Звездни компромати - Юли'21

• 314 646
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 595
Радеви на опера. Мислех, че е Скалата, да ме прощава 🤣
Скрит текст:

# 2 596
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
LaughingLaughing Kaк може..от толкова опит и все още да не се е научила как да позира и застава за снимка.Смехотворно е.Мъжа й и той така...

# 2 597
  • София
Бен изглежда в някакво алкохолно опиянение.

На мен ми изглежда напушен
На мен весел и в настроение (клипче)
https://www.instagram.com/p/CRv80ceFJ67/?utm_medium=copy_link

# 2 598
  • SF
Има един лаф: "изтипосали се като за снимка"
Е, точно изтипосани са.
Деси Радева е като статуя на гръцки войн.

# 2 599
Умното Светле получило подарък от Каляшева, то тя е като майка и, първо че и смени цялата физономия, второ все повече си приличат:)

Ех, Деси, ех Радева! Като трикрилен гардероб си!
Няма ли кой да я научи как да застава леко странично така… то до нея Радев, като 8 -класник😂🤭

# 2 600
Радева като напомпана, наистина. Да пусне ръцете близо до тялото и да се опита да не вдига раменете. Аз ѝ симпатизирам (сигурно съм сам воин тука), обаче наистина ѝ липсва грация. Която се постига с упражнения.

# 2 601
Позата на Радева на тази снимка е направо заплашителна. Сякаш всеки момент ще набие фотографа.

# 2 602
Едра жена е, какво да се прави, а и май-май не умее да позира.

# 2 603
И някакви други тоалети трябва, да скрие тези широки мъжки рамене, а не да ги подчертава.

# 2 604
  • sofia
Аз очаквам всеки момент да набият крак и да козируват😄

# 2 605
Радева като напомпана, наистина. Да пусне ръцете близо до тялото и да се опита да не вдига раменете. Аз ѝ симпатизирам (сигурно съм сам воин тука), обаче наистина ѝ липсва грация. Която се постига с упражнения.

Аз съм вторият воин.
Радева е притеснителна и затова винаги застава в тая непохватна поза. Яка българка е наистина. Не е някой лилипут незабележим.

От видеото обаче ми направиха чудесно впечатление, че си общуваха на английски без преводач.
И няма да има *.....Do you want coffee or?*...............Аз имам торта ъъъ торта ъъъ сахер*

# 2 606
С ефирен шал, леко спускане на раменете и ръцете пред тялото, нямаше да обере пак критиката. Невена ли продължава да я облича?!

# 2 607
  • Варна
Умното Светле получило подарък от Каляшева, то тя е като майка и, първо че и смени цялата физономия, второ все повече си приличат:)

Ех, Деси, ех Радева! Като трикрилен гардероб си!
Няма ли кой да я научи как да застава леко странично така… то до нея Радев, като 8 -класник😂🤭
Боже какво обяснение в любов от Светлата към кожната лекарка!!!
"Винаги ще съм до теб и ще вървим ръка за ръка през живота!"
Дали и на джи пи то си така се обяснява във вечна и неразделна любов?!?!?

# 2 608
Радева на живо изглежда много добре,но на снимки рядко ми харесва.Висока,стройна жена,но в никакъв случай не е груба и пълна.

# 2 609
Поне спря да пише във Фейсбук глупости, ако не друго. За дрехи, снимки, поведение, протокол - ми има си специалисти, като ходиш по такива изяви, ползвай услугите им.

Абе, като цяло ние, българите нямаме нито една забележителна първа дама - ни с външен вид, ни с нещо друго Grinning

Общи условия

Активация на акаунт