Магазини Pepco 6

• 67 858
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Клинове отвътре с полар си купих тези дни от Кик.Има и чоропогащници по- дебели, и термочорапи.Доволна съм.В Мега Мола в Люлин бях.
Детски нали? Ще се разходя и до там. Благодаря! 🌹

# 586
Не знам защо го правят тия брошури. Или аз съм тъпа и нищо не намирам или момчешко есенно/ зимно като за 4 годишно няма в нашия филиал. Един спортен панталон няма..

# 587
  • София
Имам чувството, че изсипват в  един филиал само 1-2 размера, в друг - други два и така.
Може ли в the Mall да има 10 броя от един размер и нито един от друг? В този мол явно ходят родители на деца с всякакъв ръст, освен 128 (примерно)

# 588
  • София
Ами аз си купих за мен, но май има и детски.Проверете на място!🤗

# 589
  • Русе
Днес ходих в магазина в мола. Все едно пролет идва, а не зима. Беше пълно с еспадрили и чехли, и чорапи тип балерина и терлик. Нормални чорапи нямаше. И откъм домакинско беше много беден асортимента.

# 590
Ще го пропусна тогава Wink благодаря!
Като им пета ФБ страницата, явно навсякъде положението е трагично. Защо се получава така обаче никой не казва от персонала. Ей, добре че взех шапката с Маршал и Мики миналата седмица, защото вече няма нито едната, нито другата в магазина.

# 591
Явно стоката не е изпратена.

# 592
И аз бая се разочаровах от Пепко в последно време. Не бях ходила от доста време, вчера реших да ида, да потърся пижамки за хлапето.. ами пак се разочаровах. Седят си едни и същи дрешки (конкретно за момчета гледам), никаква следа от нови артикули.
Зареждаха някакви тикви и Halloween маски и аксесоари.

# 593
Здравейте, виждали ли сте в някой от магазините космонавт за бебе?

# 594
Здравейте, виждали ли сте в някой от магазините космонавт за бебе?
В Лидл има олекотен за 17 лв

# 595
  • Русе
Днес и в другия магазин ходих. И там беше постно. За новия магазин ли са пренасочили стоката, че така празно?... Но пък имаше неща, които в мола ги нямаше. Дълги чорапи имаше преди месец, сега и там само балеринки и терлик и бяха по два-три чифта на кука, а някои куки висяха празни. Дъщеря ми само такива носи и голям зор да и купя. За това съм ги задъфкала тез чорапи Smiley заради тях и се вдигнахме до другия магазин.
Да не съм без хич си взех една пухена лилава блуза/пуловер. А ММ награби два ножа на Питър Кук. Харесали му, стабилни били. За мен са - нож, като нож. Нали са остри и режат...

# 596
  • София
Аз пък вчера трябваше да положа усилия на волята, за да не си тръгна от Пепко с повече от плануваните покупки. Този път ми хареса, но при последните ми посещения се разочаровах всеки път. В Пепко в МОЛ Парк Център в София бях. Дрехите за възрастни изобщо не ги гледах, за да не се изкушавам. Детски за сезона имаше доста. Включително малко костюми за Хелоуин. Моето дете е момиче и нямам навик да гледам момчешките дрехи, но сякаш бяха по-малко от момичешките.

# 597
А дали има зимно яке за момиче 92 по скоро ще го ползваме като нейното е изпрано 😃

# 598
В България Мол( предполагам и в други магазини) има намаление на чорапи с коледни мотиви.
Скрит текст:

# 599
Днес си взех мъжки чорапи,че дамски дълги нямаше.Къде съм бляла,43-47 съм взела.До коляното са ми.А са оранжево и синьо,мъжът ми няма да ги сложи,нищо аз ще си ги нося.Една тениска си взех с къс ръкав нещо си софт и био памучни гащя.И една пласмасова купа ли е чаша ли,да си държа там четките за грим.Доволна съм .
Едит-свещ взех от 3 лв,много приятно мирише.

Общи условия

Активация на акаунт