Магазини Pepco 6

• 67 696
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Не.

# 91
  • София
Те нямат даже телефон за връзка!

# 92
  • на морето
Здравейте! Някой от Бургас би ли споделил дали в магазините на Пепко има вакуумни торби различни размери и как са като цени. На Лидл следващата седмица ще има 10 за 20лв, но не ми трябват толкова много.

# 93
Записвам се.Изгубих интерес към веригата, като Ви чета, може да се сетя, че нещо ми трябва.Мин.год.май месец имаше 30 процента и накупих многоооо , тази година -нищо не предлагат.

# 94
Мин.год.май месец имаше 30 процента и накупих многоооо , тази година -нищо не предлагат.

Не разбрах колко сте си купила от тези 30 процента, но ако става дума за намаления, то и сега има, но се виждат чак на касата. Проверете това, което сте си харесала и може да се окаже намалено.

# 95
Имаше тридесет процента на всичко от края на април покрай великденските празници и после май месец продължи.Направих три-четири покупки от два магазина, тези в моловете бяха затворени тогава. Общо над 400 лева дадох, накупих неща за дома и вилата плюс други за мен и детето. Това имах предвид - намаление на всичко. Имаше опашки пред магазините и ставаше с пропускане. Сега ходя рядко- за канцеларски материали.

# 96
Здравейте! Някой от Бургас би ли споделил дали в магазините на Пепко има вакуумни торби различни размери и как са като цени. На Лидл следващата седмица ще има 10 за 20лв, но не ми трябват толкова много.
10 ще са, но малките размери, а от големите по 5. По-добре си вземи от Лидл, в темата ги похвалиха и аз смятам от там да взема. Едва ли в Пепко ще са по-качествени.

# 97
Какъв е смисълът да има намалени стоки с намалени етикети и други такива без? Намалените стоки са си обозначени на отделен щендер, всичките други са на редовна цена и нямат никаква индикация за намаление.

# 98
Наистина някои намаления не са отразени по никакъв начин и излизат чак на касата.
Онзи ден прочетох в темата за намалени чаршафи, без отразено намаление. Посетих магазина и се оказа точно така - въпросните чаршафи, а и други покрай тях бяха намалени, но разбираш това чак на касата.
Лично мен не ме устройва да чакам цяла опашка, само за да попитам дали даден артикул е намален.

# 99
Тази им практика, освен че е некоректна, подлежи и на глоби.

# 100
Аз си мисля, че всяка търговска верига си има плюсове и минуси. Както и понякога има какво да си вземеш, друг път не. Това е нормално.

# 101
Отзиви от новия Пепко в Тракия?
Да знам дали да отида?

# 102
  • Пловдив
Отзиви от новия Пепко в Тракия?
Да знам дали да отида?
отворен ли е?

# 103
Нали днес го отварят?

# 104
  • Пловдив