Магазини Pepco 6

• 67 920
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Малечка и аз имах същия случай с две тениски това лято..

# 511
То даже и за 80 ми малее като го гледам. Попринцип взимам поне 1 рр по-голям, понякога и 2, понеже ми се свиват в сушилнята. Това като го гледам вече си е свито 🤣🤣

# 512
Моята не е дребна, не е и хич пълна, тамън си е и винаги взимам номер нагоре или два, за да са удобни и да изкара ако е нужно повече, че ми се виждат много малки някои, не гледам само размера.
Подарявали са ми 2 пъти сладки дрешки от там с точен размер за нея, ами слагам ги 3 пъти и тя вече е дръпнала в см.Не успявам да им се нарадвам.

# 513
Доволна съм. Взех шапка с Маршал. Миналата година изкара цяла зима с шапка с Чейс, сега разнообразие. И една с Мики маус му взех. Долнища размер 110/116 нямаше ни едно!

# 514
Аз миналата пролет й взех 80 и ги носи,мислих да ги давам .Пробвах й ги,ми те пак й стават.Нищо не се е свило .Когато ги купувах беше между 74 и 80,сега е между 80 и 86 ,а 92 дето ги взех ще седят за догодина явно.

# 515
Имах точно такъв случай - комплект заедно закрепен. Блузата 92, панталона 98. А трябваше и двете да са 92. Но го видях вече като го простирах.. И така и не го върнах. Още не е стигнала да го носи долнището. Аз взимам точен номер, обаче пък нашата върви дребна и обикновено ги износва по-натам. Например, в момента е на 2 и 3 месеца, носи 18-24 м блузи и част от панталоните са 2-3 г., но част от тях са й дълги.

# 516
Моя младеж е на 9м (70 и няколко см, но е шишко), ама с тия размери рядко носи нещо, което да му е точно. 80 някои са му малки, друго са му големи. Гледам и на око, ама сега се заблудих, понеже погледнах съседното панталонче, видя ми се добре 86  и ха.. то друг номер се оказа 🤣🤣  поне му взех термо чанта за шишето, ако стават за нещо де.

# 517
И аз пазарувах от новата брошура. Взех 23 номер от кафевите боти за момче (по-скоро горчица). Нямаше 22 номер, но 23 се оказаха добре на крачето. Може да са леко умалени.

# 518
  • София
Вече няколко пъти ми се случва да купувам детски дрешки с объркан етикет и от тогава задължително гледам на самата дреха какво пише.

# 519
  • Седмото небе
Аз също проверявам и вътрешните етикети вече.
Онзи ден от магазина в Мол България купих две страхотни шапки(те минаха успешно и през сушилнята) и чорапогащник-него го суших на въздух. Другата шапка на снимката е от различен магазин.

До сега съм пазарувала само за бебка, понякога преглеждам и момчешкия щанд. За нас или дома нищо не съм купувала. Но определено от дрешките предпочитам нещата от Органик памук и някои от Дисни сериите. При регулярните стокк някои са ни избелявали или пускат боя/при първо пране задължително с цветоулавяща кърпичка, други се свиват или стават на топченца, затова вече избирам по внимателно и често взимам един размер отгоре, ако разликата не е много голяма. Като цяло съм повечето пъти  доволна.

# 520
  • Mostly in my mind
Взех тази масичка. Чудесна за парите си

# 521
А тази симпатична малка масичка релефна ли е...така ми се вижда.
Или върху релефа има някакво гланцова покритие..😀

# 522
  • Mostly in my mind
Релефна е, да.

# 523
Не сте коментирали зимните, дълги, дамски, тъмно сини якета Grinning. Аз днес се сдобих с едно за 40лв. Надявам се да не е много кофти като качество. Хареса ми освен, че е дълго до коленете някъде е и с качулка.

# 524
Полезно!Да си призная никога не гледам вътрешния р-р.
Ама не е честно кучета има май само за момченца 🙄Днес сякаш имаше вече и зимно яке -розово на точки ама не ми се стори мн дебело.

Общи условия

Активация на акаунт