Магазини Pepco 6

• 67 969
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Подкрепям.Я има, я няма е работата.
Искаш да си дадеш парите пък го няма нещото ...

Иначе има и ниско качество дрехи, но като цяло за площадките стават, за др цели си имаме и други.Далеч съм от мисълта,че са нещо уау, но пък понякога ти е кеф да си купиш нещо, има и попадения.

# 466
Случайно влязох и си взех много мек пуловер, тъничък, но топъл. 8 лв. Не знам по брошура ли е, има връзки отдолу. На бието стои супер за моя вкус...леко V образно. Под коженото яке е тъкмо за сезона Grinning светло синьо, имаше и горчица и май бежово...

Взех си още едно долнище на пижама памучно, 8 лв. Като онова с черешките, но са извадили готини десени. Лятото нямаше от тях..само някакво черно беше като цнят.

# 467
Какви са долнищата на пижами? Преди имаше само черно-бели. 

# 468
  • Пловдив
Аз от тия долнища не съм доволна...избеля още на първото пране.

# 469
  • Русе
Аз от тия долнища не съм доволна...избеля още на първото пране.
Мдаа. И аз купувах преди месеци за дъщеря ми. Избеля след първото пране. Дали не бях публикувала снимка тук?
И аз тези дни три пъти бих километри до мола за пустия му чаршаф и няма. Да правят по-бързо магазина на центъра, че дет се вика да не губя време през малката почивка ще притичвам до там. Grinning

# 470
Кое да му избелее...то е сиво. Grinning
Дреме ми и да стане нюанс по-светло....спя с него, за бога..не излизам навън...

Трикото ми харесва. И десена на мен.

Сами преценете дали е избеляло

Според мен не са мръднали черешите.

# 471
Аз имам това дясното с розовите връзки. Само ме дразни, че връзките са само за украса... Иначе това с черешките ми харесва повече.

# 472
  • Пловдив
Моето е цялото червено на бели сърца...и трикото не е ок. Купих го заради похвалите тук, ама при нас са друг тип. Твърдо на пипане е.

# 473
Исках и аз шапка в Маршал ама при нас или няма или не са ги заредили още, не знам. Взех с Мики маус

# 474
  • Русе
Кое да му избелее...то е сиво. Grinning
Дреме ми и да стане нюанс по-светло....спя с него, за бога..не излизам навън...
Трикото ми харесва. И десена на мен.
....
Ее, сивото е друга бира. Нашето е тъмно синьо на бели звездички и е много грозно избеляло на ивици. И като, че ли материята му е от твърдите, като на mystic woman.

# 475
Черешките ги имам и аз,изобщо не е мръднала пижамата .С тениска къс ръкав и къси гащи е.

# 476
Различни материи са явно.

# 477
  • София
Ние имаме такива от 3-4 месеца и нямат проблем, може би просто дефектна партида.

Да, може. Аз затова и написах от кой точно магазин са, за да се има предвид от пазаруващите там.
Върнах ги без проблеми.

# 478
  • Beyond the stars
Различни материи са явно.

Аз тей веднъж забърсах три пижами за дребен - една цена, един шендер, един модел. Ма двете топ, третата - тенеке Grinning такова не еластично, твърдо, гадно. Та ходих да връщам и от тогаз съм с едно на ум и като похвали някой.

# 479
Мда, трабва да се опипва...Grinning
Вие не пипкате ли, аз си пипкам...не позарувам само на око Smiley

Общи условия

Активация на акаунт