Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 78 211
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Аз пък ще ви кажа, че колкото момичета съм виждала с имланти по 300 кубика все са били малки - едва запълващи чашка Б.
Относно естествено изглеждащите ще кажа, че моите кубици, които никак не са малко изглеждат супер естествено, все едно съм природно надарена. Много зависи от старта и от мерките на тялото. На едни голи ребра какъвто и имлант да сложиш ще си личи, пък било то и 300 кубика.

# 241
Мн харесвам работата на доц. Романски.
Но има дребни детайли, които дразнят окото ми.
Листчето не е представа за свършената работа. Неговата е красива, винаги / от видяното/.
А ако имате предвид групата във фейс - безопасна красота - там той е на почит, но в отстраняването на импланти.
Нова мода има - връщане към естественото.
Благодаря, но ще си задържа имплантите, правят ме щастлива.
За кубиците- окото не може да намери разлика в 375 И 350.
Аз избрах 400, за да се махна от баналните 375. Но разлика от мм, не е значителна и е незабележима.

# 242
А, не, не!!!  Мразя естествените си гърди. Не страдам от мания по естествено-еко-био...
Обожавам новата си визия. Щеше да е по-естетична с по-малките кубици. Аз съм точно от онези с голите ребра Simple Smile

# 243
Във въпросната фб група, жените, които са си махнали имплантите го правят по здравословни причини, не по еко мания.

# 244
И още в деня на операцията изследванията им влизат в норма, показателите им стават идеални и изчезват всички симптоми и дискомфорт.🤔
Не го пиша иронично, нито им се подигравам, вярвам , че се чувстват така, щом прибягват до операция, но не съм убедена, че се дължи състоянието им на имплантите.
Всъщност, щом се чувстват ок след експлантация, значи всичко е точно, независимо дали това е била причината.🙂

# 245
  • Пловдив
Аз пък ще ви кажа, че колкото момичета съм виждала с имланти по 300 кубика все са били малки - едва запълващи чашка Б.
Относно естествено изглеждащите ще кажа, че моите кубици, които никак не са малко изглеждат супер естествено, все едно съм природно надарена. Много зависи от старта и от мерките на тялото. На едни голи ребра какъвто и имлант да сложиш ще си личи, пък било то и 300 кубика.

275CC, сутиените които в момента купувам са 75 С. Е..на някой може и да му малеят, но моето тяло няма как да понесе повече кубици, без да се превърна в гротеска картина Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 15:12 от bubanka

# 246
mamaden, вярно са точен размер ! Изобщо не изглеждат малки, дори бих казала, че са над 300.
Анатомични ли са или кръгли ? Със сигурност си казвала, но не запомням всичко.

# 247
Прекрасна си Simple Smile

# 248
  • Пловдив
mamaden, вярно са точен размер ! Изобщо не изглеждат малки, дори бих казала, че са над 300.
Анатомични ли са или кръгли ? Със сигурност си казвала, но не запомням всичко.
Ментор, кръгли, висок профил

# 249
Аз да ви кажа за моите, понеже се оплаках, че са твърди.
Вече са по-меки, промяната наистина е с дни. Все пак още нямат движение.
При спане се завъртам леко на една страна, без да ги притискам и няма болка или дискомфорт, така гърбът ми не е схванат сутрин.
Вие кога започнахте да лягате и на една страна с анатомични импланти ?

# 250
Аз да ви кажа за моите, понеже се оплаках, че са твърди.
Вече са по-меки, промяната наистина е с дни. Все пак още нямат движение.
При спане се завъртам леко на една страна, без да ги притискам и няма болка или дискомфорт, така гърбът ми не е схванат сутрин.
Вие кога започнахте да лягате и на една страна с анатомични импланти ?
След около 15-20 дни

# 251
Момичета,следя ви от години,никога не съм писала,понеже събирах 2 години смелост,но вече мина и моята операция. Избрах др Христов,вдъхна ми изключително доверие при направени и други консултации - цената беше без значение,понеже бях събрала паричките отдавна и мъжа ми се съгласи. Предложи ми 395 анатомични на Polytech. С чиста ръка на сърцето мога да кажа, че доктора и сестрите в болница Вита са невероятни.  Чувствах се доста зле от упойката първите часове,дори с повръщане,но всичко отмина до следващата сутрин. Възстановявам се много бързо, днес на 4 ден съм обикаляла 2 часа навън без да усещам напрежение и болка. Ще ви споделя снимка съвсем скоро, само да махнат конците. Единственото неразположение идва от ластичната лента,която трябва да нося,заради високия профил,но пък от нея виждам резултат,тъй като на 4 ден вече са паднали надолу имплантите и не се очертават,та поне това ми е стимул да я нося.

# 252
Mamaden, размерът наистина ти стои много добре. За моите критерии твоите дори са си големи гърди. А и ти си много слаба и по-големи щяха да стоят ужасно изкуствено.

П.П. Направо не вярвам, че си на 45. Торсът ти изглежда като на момиче. Вероятно и гърдите придават по-младежка визия.

# 253
Mamaden, изглеждаш прекрасно!
Какъв е бил естествения бюст преди операцията? Какъв размер сутиен си носила?
И аз имам предложение за 275, но ми се струва малко и се колебая.

# 254

275CC, сутиените които в момента купувам са 75 С. Е..на някой може и да му малеят, но моето тяло няма как да понесе повече кубици, без да се превърна в гротеска картина Simple Smile
Скрит текст:
На твоето тяло седят съразмерно. Затова казах, че много зависи от останалите размери на тялото и големи кубици на едно по-едро тяло също седят естествено, красиво и съразмерно.

Общи условия

Активация на акаунт