Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 78 223
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
За тези, които се интересуват, на страниците на д-р Стоянов във фейсбук и инстаграм има много полезна информация и снимки. Не мога да копирам текста, но в една публикация докторът казва, че повдигане само с импланти може да се направи при птоза 1ва степен или гландуларен тип. В тези случаи използвал анатомични импланти и ги поставял по метода dual plane (частично подмускулно, частично надмускулно). Четох за този метод, че повдигал много добре гърдите при птоза и придавал по-естествен вид. Има ли такива от вас, които са оперирани с този метод?

В тази публикация разказва и какви методи за повдигане на гърдите използва - L-shape, вертикален белег или повдигане тип Котва. Не използвал вече метода раунд блок, защото с него не можел да се реконструира долния полюс на гърдата и резултатите не били трайни във времето.

# 256
  • Пловдив
Happiness_is_love, Аз и преди операцията си имах сравнително голям бюст, носех чашка В. Но след 1 година кърмене, а и от възраста, гърдите ми ужасно увиснаха, и станаха некрасива гледка.
_Anna-Maria_, Благодаря за милите думи Simple Smile. Визията подържам със спорт и много движение в ежедневието си. Грижа се както за тялото така и за емоционалното си здраве - спа процедури, хубава храна, качествени хранителни добавки и много положителни емоции Simple Smile. Просто...Го обичам този живот Simple Smile!

# 257
Момичета предполагам е трудно да се довериш за нещо което не знаеш точно как ще изглежда , лягаш под ножа , даваш една шапка с пари и каквото стане.. На мен романски ми каза , при теб е нужно повдигане, което ще постигнем с анатомичен имплант , подмускулно. Малко се зачудих защо изследваният се правят ден преди операцията.. ами ако има нещо което не е окей с тях..

# 258
.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 23:22 от GNA2021

# 259
Здравейте, момичета.
От клиниката в Турция ,,Естетика” твърдят,че консултацията се провежда чрез пращане на снимки, т.е. аз да им изпратя снимки на гърдите си и съответно докторът да изкаже мнението си. Някой запознат ли е с тази практика. Малко се притеснявам честно казано да си разпращам гърдите насам-натам. Преди доста време им бях писала, че искам консултация, дори нямам и спомен вече. Та онзи ден една жена ми писа по вайбър, там да осъществим консултацията като  ме увери, че са професионална клиника и са професионалисти и няма от какво да се притеснявам относно поверителността, снимките се показват само на лекаря. Дори не знам за кой лекар говорим точно. Някой бил ли е в подобна ситуация?

# 260
Здравейте, момичета.
От клиниката в Турция ,,Естетика” твърдят,че консултацията се провежда чрез пращане на снимки, т.е. аз да им изпратя снимки на гърдите си и съответно докторът да изкаже мнението си. Някой запознат ли е с тази практика. Малко се притеснявам честно казано да си разпращам гърдите насам-натам. Преди доста време им бях писала, че искам консултация, дори нямам и спомен вече. Та онзи ден една жена ми писа по вайбър, там да осъществим консултацията като  ме увери, че са професионална клиника и са професионалисти и няма от какво да се притеснявам относно поверителността, снимките се показват само на лекаря. Дори не знам за кой лекар говорим точно. Някой бил ли е в подобна ситуация?

Бас ловя, че отговорът ще бъде - кръгли импланти,  350 сс.

# 261
И аз хващам бас, че отговорът ще е 350 кръгли…
Ако Ви устройва отговор без измерване, пратете им снимка. Даже може да Ви насрочат дата за операция и ден преди нея ще се срещнете с някой от опериращите им, тогава ще кажат друг кубик, а на операцията не се знае. Много момичета са се събудили от упойка с друг размер от уговорения, понеже така са преценили.

