импланти, които ми съобщиха като избран вид,  биха били абсолютна грешка.

# 271
При наличието на толкова бг лекари, ако реша да се подложа на уголемяване на бюста, ще е в Бг. Мои приятелки се оперираха при д-р Романски и нямат абсолютно никакъв проблем. Мисля, че цената е 8000 - 8500 лв. Наистина слага малки кубици, но следоперативният период е сравнително кратък и безболезнен. Другият ми фаворит е естествено Ильо Стоянов.

# 272
При наличието на толкова бг лекари, ако реша да се подложа на уголемяване на бюста, ще е в Бг. Мои приятелки се оперираха при д-р Романски и нямат абсолютно никакъв проблем. Мисля, че цената е 8000 - 8500 лв. Наистина слага малки кубици, но следоперативният период е сравнително кратък и безболезнен. Другият ми фаворит е естествено Ильо Стоянов.
Ох,то вече и при доц. Романски се чака. Аз записах дата за края на ноември, а звъннах 3 месеца по-рано. Ако знаех щях да се обадя пролетта, за септември. Сега кой знае какво ще стане до ноември, дали няма да има пак мерки и да спрат операциите. Отделно и цикълът ми избързва често...

# 273
Здравейте !от скоро и аз започнах да се интересувам за повдигане или корекция на гърди тъй като след две деца и двете кърмени гледката е меко казано неприятна.Та искам да питам истина ши е че не се спи по корем след корекция на гърди,тъй като аз основно така спя🤔

# 274
  • Пловдив
Здравейте !от скоро и аз започнах да се интересувам за повдигане или корекция на гърди тъй като след две деца и двете кърмени гледката е меко казано неприятна.Та искам да питам истина ши е че не се спи по корем след корекция на гърди,тъй като аз основно така спя🤔
Първите няколко месеца - да.

# 275
и мен ме интересува това и аз обичам по корем, а след това ? или може но просто не е удобно… абе честно да ви кажа мен ще ме е страх и ммого ще ги пазя. Момичета имам час за операция при доц.Романски , не е за вярване :о но и не се надявам много защото с този коронавирус не се знае ще се състои ли ..

# 276
Аз цял живот съм спала по корем ..(То нямаше и какво да ми попречи да го направя)😃😃😃

След операцията, не съм си и помисляла, че един ден ще мога СПОКОЙНО да си легна върху гърдите... То се и свиква със спането първо по гръб и после на една страна. Не е болка за умиране.. Simple Smile

# 277
Първите месеци - да.
После и да искате да ги пазите - не става. Спи се по всякакъв начин.
От 3-ти месец се събуждам по корем.
Скрит текст:
Не ги харесвам, обичам ги. След като знам какво беше началото.

Адмирации към тези, които ги пазят.
Не бих, мачкам и толкова. Сложила съм ги за комфорт, не да им се подчинявам.

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 17:59 от GNA2021

# 278
Та искам да питам истина ши е че не се спи по корем след корекция на гърди,тъй като аз основно така спя🤔
По-рисково е за анатомичните импланти, защото може да се завъртят. Поне мен така ме предупреди моята докторка.
Имам приятелка с кръгли импланти от 9г и от втория месец си спи по корем без проблем.

# 279
GNA2021, кой е майсторът на тези перфектни гърди? Чета темата, но просто не помня всичко, за което се извинявам. Но твоите гърди ме оставиха без думи, може би най-перфектните по моите разбирания.

# 280
GNA2021, кой е майсторът на тези перфектни гърди? Чета темата, но просто не помня всичко, за което се извинявам. Но твоите гърди ме оставиха без думи, може би най-перфектните по моите разбирания.

Стр. 1, мнение 1, има пълна инф. Simple Smile

# 281
Наистина страхотен резултат има защо да се хвалиш:P  дано и аз съм от тях скоро :/ Момичета ако на някоя й се пише моля сподели какви неща е взела като багаж в болницата, някой от тук споменаха че ще е студенов. операционната а аз лесно иЗстивам и правя цистит и си представих как съм чисто гола само по терлици хахахах или някакви вълнени чорапи Grinning ами по добре такива смешни неща да си мисля и да се настроя позитивно както се настроих и като раждах (естествено) и се държах супер мъжки

# 282
Както отидох - така си тръгнах.
Бях по анцуг. По време на операцията с чорапи и бельо.
Доколкото разбрах, съм била завита със спец. нагряващо одеало, затова не ми е било студено след операцията.

# 283
  • Пловдив
GNA2021, Стра-хо-тен бюст! Много красив! В моите очи, това са идеалните гърди Simple Smile. Много да им се радвате. Не знам какъв е бил началният старт, но резултатът след намесата е повече от отличен!

# 284
GNA2021, аз пак да похваля, но наистина са много хубави Wink

Аз след като мина месец започнах да се завъртам на страни, но за по корем много ме е страх и си мисля, че не бих, поне за сега. Аз като цяло доста се пазя, понеже с децата достатъчно се понатоварвам и гледам другото да си спестя. Но имам приятелка с кръгли и казва, че са меки ( с ментор е ) и спи по корем.

А за обличането по време на операция едва ли може да сте с ваши дрехи, а и после ви завиват добре.

Общи условия

Активация на акаунт