Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 397
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за положителните коментари, дами!
Аз наистина им намирам недостатъци.
Много ми се искаше да изглеждат изкуствени, но, в моите очи, са като истински. Различни / беше ми обещано, че ще са такива, заради анатомия/, без ръбчета...  Simple Smile
Показвам ги, защото много се кефих на жените, които го правят. Тук във форума. Беше ми полезно. Не да гледам снимки от лекарски архиви, вероятно обработени...
Знаех, че ще го правя при неспоменан хирург, но решението беше взето, преди да чета тук.
Изключително, полезна информация.
Благодаря, още веднъж и успех на новорешилите се Simple Smile

# 286
Аз много искам моите да изглеждат така като истински. Не искам очертан имплант, нито изразен горен полюс. Не харесвам типично изкуствените гърди. И това ме притеснява дали бих могла да получа такъв резултат, защото е много по-труден за постигане. Ако стоят изкуствено, бих съжалявала много. А и мъжът ми не харесва силиконови гърди и ако изглеждат нереалистично, направо ще ме изгони от вкъщи. Grinning

# 287
  • Пловдив
Аз много искам моите да изглеждат така като истински. Не искам очертан имплант, нито изразен горен полюс. Не харесвам типично изкуствените гърди. И това ме притеснява дали бих могла да получа такъв резултат, защото е много по-труден за постигане. Ако стоят изкуствено, бих съжалявала много. А и мъжът ми не харесва силиконови гърди и ако изглеждат нереалистично, направо ще ме изгони от вкъщи. Grinning
Разбирам напълно написаното. И аз съм привърженик на естествено изглеждащите гърди. ММ също, той е естет, и напомпани до край гърди не са му по вкуса, нито пък по моят Simple Smile. Затова първото изискване което имах към доктора, беше да направи гърдите ми максимално естествени. Изобщо не ми е бил важен размерът, който ще сложи, исках, гърди - малки, стегнати, тип спортни и възможно най-близо до естествена визия. В голяма степен успя да направи това. Е не станаха толкова малки, колкото исках, но при моето изходно положение - нямаше как.
Споделяла съм и друг път - на плажа, по бански, най-близки приятели, не разбраха, че съм правила корекция, попитаха ме дали не съм бременна Simple Smile. Приемам това за добър знак.
Anna-Maria, Когато се решите, говорете с доктора за това което искате. Ако е добър, с опит и добра техника на изпълнение, и Ви разбере какво търсите като визия - Ще стане Simple Smile.

# 288
Здравейте, някой им ли опит при Романски за смяна на импланти? Записала съм часове за консултации при Молов, Христов и Стоянов та се чудя да чакам ли и за Романски предвид това, че казвате, че слага сравнително малки импланти?

# 289
Здравейте,
Пиша за пръв път, понеже до скоро нямах наблюдения върху лекари.
Направих две консултации - с Молов и Н. Георгиев.
Много е странно, че ми казаха СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА.
Молов- повдигане, малки импланти - до 280 сс., каквито искам- кръгли, капки.
Н.Г - без повдигане, задължително капковидни, може и 400.
Аз останах доста объркана.
За Молов научих от тук, виждах само хубави коментари и реших да го пробвам.
Консултацията ми с него беше меко казано странна. Няма да изпадам в подлобности, но той няма да бъде моя лекар със сигурност. 😁 Само едно нещо ще споделя - каза, че ми трябва повдигане и че това ставало с някакъв настройващ се лазер, който после реже, както си го настроил и щом почне не спира, дори при кисти и други причини и цитирам “жлезата после може до полудее, но ти не се притеснявай ти си млада и не си раждала, ти нямаш такива неща”. На въпроса: ами ако имам? -нямаш.. 🤐
Цялата консултация беше нещо подобно 😄

# 290
Здравейте, някой им ли опит при Романски за смяна на импланти? Записала съм часове за консултации при Молов, Христов и Стоянов та се чудя да чакам ли и за Романски предвид това, че казвате, че слага сравнително малки импланти?

До колкото знам при смяна на и планти слагат по-големи от предишните, така че, едва ли ще предложи по-малко от досегашното.
А за Стоянов, звъннете в клиниката и попитайте за смяна, скоро някой беше писал тук, че вече не оперира пациентки оперирани при друг хирург.

# 291
Здравейте,
Консултацията ми с него беше меко казано странна. Няма да изпадам в подлобности, но той няма да бъде моя лекар със сигурност. 😁 Само едно нещо ще споделя - каза, че ми трябва повдигане и че това ставало с някакъв настройващ се лазер, който после реже, както си го настроил и щом почне не спира, дори при кисти и други причини и цитирам “жлезата после може до полудее, но ти не се притеснявай ти си млада и не си раждала, ти нямаш такива неща”. На въпроса: ами ако имам? -нямаш.. 🤐

Разкажи за консултацията, моля те:)) Още ли ги прави в склада 😃😃😃😃

# 292
Да, благодаря определено ще звънна. Да чакам 3 месеца и накрая да ми каже, че не оперира ще е доста неприятно.

До колкото знам при смяна на и планти слагат по-големи от предишните, така че, едва ли ще предложи по-малко от досегашното.
А за Стоянов, звъннете в клиниката и попитайте за смяна, скоро някой беше писал тук, че вече не оперира пациентки оперирани при друг хирург.

# 293
Здравейте , група! Може ли мнение за доц. Р. Романски?

# 294

Цялата тема и предишните също, са пълни с мнения за почти всички български хирурзи, включително и Романски! Simple Smile))

# 295
  • София
Здравейте,
За Молов категорично НЕ са само хубави коментарите в темите.

# 296
От 1 година съм във всички форуми за мамопластика и не съм срещала нито един отрицателен отзив за Романски, за разлика от останалите бг пластични хирурзи...

# 297
За тези, които се интересуват, на страниците на д-р Стоянов във фейсбук и инстаграм има много полезна информация и снимки. Не мога да копирам текста, но в една публикация докторът казва, че повдигане само с импланти може да се направи при птоза 1ва степен или гландуларен тип. В тези случаи използвал анатомични импланти и ги поставял по метода dual plane (частично подмускулно, частично надмускулно). Четох за този метод, че повдигал много добре гърдите при птоза и придавал по-естествен вид. Има ли такива от вас, които са оперирани с този метод?

В тази публикация разказва и какви методи за повдигане на гърдите използва - L-shape, вертикален белег или повдигане тип Котва. Не използвал вече метода раунд блок, защото с него не можел да се реконструира долния полюс на гърдата и резултатите не били трайни във времето.
Аз съм оперирана по този метод Dual plane 3.

# 298
При д-р Стоянов ли? Какви импланти и какъв старт? Би ли качила снимка или да ми пратиш на лични. Благодаря.

# 299
Здравейте момичета, колко време след операцията може да се спи на страни?

Общи условия

Активация на акаунт