Магазини Pepco 6

• 67 868
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Не дава ,бе Лоли.Ще чакам утре.Преди се отваряха,от два месеца не става .

# 571
Не дава ,бе Лоли.Ще чакам утре.Преди се отваряха,от два месеца не става .
Ако можеш, опитай през друг браузър. Току що я отворих с Brave.

# 572
С Edge се отваря при мен.

# 573
От миналата година са.Най-,дясното горе не е грам разтегливо.Хич не го харесах аз .
Разтегливо е , сега проверих. То е в комплект с това под него Simple Smile

# 574
Много мило девойче ми прати снимки на брошурата.Много бюагодаря ,Nasito!
Гащя само си харесах май 😁

# 575
В магазина в Дупница има ли черни дънки за жени, якета за бебета и най-вече маратонки за момчета (4г). Мисля уикенда да отскочим до парка и до Пепко, тъй като в Благоевград почти няма избор, а трябва да купя някои неща за децата. Ще ми е полезно ако има някой от там Simple Smile

# 576
  • в сърцата на децата <3
Днес в три магазина в Пловдив детските якета бяха за до 7 годишни. Голямо приключение да намеря на 9 годишната... Накрая в Кючука до Кауфланд имаше 8-9, дано да ѝ стане. И друг път ми е правило впечатление, че точно размерите 140-150 все са супер дефицитни за всички видове дрехи...

# 577
  • 1st floor
Знам, че в темата пишат люлинчанки. Моля, ако ходите до мола или до Пепко във втори м.р,   да хвърлите едно око дали го има сивия
дамски поларен суитчер и дали е плътен. Hug

# 578
  • София
Кои софийски магазини са добре заредени? Последно ходих в два люлински и този до женския пазар и нямаше почти нищо за момчета. 4 стелажа момичешки дрехи, 1 рехав за момчета...

# 579
Някой знае ли с какви размери са детските поларени одеяла?

# 580
  • Русе
Русенки, скоро ще си имаме Пепко на центъра. Вчера магазина беше зареден със стока. Работници работеха отвън по фасадата.

# 581
Русенки, скоро ще си имаме Пепко на центъра. Вчера магазина беше зареден със стока. Работници работеха отвън по фасадата.
Говореше се за 1.10 ама може би ще е средата на месеца. Представям си този магазин да е вечно ошушкан

# 582
  • София
Искам пак да си повдигна питането 🙄Някъде из магазините им в София да сте забелязали плътни клинове? Размери 152/158?

# 583

За сега е на 15.10 откриването.

# 584
  • София
Клинове отвътре с полар си купих тези дни от Кик.Има и чоропогащници по- дебели, и термочорапи.Доволна съм.В Мега Мола в Люлин бях.

Общи условия

Активация на акаунт