Звездни компромати - Юли'21

• 314 718
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 640
По повод на дискусията за копчетата на саката, тук виждам, че на Кенеди и двете му са закопчани.

Защото са две. Дискусията беше за сако с 3 копчета, ако правилно съм запомнила.

# 2 641
Ако са 2, се закопчава само горното. Не е спазил правилото Кенеди.
Това го научих от тази тема и като жена, живееща с 3ма мъже, съм много благодарна! Няма да се излагаме по баловете. 😆
Намерих и цяла статия с правила за подбора на костюм, много е интересна.

# 2 642
Стринка ви има РД, на тази светла дата не пропуска да рекламирВа продукти, в нейният си стил. Та ето Ирина с питие в една ръка и дъска в другата, но не дъска за рязане или гладене, квато я приляга, а сърф. Изглежда добре в тяло, макар че намеква друго.

И текста под снимките:

Посрещам рождения си ден с голямо количество антитела (надявам се), цената за които платих с едно попроменено антитяло 🐳🤦🏼♀😁 ”Расте, но (почти)не старее” е положението днес.😂
 Освен с ковид, изминалата година ме срещна с няколко прекрасни Човеци, с един великолепен Нечовек, с още една почти сбъдната мечта и с ново умение -  #paddleboarding. ( препоръчвам горещо)
На брега съм със SUP в едната ръка и с питие-  в другата, с преизпълнено с обич и благодарност сърце и с все по-чести проблясъци на безметежност, присъщи на свободните хора. Свободата… нистина е на върха, на самото връхче на копието, приятели. Тя е вкусна хапка проста храна. Толкова е достъпна и недооценена. Пиша този пост, за да кажа на Търсачите, че я има! И за да не забравям, как съм я преживяла преди 3 дни, когато беше пълнолуние, аз бях с дъската във водата, а от брега се носеше мелодията на Caruso.  Някой ме разбира, сигурна съм…

Пожелавам си само повече търпение и повече здраве. Останалото от щастието е въпрос на въображение.
Бъдете и вие така!🍀
Това е💙🙏🏻
#bdgirl #birthday #growing #sup
( екипът за сърф, който “прибира обемите ми” е на Billabong от @aboutyou_bg.  През следващите часове можете да ползвате отстъпка от -15% с моя код IRINAT15. Повече информация - в сторитата

# 2 643
Мелания може само да й диша прахта на Мишел. Единствената й реч, като първа дама беше открадната точно от Мишел. Тя не знам дали може и да върже две изречения, никога не съм я чувала да дава интервюта. Иначе на външен вид и като елегантност наистина е страхотна, ако си падате по неестествени котешки очи.
Мишел Обама е страхотна, от всяко нейно интервю, което съм гледала има какво да се научи. Не знам защо й е да пише научни трудове.
И Десислава Радева също харесвам, от единственото интервю, което беше дала за Карбовски. И двете са жени, които командват мъжете си (или поне така ми се струва), а не са жени - трофеи като Мелани.

# 2 644
Силно антипатична ми е Мишел Обама.

# 2 645
Аз пък не мога да разбера какъв е тоя напън на жените да командват мъжете си!

# 2 646
LaughingLaughing Kaк може..от толкова опит и все още да не се е научила как да позира и застава за снимка.Смехотворно е.Мъжа й и той така...
Само нашите са така изпъчени ?!
Какво демонстрират ми е непонятно ….

# 2 647
Не знам дали командват беше точната дума.... Мисля, че са уважавани от мъжете си и са им равностойни партньори, нито едно от тези неща не важи за Мелания и нейния мъж

# 2 648
  • София
Ирина Тенчева с всичката си противоречивост и, знаем, неособено мил нрав, определено умее да създава атмосфера.
Тя между другото е единственият т.нар.инфлуенсър, който може да ме провокира да си купя нещо, което препоръчва.

# 2 649
  • София
Dizzy FaceЛейди Гага Flushed
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Джерард Бътлър
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Зои Салдана
Скрит текст:
Дженифър Хъдсън
Скрит текст:
Изпуснала съм, че Бекъм има нова прическа.... не ми харесва.
Скрит текст:
Дейвид Хаселхоф
Скрит текст:

# 2 650
Жената на Уейн Руни пак ще се обяснява как мъжът й нищо не е направил...

# 2 651
Не знам за научни трудове, но да завършиш Харвард е сериозно академично постижение.  Тя определено има какво и как да каже, въпросът е и кой слуша отсреща.
Въпрос на ценности и на кой какво му е важно у жената.

# 2 652
Скрит текст:

Мишел Обама е страхотна, от всяко нейно интервю, което съм гледала има какво да се научи. Не знам защо й е да пише научни трудове.

Първият светъл ум, който ще бъде изучаван на база интервюта със стойността на научен труд. Simple Smile
Грандиозно!!!  Rolling Eyes
Айнщайн пасти да яде.

Не я познавам лично, единствено мога да си създам мнение от интервюта. Но казваш, щом няма издадени научни трудове, за каква интелигентност можем са говорим...

Не, не казвам това. Казвам, че има личности, от чиито интервюта се научават безкрайно много неща, но те стоят зад идеи, които са развивани години и съответно са работили над тях. На тази база лежат трудовете им и съответно чрез всеки разговор с подобни хора се чувстваш обогатен.
С удоволствие чета интервюта на Ноам Чомски, Питър Турчин, Александър Дугин и тн.

# 2 653
  • SF
Абе ква Мишел Обама сега се спряга за пример за добре изглеждаща жена!!! Далече е от хубавица от класа, но е много далече и от скромното определение за примера "добре изглеждаща".
Като се усмихне, е симпатична, но нищо повече от един усмихната лелка. Изчерпахме ги всичките, сега МИШЕЛ ОБАМА.
Може би достойнството й е точно дипломата от Харвард и това, че е била съпруга на мъжа си.

# 2 654
Шокира
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт