Домакини 76 / Лятно ни е

• 50 731
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Лейди, от предния ти пост останах с впечатление, че щом има бъдещи ученици и преподаватели, вече мачът е свирен и се знае със сигурност. Щом още нищо не е ясно- пожелавам успех.
Смърфи, в последно време много се дразнят на доставките от Икеа. Дано се разминеш само с това. И отвори кутиите и виж как е качеството при доставката, защото и такива оплаквания имаше. Хора, които си купили нещо на промоция(или безплатна доставка, не си спомням точно, но беше в темата за Икеа) си го складирали, докато му дойде времето и се оказало, че има поражения. Успех с изследванията и на теб.

# 121
Мерси, Мария! Ще ги погледна, ама те са доста неща и не знам сама как ще успея. Но мебелите нито са на промоция, нито с безплатна доставка. Ама каквото - такова!
На теб кога ти е срещата с трихинолога? И при мен се сипи косата и вече не знам какво да правя.

# 122
Мария няма нищо окончателно преди резултатите от изпитите.
Тук има дни, в които можеш да разгледаш бъдещо училище и да се срешнеш с преподаватели септември, октомври, защото избор се прави до март месец. Можеш да апликираш към безброй училища. След това идват срещите по това време - един вид да си по-запознат с това, какво те очаква на есен. Срещите не са задължителни.
Обаче крайното решение се взема на база резултатите от изпитите.
Един вид имаш принципно съгласие от училището, че детето ще учи там, ако изпълни зададените преди това нива на знания. Наясно сме, че ако нивата от изпитите не са над зададените ще търсим училище с по-ниски критерии.

# 123
Смърфи, случаят с Икеа беше, че хората използвали някаква промоция и поръчали мебелите доста по- рано (още били в ремонт). Съответно ги складирали опаковани, (както са пристигнали) докато ремонтът приключи. Да, ама времето за рекламации било минало, а мебелите имали забалежки, та се започнала една комуникация..... Не си спомням развързката, но имаше нерви.
Вчера се обадих в клиниката, за да видя дали всичко с часа ми е ок (защото е записан преди около 5 месеца). Отдъхнах си, има ме, но ще има още едно потвърждение от тяхна страна, малко преди датата. Тя е на 23. 07. Имам цял лист с въпроси и се надявам да имам възможност да ги задам. После ще споделя и с теб.
А сега може да прочетеш за Еукапил. Били много добри. Може и аз да посегна към тях, ако на прегледа ми бъде предписан миноксидил. Към него имам резерви.
Лейди, мислех, че всичко е приключило и срещата е вид запознаване с новия клас и учители.

# 124
  • София
Привет момичета от близо и далеч!
Минавам като един 70 годишен тайфун, за да оповестя своя юбилей. Нямам време за повече.

# 125
  • гр.Варна
Честит празник Тайфуне с нежно име.Flowers Hibiscus Здрава,успешна,все така дейна и позитивна бъди.

# 126
Доставиха нещата. Всичко беше добре опаковано и нямаше как да ги отварям. Надявам се да нямам изненади в последствие.
Сега ми излязоха 98% от изследванията - добри са или поне са в норма. Утре свекърва ми ще ме води при един нейн колега хематалог да погледне за всеки случай нещата и под стъкълце, та дано и там всичко е ок. Ама откъде е тази температура и метален вкус в устата... уфффф

# 127
  • при късмета
Фло, весел празник!
Смърфи, ама ти Т ли имаш? Не се шашкай, в момента няколко вируса върлуват, като не им дадоха да си набавят бройките покрай ковид. Включително пневмония, без ковид, стомашен вирус един-два варинта, ангина и общо неразположение, включващо всички симптоми. А и лятото винаги стомашните вируси са водели и други след себе си. Дано и хематолога каже, че всичко е наред

# 128
Ма ко, аз имам температура от близо 4 месеца... до 37,5 всеки ден по цял ден. Не е нещо от сега. Аз нейните корени диря, хаха. Досега обаче ПКК даваше отклонения като за инфекция, но днешната е в норма. Затова утре и стъклото да се види. Ревматологичните кръвни и те са в норма, тест за туберколоза отр. Аз вече една папка с изследвания имам. Затова уфкам и охкам.

# 129
  • при късмета
При това положение си е за уфкане и охкане. Толкова специалисти да не могат да намерят причината. На вси пак е добър показател, че днешните са в норма. Дано се оправи положението и да се разбере причината

# 130
Смърфи, имах такъв момент (37,2) преди много, много години.... Никой нищо не казваше. Само отмяташе, че не съм за него и продължавах по веригата. И ревматоидни фактори изследвах, какво ли не- зъболекар, нефролог, невролог, гинеколог..... Накрая се озовах при чичо ми (уважаван неврохирург). Погледна нещата, прати ме при колежка, пусна и тя изследване- пак нищо не излезе. Накрая чичо ми ме излекува с геритамин, нооптропил и пожеланието да пийвам винце и да се радвам на живота си. Признавам си, че като прочетох какво е това ноотропил не го пих (а той ми го презентира като витамини за мозъка). Мина и замина, така и не се разбра какво е.

# 131
Ами щом винцето лекува, хайде наздраве:

За Славчето ще сипем халба с бира:

За съжаление, не се чувствам добре и затова обикалям по лекари. Има още доста изследвания да се направят, ама те са тежката артилерия и хич не ми се занимава с това.

# 132
Смърфи, благодаря за почерпката. Що се отнася до изследванията- няма не искам. После по- лесно се пие вино.

# 133
  • София/Севлиево
Фло,честита да си.

# 134
  • при късмета
Смърфи, и аз като една бъдеща свекърва, да си кажа. Ще ходиш на изследвания, каквито трябва, защото няма къде да ходиш. Нашите палци са вълшебни, нали знаеш, после ще си спокойна

Общи условия

Активация на акаунт