Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 78 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,аз съм с много малък начален старт,празнота в горният полюс и малко обем в долният.След консултация ми препоръчаха 370сс Ментор кръгли средна към висока проекция.Подгръдната ми обиколка е 74см,170см съм висока и съм 57-58кг.Ще помоля,ако някоя от вас има сходни мерки и тези импланти,ако е удобно да ми изпрати снимки на лично преди и след да добия някаква обща представа.Благодаря предварително

# 226
Здравей ! А какво означава средна към висока проекция ? Мисля, че в каталога на Ментор кръглите импланти нямат 370, а са 375

# 227
Вивт,и аз днес разглеждах каталозите в сайта на Ментор и ми направи впечатление.Но като не запомних,кой точно вид кръгли на Ментор….Въпреки,че не видях изобщо да има 370 някой от тях.Казаха ми,че е най добрият избор от кръглите на Ментор(ама то си е търговия,естествено че тези които са избрали за теб са най-добрите Simple Smile )Но и на схемата,която ми начерта беше написано 370сс,странно.
За проекцията,уфф,не съм много запозната,от месец съм изчела всички теми,това ми беше първа консултация-каза,че средна проекция,но предполагам в най-високата и степен.Сигурно е много тъпо обяснението ми и смешно,но аз така си го представям.Незнам като термин дали го употребявам правилно.Каза,че няма да стои пошло,което аз исках…Все още и аз имам много въпросителни.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 14:54 от Viva15

# 228
Здравейте момичета. Моя преглед при доц.Романски мина днес, прикачвам снимка на неговия избор за моите гърди ( Аз съм 163 висока, 48кг ) кърмила съм 8 месеца от едната гърда , а от другата само 2 месеца, имам много леко увисване което той каза че ще се поправи само с имплант тоест не е нужно повдигане при мен, и гърдите ми следователно са си с различна големина … озадачи ме това че иска да ми сложи капковидни ( не знам защо аз си мислех че трябва да са кръгли… ) също така не го питах дали тази изпъкнала кост отпред горе между гърдите ще си личи.. Ще ви пиша по късно как е минал прегледа по обстойно.. сега моля да кажете мнението си и ако има момичета със същите или близки резултати да ми пишат и пратят снимки . Благодаря !

# 229
Прави ми впечатление, че Романски слага само малки импланти. Защо така 🤷‍♀️
275сс и то анатомични са наистина много малки импланти. А той повече от 300сс май не иска да слага 🙄

# 230
На 163/48 какви по-големи импланти?  Аз съм 170/52 кг, 75 подгръдна, максимумът от него беше 295 кубика кръгли. Мнението на Хатър, при която се оперирах, беше 325.Аз настоях за повече. Да, също имам впечатление, че не обича големи импланти, но със сигурност има визия кое би изглеждало добре и естетически издържано.
От днешна гледна точка смятам, че щях да изглеждам много по-естествено с по-малки импланти + риска и по-бавното възстановяване.

# 231
menarini, напълно съм съгласна с теб, аз съм и художничка, и мисля че имам усет за нещата кое е красиво и изглежда добре , аз не търся ефект да ме гледат в гърдите , но и не искам все пак да са ми и малки…Проблема е че не се сетих дори да видя галерията му и горе долу да добия представа… така че малко на сляпо но аз мисля да му се доверя напълно на този човек, разбира се той има опит и явно слага по малки(нормални) гърди с цел пациентките му да нямат някой възможни проблеми след това и да ги понесе все пак тялото.. тежест и тн

# 232
Анатомични импланти се поставят при къс долен полюс,за да не гледат зърната нядолу.Ако сте фина тези кубици може да ви стоят прекрасно.Много е важно и колко е надгръдната обиколка,защото в случая може да имате достатъчно млечна жлеза и да се получи страхотен резултат.Аз от него лоши гърди не съм видяла до момента.

