Звездни компромати - Юли'21

• 314 507
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 955
Но пък си носи и Картиетата Joy

# 2 956
Две девойки ли има отзад.
Да не й се налага да чака на опашка 😆

# 2 957
Според мен е в малък хотел, студио ли му казват. Има една нейна снимка на яхта/корабче - забележете Фенди чантата колко е изтъркана и гнусна.
Забелязах.
Скрит текст:
Странна усмивка … все едно не иска да е там !!

# 2 958
  • на пистата
Кое е изтъркано на чантата?Или аз недовиждам.

# 2 959
  • Варна
Дръжките на чантата са на парцали, както става с изкуствената кожа- бели се на люспи.

# 2 960
  • на пистата
Дръжките на чантата са на парцали, както става с изкуствената кожа- бели се на люспи.
Не е вярно.Дръжките са кафеви

# 2 961
  • София
Отбелязала се от някакъв плаж Cabana beach - Paliouri, село в Касандра.

# 2 962
  • на пистата
Отбелязала се от някакъв плаж Cabana beach - Paliouri, село в Касандра.
Той си е гъчканица този плаж.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 963
  • Варна
Мария, ти ли си?
Извинявам се, че не познавам из основи чантата. Моя грешка, но на снимката така изгледжа.
Ако е на Касандра, поне от някой Сани да се беше отбелязала или като Гущерови от Pomegranate. Междудругото, оттам имаше снимки и новата на този Бачорски, бременна. Явно нашите т.нар Випове го възприемат за нещо хай-енд.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:31 от Blue Turquoise

# 2 964
  • на пистата
Мария, ти ли си?
Извинявам се, че не познавам из основи чантата. Моя грешка, но на снимката така изгледжа.
🤣🤣🤣🤣Ааа,моля моля.Далече съм от Марето.И друг път беше пускана тази чанта и съм  и запомнила дръжките 😁
Далече съм от фенди...а и си имам само един мъж на живота 😁Пази боже да ги търся като нея.
П.с..А и съм поне с 20 санта по-висока 😁

# 2 965
Не ѝ е изтъркана чантата. Дръжките са пластмасови, ако чантата е от новата колекция. Има и стари колекции с подобни, но тази не изглежда така.
Според мен Дамата не е чак толкова изпаднала, колкото я мислим или oсвен тази голяма любов има и друга вариант Б или се прави на скромна  “с теб и на Касандра би отишла, мило, айде сега да ми купиш едно чанте за 4 бона, че очите ми останаха в него”
Скрит текст:

# 2 966
За тази груба чанта и 50 лева не бих дала. Прилича на странна пазарска чанта.

# 2 967
  • Sofia
Побързайте,не останаха,изпрани са пижамките 🤑
Скрит текст:

# 2 968
Да побързаме ли?
Тези жени съвсем изтрещяха !

# 2 969
  • Варна
Видях снимка на Преслава с Васил Найденов от Bedroom beach. Помислих, че е някаква случайна среща. Но не, той е имал “концерт” там. Не го разбирам последните години. Един самостоятелен концерт не направи, а вече и в клубове с подобна репутация взе да участва! Той, който се опълчи срещу всички от чалга жанра, вече се прегръща с Гло и Преслава. Огромно уважение изпитвам към него като артист и творец, но в последните години нищо ново не даде на публиката си, а с тези “участия” принизява изкуството си. Песни като Адаптация, Сбогом, моя любов, На случайна гара и т.н да звучат в този мутренски бардак е кощунство.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт