Звездни компромати - Юли'21

• 314 525
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 925
Хейли Бийбър има вид като че ли ще припадне всеки момент. Иначе е хубава, да.

мда, но тя си е и такъв типаж - умряла риба, която вечно гладува. точно както ми е роузи.
венета пък за акво тяло говори....толкова е неприятна и скини фет, че мерси. освен ако не говорите за харизанова, която пък нещо яко е окльощавяла.

# 2 926
# 2 927
Емануела от кога е така нашарена?

# 2 928
Сигурна съм, че ако имаше някой, с когото да прави секс Венета (различен от Тишката), тя веднага би ни информирала. Да не търсим под вола теле, че такова няма.

# 2 929
Това с Венета не е ли старо, сега повтарят най-доброто от Преди обед.

# 2 930
  • До сърцето...
Днес имат повод да почерпят:

Wine Glass Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), австрийски културист, 74 год
... човекът, който направи културизма популярен (7 пъти „Мистър Олимпия“), актьор, инвеститор и политик (бивш Губернатор на Калифорния)
Скрит текст:
... в спорта

... в киното

... в политиката

Wine Glass Жан Рено (Jean Reno; рождено име Don Juan Moreno-y-Jederique Jimenez), френски актьор, 73 год
... любимият актьор на Люк Бесон и моят също. Просто страхотен.  
Скрит текст:

Heart

Flowers Rose Ирина Винер, треньорка по художествена гимнастика, 73 год
... легенда в гимнастиката, тя създава олимпийски, световни и европейски шампионки (нейни възпитанички са Алина Кабаева, Евгения Канаева, Ляйсан Утяшева, Амина Зарипова
Скрит текст:

Flowers Rose Лиса  Кудроу (Lisa Valerie Kudrow), американска актриса, 58 год
... най-известна с ролята на Фийби Буфе от „Приятели“
Скрит текст:

... със семейството

Wine Glass Юрген Клинсман (Jürgen Klinsmann), немски футболист, 57 год
... eдин от най-добрите нападатели на Германия, играч с 47 гола, в последствие и треньор на националния отбор на Германия
Скрит текст:
... като футболист

... като треньор

Wine Glass Саймън Бейкър (Simon Baker), австралийски актьор, 52 год
... изпълнява главната роля в сериала „Менталистът“, номиниран е за Еми и два пъти за Златен глобус. Има звезда на Холивудската алея на славата.
Скрит текст:

... и сега е чаровник

Wine Glass Кристофър Нолан (Christopher Jonathan James Nolan), британско-американски режисьор, 51 год
... известни филми режисирани от него са „Мементо“, Батман в началото“, „Престиж“, „Черният рицар“, „Генезис“, "Интерстелар" и др. Командор на Британската империя заради приноса му към филмовата индустрия
Скрит текст:

... съпругата му, Ема Томас (заедно от 1997), която продуцира всичките му филми

Flowers Rose Хилари Суонк (Hilary Swank), американска актриса, 47 год
... двукратна носителка на Оскар за най-добра женска роля за ролите на Брандън Тийна в „Момчетата не плачат“ и Маги Фицджералд във филма на Клинт Истуд „Момиче за милиони“. Има звезда на Холивудската алея на славата.
Скрит текст:

... със съпруга си Филип Шнайдер

Flowers Rose Ивон Страховски (Yvonne Strahovski, по рождение Стжеховска), австралийска актриса, 38 год
... известна с ролята на Сара Уокър в сериала „Чък“, заради която се мести в Съединените щати.
Скрит текст:

...с Крис Прат на снимки

Wine Glass FINNEAS/Финеъс (Finneas Baird O'Connell, известен еднолично с първото си име), автор на песни, 23 год
... пише музика за различни изпълнители, включително за сестра си Били Айлиш.
Скрит текст:

... на Грами-2020

*  *  *
Днес годишнина от сватбата празнуват (все още не са се развели Stuck Out Tongue Winking Eye )

10-та годишнина
Зара Филипс (внучката на Елизабет ІІ, тогава на 30) и Майк Тиндел (32-год капитан на националния отбор на Англия по ръгби)
Скрит текст:

6-та годишнина
Режисьорът Гай Ричи (46) и моделът Джаки Ейнсли (33),
Скрит текст:
тържеството е било в дома им, в присъствието на децата (големите на Гай от първия му брак, малките - общи на двойката)

*  *  *
За хубав и усмихнат ден - една готина песен на днешния рожденик Finneas

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 17:09 от Радика

# 2 931
Тейлър Суифт ми е голяма любимка. Мисля, че си научи урока да не превръща връзките си в медиен цирк, че само лоша услуга й върши. Гаджето й - Джо Алвин, чест му прави, че също не си прави реклама през факта, че приятелката му е една от най-популярните певици на света и гледат да живеят някакъв тих и спокоен живот, доколкото е възможно. Неговите родители живеят в съседен на нас квартал в Лондон (буквално от другата страна на парка) и съседите са ми казвали, че много пъти са ги засичали на разходка, на кръчма, в пицарията, с майка му, с братчетата му, без изобщо да привличат внимание към себе си. Аз за съжаление не съм ги засичала, но при всички положения би ми било неудобно да има да искам снимки и т.н. Не съм на 13 и все пак  е хубаво да уважаваш личното пространство на хората.

Трифонова е с потресаващи обувки. Винаги ми навяват тези модели асоциация със стриптийзьорка.

# 2 932
Саймън Бейкър го взимам всякак! Joy Heart Eyes

# 2 933
Натали Трифонова има вид на пластмасово Барби от Алиекспрес. Една снимка няма без обичайните пет слоя грим и изкуствени мигли.

# 2 934
Хубави черти има , хубава фигура-също , но много простее.

# 2 935
В Лондон и Брайън Мей да видиш на разходка (без да живееш до тях 😀) ще ти се усмихне приветливо.

Натали Трифонова с това ансамбълче е наистина като излязла от 90те.

# 2 936
Абе, този на Дамата новият нали голям бизнесмен/лихвар, ферарита, скъпи часовници, защо я заведе в Халкидики при масата, ами не в в Миконос, в Ибиза, Сен Тропе ми е чудно.
Аз не разбрах кой е новият на Мара: Бачорски или Мерджанов?

# 2 937
Мария е с него от любов, затова се е наредила с обикновените жени от народа и тя на Халкидики Simple Smile Пък и за детето да спестява. Simple Smile

# 2 938
В Лондон и Брайън Мей да видиш на разходка (без да живееш до тях 😀) ще ти се усмихне приветливо.

Натали Трифонова с това ансамбълче е наистина като излязла от 90те.

Сигурно ще ти се усмихне приветливо, но няма да му е кеф, ако му прекъснеш обяда със семейството с молби за снимки и автографи. Има хора, които ще реагират добре и ще откликнат на феновете, както и такива, които няма да реагират добре. За разминаване с някого изобщо не ставаше дума, а за влизане в лично пространство във време за семейството.

# 2 939
Жан Рено също като Шон Конъри(RIP) колкото повече минават годините, толкова по убави  стават. Хиларито тръгна от продължение на Карате Кид с господин Мияги. Жалко че талантливите актьори си заминаха толкова бързо.

Общи условия

Активация на акаунт