Магазини Pepco 6

• 67 954
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Mostly in my mind
Според мен е добре качеството. Simple Smile но взимам от боксерките. слиповете не знам как са.

# 496
За боксерките съм писала, че са екстра (имаме сини, сиви и черни), но черните избеляват от сушилнята. Другите цветове нямат този проблем.

# 497
Ще намина да видя тия дни. Ако взема ще дам отзиви

# 498
Боксерки купувам на моят мъж,доволен е .По-добро качество са от бикините,не им тръгват конци,не изскачат ластици.

# 499
И аз съм доволна от мъжките боксерки

# 500
  • Русе
И аз купих преди 2-3 месеца за тийнейджъра 2 бр. боксерки, докато чаках да пуснат лидълските. Сини и синьо+тъмносиньо райе. Отлични са за сега.

# 501
Не бях забелязала картинката със стъклените дъски и не се бях сещала за подобно приложение.
Аз имам много малко свободен плот в кухнята...А пък големи котлони (4-ка) 😂
И постоянно оставям нещо върху тях.
А пък и за пръскането при готвене да се оставя на гърба....суперрр сте..
Благодаря 😘
Иначе ще ходя да видя ботите и суитчерите от детското , а евентуално и гумените ботушки .
И дъски определено 😊
Редактирам се:
Поста ми е за Лидл темата...😁😁

# 502
Здравейте, знаете ли в кой магазин в София и дали изобщо могат да се намерят тези кошници - https://pepco.bg/produkti/p36-tribal-321833-%d0%ba%d0%be%d1%88%d … 0%b8%d1%86%d0%b0/ и https://pepco.bg/produkti/319222/

# 503
Мерих зимни шапки на малката едно зайче ли какво беше уж за 18-36 м( ако не се лъжа) беше й малка отидох в сектора за големи мерих й сива с панделка пак номера за нея а тясна а 4-8г ест смешно голяма 😳😃Като цяло едва сега зареждаха явно, като ново само една по-дебела блузка  тип туника с таралеж но не я купих

# 504
Не разбирам политиката на Пепко - толкова неща си харесвам на сайта им, а като отида в магазин ги няма. Писала съм да питам къде има наличности - не знаят... Много ми е странна тази организация Rolling Eyes

# 505
Благодаря Simple Smile качеството как е

Качество на тези цени....?!

# 506
Днес минах през Мега МОЛ.
Кошници:
Скрит текст:

Обувки за деца:
Скрит текст:

# 507
Позаредено изглежда. Последния път при нас беше.... Празно, пусто

# 508
Да, всичко беше пълно и имаше размери. И от брошурата нещата ги имаше. Но аз отидох точно като отвориха в мола и може да съм имала късмет.

# 509
Да ви кажа- гледайте хубаво етикетите като купувате. Днес в магазина в Ринг мол взимам на детето един комплект блузка и панталон и отделно един панталон рр86, като гледам хартиените етикет. Взех първо 80, реших че ми малеят и просто прерових за 86 без да оглеждам много много. Прибрах се, махам етикетите да ги пускам в пералнята и какво да видя. Единичното панталонче с хартиен етикет 86, а реално на дупето рр80 и най вероятно изобщо няма да го облече. Не че ми е за 5лв, няма и да се разказвам да връщам, понеже ми е далеч, но да имате предвид.

Общи условия

Активация на акаунт