Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 16

• 79 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Точно защото очевидно съм с грешен модел и размер Триумф,това подскачане на имплантите ми е зверски неприятно. Пък и много мразя кардио ,не че съм интензивно тренираща.
Затова реших да си купя велоергометър - кардио без подскоци,така или иначе ги мразя Simple Smile

# 331
За разстоянието между гърдите, в едно видео д-р Стоянов обясни същото - разстоянието е такова каквото си има анатомично жената. А за изкуственото сближаване на гърдите, доколкото четох тук, се прави с рязане на мускула. В темите е обсъждано, че д-р Молов го прави, в резултат на което имаше негова пациентка с усложнение, която беше качила снимки тук.

А за естетическия резултат, според мен, винаги си личи, ако гърдите са изкуствено събрани.

# 332
Когато се приближават от хирурга, по-късно се получава риплинг.

# 333
Момичета на 2 седмици съм от операцията. След колко време ще мога да се изправя повечко и да дръпна раменете назад без да чувствам дискомфорт и опъване . Изпъчвам се ама не е същото хахаха

Не свиквай да стоиш изгърбена. Няма причина да си така и първия ден.

Отделно за разстоянието:

Долепени гърди оперативно е ужасно по моя вкус. Само ако естествено са така мисля стоят добре.
За съжаление я има и другата крайност да се окажат гърдите под мишниците.
Като цяло лекарите мушкат импланта в натурално за тялото място, но ако имплантите не са правилният размер или форма може да стане гаф.

# 334
Здравейте, тези от вас, на които следоперативния сутиен е бил липоеластик размер М, в последствие каква чашка се оказахте? Не мога да преценя тъй като съм още много прясна и отока е максимален.
Размера на импланта е 300сс мотива ергономикс, деми, а старта около 200сс според доктора.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 07:57 от plqsmlqs

# 335
Моят е размер М, а следващия ми следоперативен сутиен, който в с чашки е D. С по-малък старт, но съм с 380 cc.

# 336
Имам питане за момичетата, които са тичали редовно преди операцията: Как и кога започнахте? Не ме свърта, много ми липсва тичането. По 'документи' от другата седмица ми е разрешено. Да пробвам ли? Някакви съвети?
Пробвай! Аз започнах около 2мес след операцията. Първо е леко странно, боцка, опъва, имах чувството, че ще паднат, но после се свиква. Обаче лицеви опори и набирания и до ден днешен (10г) са ми неприятни и не правя. То не е и много препоръчително да заяква гръдният мускул и да сплесква имплантите.
За плътен и стегнат спортен сутиен е излишно да казвам🙂

Пробвах. Еми никаква разлика не усетих от преди операцията - нито подръпване, нито боцкане, нито опъване, нито тежест. Единствено се запъхтях още на входа Laughing

Мислех, че ще е по-травматично, но не. Сутиенът ми е много, много стегнат и със супер рейтинг. Явно не е случайно. Мислех си, че ми е малък, но явно за бягането си трябва точно такъв. Супер съм доволна Shoe

# 337
Момичета , тези от вас които са с импланти вече , може ли да споделите с колко кубика сте и съответно каква чашка сутиени носите сега?? Благодаря

# 338
Момичета , тези от вас които са с импланти вече , може ли да споделите с колко кубика сте и съответно каква чашка сутиени носите сега?? Благодаря

Аз съм с 375 и съм чашка С.

# 339
  • Бургас
Аз съм с 430 и също с чашка С. Имам и един Д на Триумф.

# 340
С 415, чашка C

# 341
Момичета има ли някой с импланти Polytech
Моля за мнение

# 342
Здравейте,

За размера сутиен според размера на имплантите е малко абсурдно да се смята за ориентир.

Зависи от старта и подгръдната обиколка, от марката и модела сутиен.
Аз имам 300сс импланти, но съм имала някакъв старт. 74см подгръдна ( даже 72см според кой доктор ме мери).
Имам сутиени от 80В до 85Д , минавайки през 80-90-95С, всички възможни..

За имплантите Политекс, те са доста популярни. Предимно с фатка, че са добро качество и са най-меките на пазара( в никакъв случай не са толкова меки колкото естествени гърди).
И аз съм с такива.

# 343
Здравейте, момичета! От няколко дни чета предишните ви теми. Аз съм с размер B, който след раждането стана C, но има леко увисване и ареолите ми станаха двойни като размер.
В повечето случаи се говори за импланти или повдигане + импланти. Интересувам се само от повдигане и съм се насочила към няколко хирурга.
1. Дамите, които са имали повдигане и след това в отделна операция - импланти, можете ли да споделите разликата като усещане и възстановяване между двете?
2. Можете ли да ми покажете снимки с ваши резултати от повдигане?
Винаги съм харесвала гърди с естествена форма и абсолютно естествен вид и на този етап не разглеждам имплантите като възможност.
Благодаря, предварително!

# 344
От моя опит:

Не знам кое наричате само поддигане, но това което е отпуснати гърди да вземат първоначалната си форма е цяла реконструкция.
Изрязва се ореолата ( ако се налага може да бъде намелена) и се слага по- високо и с разрез на Т се маха увисналата част на гърдите отдолу.

За операция без импланти си трябва доста личен материял. Не съм чувала да се прави с чашка В-С, но не виждам причина да не може.

По въпросът с имплантите. Аз също исках абсолютно естествени гърди, но предвид кроенето без импланти се съгласих на такива. Моите са анатомични и с минималел размер, за да стоят естествено.
Много по-твърди са от естествените, въпреки че имам най-меките импланти на пазара...но се свиква.
 Като цяло ми беше трудно да свикна с новата си визия, но сега много се хвресвам.
Гърдите ми бяха много увиснали, но само с имплант сложен правилно, всичко си дойде на мястото .

С анатомични импланти не можеш да правиш много натоварващи силови упражнения никога. ( например да тренираш с тежести над 20кг или да цепиш дърва).

Общи условия

Активация на акаунт