# 233
Ако има увисване, наистина долният полюс се скъсява. Вероятно заради това е предложил капковидни. Но защо не попита лекаря? Тези въпроси би трябвало да се зададат на него. Аз лично ще отида със списък въпроси на консултацията ми. Редно е да питаме за всичко, а не да се чудим.

А за размера, защо мислиш, че е малко? Доколкото знам, на всяка жена кубиците стоят различно, защото има много фактори - собствена тъкан, основа на гърдата, подгръдна обиколка и т.н. В първите теми имаше жена с 300сс, които изглеждаха доста големи. Така че дотук с преценката на око кой имплант е голям и кой не. Ти самата си изясни какъв бюст искаш. Аз, например, съм чашка А след над 2 години кърмене и искам да стана добре изпълнена чашка Б или максимум С. Дори чашка С ми се виждат доста големи и не знам дали би ми харесал такъв резултат. Аз съм 161см, 51кг.

# 234
На Романски галерия не съм виждала досега. Иначе вероятно щях да се съглася с него.
Не съжалявам за избора си, напротив. Безкрайно доволна съм за момента.
Да не забравяме и другите мерки, и фактори.
Но на мен ми личи от километър, че съм с пипани гърди - на 40 с две деца не ми е проблем.
Но и двамата лекари държаха на естетиката, аз не послушах.
Стоят както исках-ни повече, ни по-малко. Но си личи намесата от далеч. Разберете, на тази възраст, с тези условия, не е проблем. Но за жена на 40 с две деца, няма как да е реален бюст и това е видимо, независимо от добрата фигура.
Аз съм с малка основа, Mоtiva ergonomix full 375 и това е леко ненормално за моите структура и биография.Секси, но не и естествено. Та... Преценявайте и се доверявайте на доказани специалисти, а и на собствената си представа какво искате.
Ако Стоянов ми беше в бюджета, това са най-красивите гърди, които съм виждала в темите.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 22:59 от menarini

# 235
Романски показва снимки по време на консултация, не се рекламира в социалните мрежи.

# 236
Охх ами колкото и да не искам да го кажа, ами той след 30тата минута започна така доста явно да си гледа часовника екрана на компютъра и то направо неудобно ми стана… а и толкова се бях притеснила не знам защо че съвсем изключих за снимки да го помоля да погледна. В мен си е вината най вече де .. Иначе като цяло ми направи добро впечатление хареса ми като отношение и човек Simple Smile) Които се интересува за повече инфо може да ми пише на лично, иначе да напълно вярно е това че на всяка различно ще седят всяка е с различен старт и тн..

# 237
Здравейте,
Лепкащо листче... Ужас!
Мн ми е несериозно.
Честито на vivt! Чакаме снимки Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Много сме коментирали тук в темата - Един и същи размер имплант, стои по различен начин на различните жени. И малък имплант, не означава задължително малки гърди след това. Аз съм с Ментор, кръгли, висок профил 275СС. Гърдите ми изобщо не са малки, но аз имах много мой материал Simple Smile. Висока съм 170, и съм 52кг., естествено стоят на тялото. Човек трябва да ме види по бански за да се замисли дали имам намеса или не. С дрехи - никой не разбира. Това ми беше и целта Simple Smile, максимално естествен резултат, стегнати, спортни гърди. На 45г. съм, след година кърмене, и сравнително голям естествен бюст, преди операцията гледката беше кофти...

# 239
Здравейте,
Лепкащо листче... Ужас!
Мн ми е несериозно.
Честито на vivt! Чакаме снимки Simple Smile
Точно пък него не мога да нарека несериозен. На мен лично тези измервания не ми вършат никаква работа, не ги разбирам и няма да се оперирам сама.
Записваше си всичко, което измери в тефтер. Не ми прави лошо впечатление, и аз съм олдскуул.
Имаше един сайт, някой го беше пускал в старите теми, на мен ми беше от полза да добия представа : realself ,не помня домейна.

Общи условия

Активация на акаунт