Магазини Pepco 6

• 67 976
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
За тези цени не може да се очаква УАУ качество. Имат и сполучливи неща, особено за дома. В детското също съм попадала на хубави дрешки. От бельото си купувам боксерки. Държат яко на пране.

# 436
За тези цени не може да се очаква УАУ качество. Имат и сполучливи неща, особено за дома. В детското също съм попадала на хубави дрешки. От бельото си купувам боксерки. Държат яко на пране.
"Попадала".. ако е 1:9.. МЕРСИ!

# 437
Аз също не съм редовен клиент на магазина .
Първо защото в нашия град е от преди нова година. ( не е имал рожден ден още😀)
И второ защото няма как да оставя децата , и всеки от 4 те пъти в които съм била в Рерсо съм тях.
Смятайте как се разглежда и пазарува с 6- 8 месечно бебе в ръце. 😆
Взимам 3-4  неща и тръгвам 😊
Предимно дрешки за тях (децата)
Ами доволна съм честно казано.
Панталон за 8 лв..супер
Последния път, когато бях видях няколко много менте материи.
Дори без да ги пипам си личеше, че са кофти..
Но сигурно ще се намери някой,  на който ще му харесат 😊

# 438
На клин за 3 лв или 2.50 хич не му търся кусур.Даже и не държа да ми хареса ,за вкъщи е идеален .Бодитата които са три за 8 лв не са меъднали и с къс и с дълъг ръкав.

# 439
Еми щом ви устройва стока шита от 8-10 годишни китайчета.. good luck!

# 440
Мерси. Ако потърсиш в търсачката, има инструкции как става отписването от теми.

# 441
Щипки купих веднъж и ми харесаха(Аз не обичам да гладя и не го правя, ако не е крайно наложащо, така че мразя отпечатъци от щипки.)
След месец-два купих още и бяха друга партида- повечето"хвърчаха" от първо докосване, но Василеса, мога  Ви издам една тайна-поправят се! Пружинката се връща на място и повече не съм имала проблем.
Все пак щом толкова лесно хвърляте нещо току-що купено, особено пластмаса, явно проблемът Ви не е точно Пепко.

# 442
  • 1st floor
Гащи и щипки не съм купувала, но нямам нищо изхвълено от Пепко. Дрехи предимно взимам. Имам и едни любими сутиени от ...май 6 лева...еми, не са мръднали. От Заза взех за 19 на промоция и банелът излезе на първото пране преди да съм го облякла даже...
Аз чакам нещо поларено дебело за пижама или за вкъщи. Много съм зиморничева, дано ги пуснат преди студа, че посинявам, когато у нас е 21градуса.

# 443
Имам страхотна поларена пижама, от детското, за 10 лв.
Може да следиш, Непокорна. Знам, че и на теб ти стават.

# 444
Еми щом ви устройва стока шита от 8-10 годишни китайчета.. good luck!
Някой от нещата наистина не са добри, но то и в H&M примерно има страшни боклуци, а цените са по три. В Пепко съм попадала на кожено якe детско за под 20лв, което не се различава значително като качество от Zara, H&M. Купувала съм полички, блузки, чорапи, бельо, пижамки аксесоари. Държат доста. Клинчетата не стават според мен. За мен редовно си купувам кашпи, свещи, някой друг кухненски аксесоар. На дрехите не съм фен.
За китайчетата- за жалост и големи,, световни марки ги експлоатират.

# 445
И аз съм си взимала неща за домакинството(чаши,кухненски принадлежности,кутии за съхранение,декорация) и съм доволна.Дрехи за синът ми - също съм доволна, макар да има и несиметрични между тях,за вкъщи не ми е такъв проблем.За мен дрехи не взимам,само чорапи или бельо,но за второто съм на две мнения-имам бикини,които се скапаха мн бързо,но имам боксери с дантела и сутиени,които не са мръднали!

# 446
От боксерите кои препоръчвате?

# 447
От боксерите кои препоръчвате?
Купувала съм спортни. Много базови са, но са удобни.

# 448
Не всичко е читаво, но пък има и неща, които си заслужават, има и понякога .... дрехи, които са красиви, собено детските....аз, обаче, за съжаление, изгубих интерес дори да разглеждам , наситих се и не ми се влиза в този магазин. Ако вляза, подкукуросана от темата тук, бързо излизам, може би нямам нужда дори и от домашни потреби. Разочарована съм от една голяма тава, от която дори силикововото лепило и етикета не успях да отстраня , съоветно не мога да я ползвам за печене, само покрита с хартия и отгоре редя бисквитена торта, освен това тавата и почерня на места, изглежда като стара

# 449
Със сигурност са удобни, но имах предвид като качество, кои видове не се скапват бързо?

Общи условия

Активация на акаунт