Магазини Pepco 6

• 67 910
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Пуснали са пак силиконова котешка тоалетна. Цената - старата, 6 лв. Невероятно! Simple Smile

# 526
Пуснали са пак силиконова котешка тоалетна. Цената - старата, 6 лв. Невероятно! Simple Smile
При нас не са я спирали. Само може би за някакъв период от примерно 2 седмици нямаше зареждане в началото на лятото.

# 527
Може да ви се стори тъпо,но ще си питам.Имаме подарък възглавницата с одеяло от серията на Хари Потър.Не ми изглеждат много качествени.След изпиране развалят ли се символите?Имам чувството,че всичко ще се размаже и омаже.

# 528
Здравейте! Дали има цветни якета като за сезона - къси или по-дълги?

# 529
  • София
Може да ви се стори тъпо,но ще си питам.Имаме подарък възглавницата с одеяло от серията на Хари Потър.Не ми изглеждат много качествени.След изпиране развалят ли се символите?Имам чувството,че всичко ще се размаже и омаже.

Не се развалят. Одеялото е прано вече два-три пъти и няма поражения. Всички шарки и символи са си на мястото, при възглавницата - също.

П.П. Пояснявам, че комплектът е белият, със совата.

# 530
Не съм виждала белият к-т.Нашият е бордо със златисти символи,но предполагам,че ще издържи и той пране.
Имаше дълги тъмносините якета с качулка.Върти ми се нещо около 40лв.

# 531
  • Пловдив
и белият със совата, и червеният с емблемата имаме. Перат се всяка седмица, от както са купени, защото се ползват за какво ли не Rolling Eyes След това и сушилня минават - не са мръднали Simple Smile
На едно място се разши совата-възглавница, но я заших.
Скрит текст:

# 532
и белият със совата, и червеният с емблемата имаме. Перат се всяка седмица, от както са купени, защото се ползват за какво ли не Rolling Eyes След това и сушилня минават - не са мръднали Simple Smile
На едно място се разши совата-възглавница, но я заших.
Скрит текст:
малко оф топик, но тавана рисуван ли е или е някой фототапет?

# 533
  • Пловдив
малко оф топик, но тавана рисуван ли е или е някой фототапет?
Скрит текст:
Латекс и фосфоресциращи стикери

# 534
Дали някой е виждал изостанали блузи за момче с гербовете от Хари Потър? Трябва ми размер 122

# 535
Дали някой е виждал изостанали блузи за момче с гербовете от Хари Потър? Трябва ми размер 122

В Пловдив Плаза мол имаше преди няколко дни

# 536
Как да килимите от първа стр.на брошурата 15 лв ???То и дали ще има 🙄😃

# 537
  • Русе
Сигурно като чаршафите отпреди 2 брошури Satisfied Rage
Масово и във фейсбук хората коментират, че само качват брошури, а стоките ги няма по магазините.

# 538
Сигурно като чаршафите отпреди 2 брошури Satisfied Rage
Масово и във фейсбук хората коментират, че само качват брошури, а стоките ги няма по магазините.
Аз чаршафи сефте онзи ден видях в магазин при нас. Пък и трите магазина в града редовно ги посещавам. Надали всичко се разграбва веднага. И тези бяха някакви "модерни", от брошурата. Иначе стандартно зареждане на чаршафи според мен изобщо няма.

# 539
Видях килима нещо не ми хареса малко като чергата от баба 😃😃😃купих на малката 92 р.панталончета със сърничка 2 бр по-плътни са  и нщ като шал -лента с Мини

Общи условия

Активация на акаунт