Магазини Pepco 6

• 67 965
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Две тениски имам и двете л (попринцип нося м)едната така се е свила все едно е s вече другата е ок .

# 481
  • Beyond the stars
Мда, трабва да се опипва...Grinning
Вие не пипкате ли, аз си пипкам...не позарувам само на око Smiley

Именно, пипам вече по единично все Joy

# 482
Аз пък съм фенка на ношничките с къс ръкав( винаги купувам по две ( за всяка къща) нося ги като домашни дрехи и са ми много удобни. Имам около 10 бр и не са мръднали( само една тъмносиня с маргаритки тъничка се прокъса - заради интензивно носене или пералня сушилня нон стоп незнам, но за 8 лв съм доволна).
От новата брошура се надявам да намеря отледалото, кухненската дъска, мелничката и френската преса.
Иначе предимесец купих трите кухненски бъркалки силиконови и съм доволна ще си купя още едни да ги подменя вкъщи.
 Виждала съм и черните кутии, купата за плодове, пластмасовата кутия с капак.

# 483
  • Beyond the stars
Взех си детска пижама с дълъг ръкав за 8лв. Мекичка е, пък да видим колко ще издържи Blush

# 484
Тези ги гледах, хубави са.

# 485
Аз днес ходих до люлин 6 и излязох с два ватирани клина за детето (24-36м). Имаха и надпис - warm and cosy. Явно от новата по-зимна колекция

# 486
Аз утре се надявам да се докопам до детски обувки. 🥾🥾

# 487
  • Пловдив
Нещо ново ли ще зареждат? В два магазина опоскано и празно...даже и стелажи липсваха.

# 488
Видях, че брошурата е от утре. На мен ми трябват за малко дете. 22,23 номер. Иначе има за по-големи

# 489
Аз нямам инфо от познати, но чета във фейсбук също се коментира,че е много празно, казват че уж имало забавяния в производство...не знам.

# 490
  • София
Има ли заредени вече по плътни клинове за по-голями момичета 152/158 см?

# 491
Има ли мъжки слипове …. Никога не съм обръщала внимание на мъжкото …

# 492
  • Mostly in my mind
Има. И слипове, и боксерки.

# 493
Благодаря Simple Smile качеството как е

# 494
Има ли заредени вече по плътни клинове за по-голями момичета 152/158 см?
Сега уж в новата брошура има ватиран черен дамски клин S-XXL - може да ги погледнете, защото понякога са умалени и С-ката спокойно може да мине за 164 р-р. Аз понеже за младежа вече трудно намирам неща , а още е 146-152 , взимам от дамските серии ( XXS ) ,където е възможно , и след 1-2 сушилни са само една идея по-големи Simple Smile Simple Smile
В неделята в магазина им в the Mall, хем имаше от новата колекция неща, хем имаше супер много празни стилажи ( този магазин там имам чувстовото , че е най-зле зарежданият - или нещо го няма , или вече  е свършило,или въобще не се и появява  ..и то при положение , че промоциита започват в четвъртък.

Скрит текст:
Съветвам ви за момиче на тази възраст, да прегледате офертите на sinsey -www.sinsay.com , имат вече сайт , с безплатна доставка са и  -15% ако се регистрираш за бюлетина им. И те са полски ( казаха тук в друга тема , че са нискобюджетната серия на групата , в която са Reserved, Cropp, Hause....) , а като цени и качество са може би и по-добре - основно са тийн мода 

Общи условия

Активация на акаунт