Магазини Pepco 6

• 67 975
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
  • в сърцата на децата <3
Със сигурност са удобни, но имах предвид като качество, кои видове не се скапват бързо?
Според мен качеството е непостоянно дори за едни и същи неща. Винаги е на късмет, но за тази цена мен ме устройва. Бельо имам едни бикини, които направо скрих шапката от носене и съответно от пране - не са мръднали! Като видях, че са хубави, след 2-3 месеца си купих още десетина бройки (сигурно съм единствената жена, която с досада пазарува всякакви такива неща и като си харесам нещо купувам повечко и пускам в употреба 3-4 бройки, като се захабят/скъсат - подменям с нова от прибраните за тази цел). Та купувам аз смело... Ами уви, следващите се развлачиха още при първото пране преди обуването даже. На дъщеричката два еднакви черни клина, купени даже в един и същи ден - единия клин още го носи, а другия се разпра по шева на второ - трето обличане.

# 451
Имам доста летни блузки от биопамук и са чудесни. Няколко нощнички, панталон, 2 поли. Стоманена бъркалка за яйца, декорации... Нямам забележки.

# 452
  • Русе
Имам доста летни блузки от биопамук и са чудесни. Няколко нощнички, панталон, 2 поли. Стоманена бъркалка за яйца, декорации... Нямам забележки.
А мойта бъркалка постоянно се разпада. Ама аз съм упорита, напъхвам и "спиците" и си я ползвам пак. Smiley

# 453
Леле🤐..от колко време я ползваш? Моята се чувства добре 😃, колко гофрети е объркала, ехеее.

# 454
  • 1st floor
Имам страхотна поларена пижама, от детското, за 10 лв.
Може да следиш, Непокорна. Знам, че и на теб ти стават.
Супер, ще следя. Simple Smile

# 455
О, сега се сетих - и бански имам. За 10 лв. 😁 Прекрасен модел. 😍 След 2-седмично оглеждане на скъпи модели, намерих каквото търся в Пепко. 🤷

# 456
  • Русе
Леле🤐..от колко време я ползваш? Моята се чувства добре 😃, колко гофрети е объркала, ехеее.
От година и нещо я ползвам, ама да не си помислиш, че е ден през ден. Не бях я ползвала от пролетта до оня ден. Дори бях забравила, че се разпада. Grinning Може би и аз съм виновна за разпадането и, щото и качамак правя с нея, когато е в по-голямо количество, а той е по-гъст. Ама пък нали това и е предназначението. Имам две по-малки бъркалки не от Пепко. Когато правя качамак само за мен ползвам тях. Здрави са си.

# 457
  • София
В неделя купих два комплекта темперни (или плакатни, както е написано на опаковката) боички по 12 цвята от Пепко в Скай Мол в София. От 24 кутийки с боички само 3 са годни за употреба, останалите са изсъхнали.
Днес или утре ще ходя да ги връщам и да си искам парите. Надявам се, че няма да има проблем с това.
По-добре не купувайте или ако все пак решите, отворете всяка една кутийка, за да сте сигурни, че стават.

# 458
Ние имаме такива от 3-4 месеца и нямат проблем, може би просто дефектна партида.

# 459
Мернах нова брошура.

# 460
Да за малките няма нищо в брошурата

# 461
# 462
  • Mostly in my mind
Най-сетне да няма нищо за малките. Ще ме извинявате, ама последните седмици само на бебешко се нагледахме. Изобщо пълна скръб и кофти политика предвид началото на учебната година.

# 463
Някои неща са заредени още от миналата седмица - в неделя в The Mall имаше шапки на Пес патрул ( синя и червена) и момичешки шапки и лентата- корона. Имаше и 2 вида шалове за момчета ( с динизаври в зелено и маскировъчно)  и шапки в тъмно зелено и маскировъчно - 3/5 лв са цените им. Якето на големи младежи за 20лв  е доста по-наситено зелено ( воинишко , маскировъчно нещо такова ) . Черната серия диспенсър/огледало и т.н. също я гледах някъде , дори си взех огледало още миналия четвъртък( много е хубаво).

# 464
Ами то и аз да се повторя..
Ама брошурите на Рерсо не знам точно с каква цел са...
И да гледаш и да не гледаш, много няма смисъл..
Отиваш в магазина и каквото ти трябва и те хареса взимаш..
Аз си взех сивата пластмасова кутия от преди месец и повече даже сигурно.
Чашата за запарване и кутията за тампони ми допадат...Но едва ли ще ги намеря в нашия Рерсо. 😀

Общи условия

Активация на акаунт