Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 78 192
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Момичета спряла съм се на доктор Юрий Асенов . Има ли тук оперирали се при него и да изкажат мнение . Ще бъда много благодарна и ако може на тяхни снимки на лично съобщение да видя резултати ❤ ще ви бъда много благодарна
Може ли да споделиш как мина операцията при д-Асенов,доволна ли си какви импланти поставихте

# 211
Здравейте момичета.Реших се и аз да ви пиша ,защото имам дилема.Накратко за мен, оперирана съм от 1 год и бях с РМЖ и мастектомия на едната гърда.Реших да се оперирам и поставя импланти,като изчистя и здравата гърда, а на другата първоначално с експандер.Опетацията ще я прави доц Романски и сега имам задача да си избера импланти - той предлага максимум 300 кубика и избор между Мотива и Политех импланти.Моля дайте мнение за тях.Моля и момичета с поставени експандери да споделят как се чувстват- боли ли, как се чувстват с тях, може ли да се носи сутиен с този експандер?

# 212
Здравейте момичета ,
Има ли някой с импланти Motiva ergonomix,
Моля да сподели мнение.

# 213
Здравей . Ще пиша като ми мине операцията тези дни . Доктора прецени да сложим мотива 350 сс най-високоя профил corse . Аз нямам нищо в горната част на гърдата , но все още мисля дали не е прекалено високо и изкуствено . Ако има някое момиче с такъв профил  corse  ще бъда благодарна да сподели дали са много на горе и ако може снимка дори и да е на лично за да добия някаква представа как изглежда 😊

Последна редакция: нд, 08 авг 2021, 14:25 от Десислава Маркова 665623

# 214
Момичета, ако искам да запиша час за операция при доц. Романски след консултацията, веднага ли трябва да оставя капаро?

# 215
Happiness на мен ми каза, че се плаща седмица преди операцията.

# 216
Happiness на мен ми каза, че се плаща седмица преди операцията.

Благодаря! Simple Smile

# 217
Момичета, как ставаше записването при Романски? Знам, че някой беше пуснал линк с график ако не се бъркам, но дори тогава пак не ми стана ясно.
Вива15 аз имам за декември месец и ако съм доволна от другите две консултации може изобщо да не стигна до него, но ще разбера чак края на септември.

# 218
  • София
Здравейте, търся отзиви за доктор Шарбел Таук, но намирам много малко. Някоя от вас има ли впечатления - преки или косвени?

# 219
Здравейте мами! Аз съм от днес в тази група и с интерес изчетох всички ваши мнения и коментари относно поставяне на гръдни инпланти. Много отдавна искам да си поставя, но не мога да се реша с кого да се консултирам. Може ли помощ от вас🙂

# 220
След всичката тази информация не можете да решите ?

# 221
Има още 15 предишни теми, в които са обсъждани най-различни лекари. Ако ги прочетете, ще добиете известна представа.

# 222
Здравейте мами! Аз съм от днес в тази група и с интерес изчетох всички ваши мнения и коментари относно поставяне на гръдни инпланти. Много отдавна искам да си поставя, но не мога да се реша с кого да се консултирам. Може ли помощ от вас🙂
Всяка от нас ще препоръча нейния си доктор, стига да е доволна разбира се. Избора в Бг не е чак толкова голям - има 5,6 по-изявени имена.
Щом се интересувате от темата предполагам, че ги знаете. Разгледайте работата им и преценете сама при кого да си запишете час за консултация.
Успех!

# 223
Здравейте момичета ,
Има ли някой с импланти Motiva ergonomix,
Моля да сподели мнение.
Здравейте, аз съм с такива вече 2ри месец . Какво ви интересува?

# 224
От всичко, което съм прочела най-доволни са от Стоянов, Георгиев и Молов, а в последно време и от Романски. Аз съм оперирана при Пеев.

Общи условия

Активация на акаунт