# 262
И аз хващам бас, че отговорът ще е 350 кръгли…
Ако Ви устройва отговор без измерване, пратете им снимка. Даже може да Ви насрочат дата за операция и ден преди нея ще се срещнете с някой от опериращите им, тогава ще кажат друг кубик, а на операцията не се знае. Много момичета са се събудили от упойка с друг размер от уговорения, понеже така са преценили.
Благодаря ви за отговорите, от любопитство ще пратя да видим какво ще кажат. Но съм почти сигурна, че това не е моето нещо с тази комуникация😀

# 263
Определено не е и моето !
Аз говоря от личен опит, така ми поискаха снимки и отговорът беше 350 кръгли. Тогава работеха само и единствено с Ментор, а от съвсем скоро само и вдинствено с Мотива кръгли.
А това, че сменят уговорените кубици с пи-малки на самата операция сме го чели тук не веднъж.
Факт, че има и доволни, но не знам как се получава с доверието…
Освен това според най-доказаните хирурзи в БГ, има случаи, в които може да се сложи само анатомичен имплант.
Само да добавя, че от Естетика ми бяха казали във Вайбър, че могат да поръчат анатомични импланти специално за мен, ако много държа на такива. Ама какво означава аз да държа ?! Това трябва да е точната преценка на хирурга.

# 264
Здравейте ,
Към тези който вече са оперирани , какво трябва да си нося в деня на операция ? 🤷🏽‍♀️ какво ще ми е нужно за болницата 👀

# 265
Здравейте ,
Към тези който вече са оперирани , какво трябва да си нося в деня на операция ? 🤷🏽‍♀️ какво ще ми е нужно за болницата 👀
Вземи си долнище и чорапи, тъй като е доста студено в операционната. За изписване си вземи удобни дрехи, които да не се обличат през главата.

# 266
Момичета всички ли сте правили изследванията ден преди операцията? И също много ме интересува , тъй като аз съм доста прегърбена , дали тези от вас които имат същия проблем и са с импланти как се чувстват и дали се е засилило прегърбването ( Което ме подсеща Молов какво каза “ глупостиии, като видиш прегърбена жена с силикон ми се обади, всички с гърди ходят толкова наперени и изправени! “) :О

# 267
  • Пловдив
Здравейте, момичета.
Оперирана съм в Естетика Турция, и съм с кръгли Ментор 275СС - по-преценка на доктор Йоздемир, и заради моето изискване гърдите да са максимално естествени и съобразени с моето тяло.
От Естетика почти всеки месец идват за консултации в България, обикновено - София или Варна. Един доктор с две или три асистентки (Селин, Салиме и Елис). На консултациите се чака много, отговарят на въпросите изчерпателно, но НЕ правят измервания и не се коментира размера на импланта, който докторът предлага.
Да, правят консултации по Вайбър. Относно поверителноста - Да, няма от какво да се притеснявате. Снимките ще ги видят само с цел консултация.
Клиниката им в Турция е модерна, не мога да я сравня с никоя от нашите болници. Усещането е все едно си в хотел - пълен комфорт, не в болнично заведение. Обгрижването - много, много на ниво, на мен, чак ми идваха в повече.
Ако нещо конкретно Ви интересува, питайте.

# 268
Момичета всички ли сте правили изследванията ден преди операцията? И също много ме интересува , тъй като аз съм доста прегърбена , дали тези от вас които имат същия проблем и са с импланти как се чувстват и дали се е засилило прегърбването ( Което ме подсеща Молов какво каза “ глупостиии, като видиш прегърбена жена с силикон ми се обади, всички с гърди ходят толкова наперени и изправени! “) :О
Аз се оперирах във Вита. Там изследванията се правят в деня на операцията. Аз също съм малко прегърбена. След имплантите ника не се е променило- изобщо не ми тежат. Все едно цял живот съм била с тях, а съм с 600 куб.

# 269
За изследванията - в някои клиники ги правят ден преди операцията, а на мен ми ги искаха 15-20 дена преди датата.

И аз сякаш се бях поизгърбила последните няколко години, но след операцията някак естествено си изправих стойката.

Общи условия

Активация на акаунт