Звездни компромати - Юли'21

• 314 654
  • 3 085
  •   2
Отговори
# 2 610
Може пък да си харесва раменете, няма нищо лошо да ги подчертае и Анджелина често си подчертава нейните много широки рамене. Позата й е кофти просто, може да се завърти малко така на една страна.

# 2 611
Анджелина и нейните широки рамене нямат нищо общо с Деси Радева. Най-малкото Джоли е крехка и слаба като птиченце, само кожа и кости.

# 2 612
Аз харесвах Антотнина Стоянова от президеншите.

# 2 613
Как така нямат общо и двете са с еднаква форма на тялото- обърнат триъгълник. Човек трябва да се облича според формата на тялото си, не според килограмите си. Хубави са им раменете и на двете, ако беше сложила рокля която се разкроява много надолу щеше да й стои още по- добре. Малко и позирането трябва да оправи.

# 2 614
  • Down south
Абе, като цяло ние, българите нямаме нито една забележителна първа дама
И тук е така, добре че беше Мелания!

# 2 615
Мишел Обама беше великолепна първа дама, вярно, и тя не беше крехка като порцеланова статуетка, но на жена с нейния чар, характер, ум и дар слово всичко й отива.

# 2 616
  • Варна
Тя също имаше големи недоразумения. Ето една много малка част.
Скрит текст:

# 2 617
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Жаклин Кенеди също е била безкрайно елегантна и фина като първа Дама за времето си.Бях чела,че е направила революция в обличането на съпругите на президентите и от нея е тръгнал този тренд да са елегантни,но по красив и интересен начин.

# 2 618
  • София
Изобщо не ми харесва в лице Жаклин Кенеди.

# 2 619
  • In The Middle Of Nowhere
По повод на дискусията за копчетата на саката, тук виждам, че на Кенеди и двете му са закопчани.

# 2 620
Тази златотърсачка Ана Мария Кирилова, прилича на жената - Котка.
А на колко години е ?
Има ли 35?
Скрит текст:

С въпросната Мадлен Пенева какви се подвизават в Сен Тропе?

Деси Фотосесията също вече не прилича на себе си.
Егати лифтинг опъването има.
Скрит текст:

# 2 621
Аз възхищение към облеклото на Мишел не съм изпитвала, имала си е силни и слаби моменти. Но тя украшение не е била, жена с качества, които далеч надминават физическото или модния имидж 😎

Джаки О е ненадмината модна икона ✌

# 2 622
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изобщо не ми харесва в лице Жаклин Кенеди.

Kакво общо има елегантноста с това кой какво лице има? (rolling my eyes)
За изцепки,според мен са се случвали заради протокол на въпросни събирания,а не толкова,колкото жените да са нямали вкус към дадена дреха.Виждам,че Кенеди е била страхотно облечена в ежедневието си,докато на визити с други политици,е следвала друг модел обличане(не толкова впечатляваш).

Тя мисля,че беше наложила този тип костюми с къси горни части и поли.
https://www.pinterest.com/pin/335236766007511378/

# 2 623
Тя също имаше големи недоразумения. Ето една много малка част.
Скрит текст:

[/spoiler]

Всъщност в Америка подлагат на съмнения факта дали изобщо е жена или трансджендър.
Сега като потърсих в гугъл по въпроса виждам, че дори в сооl е било тема на дискусия.
Още повече, че няма никакви нейни снимки като бременна.
От 6.00 минута нататък. https://www.btv.bg/video/shows/cool-t/videos/naistina-li-mishel- … s-smenen-pol.html

Конспирация или не, става дума в по-горен пост как всичко и отивало на Мишел. Как пък  не...

# 2 624
  • Варна
Това е прекалено! Жена си е, афроамериканка с типичните колене, едър ханш, кобилеста, а с напредване на възрастта, става доста едра и тромава на вид. По тази логика Бионсе е 100% мъж. 😆

Общи условия

Активация на акаунт