Домакини 76 / Лятно ни е

• 50 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
ма ко и ние преди сто години един шкаф с автоемайллак ремонтирахме.
snow_angel то кой обича да кърпи чорапи?
Ladybird_единия  ягдтериер на съседа няколко пъти влиза у нас  ... и колко бели направи, но за лисиците определено ще ти помогне.
Прескача животинката мрежата, съседа му направи висока ограда и спряха бягствата.

# 106
  • при късмета

Ох, Славе Joy Някои неща ги знам само на теория, че не ми дават да да ги правя. После щетите са повече, иначе аз желание имам Joy
Аз съм с коктейла вече и си чакаме гостите

# 107
  • София
Аз приготвих багажа. Тая нощ пътуваме за морето.
От 7г насам ще изменим на Крапец и отиваме в друга крайна точка-Синеморец.
Главното ми условие-да сме сами в къща с удобства и да няма хотел до нас, е изпълнено.
Дано ни хареса. Ето това е:
https://casaverde-bg.com/

Никога не съм била фен на морето. Аз имам проблем с почивките. Толкова си обичам дома, че на чуждо място се чувствам... Абе не е мойто. Но все пак човек трябва понякога да излиза от зоната си на комфорт. Поне ще разнообразим малко.
Стискайте палци да е всичко наред, да сме здрави и да ни хареса.

# 108
Мако наздраве! Страхотен коктейл си си спретнала Kissing Heart Аз купувам консерви кокосова сметана или мляко. Ако консервата с кокосово мляко не я разбиеш преди отваряне - отгоре има сметана.
Вале стискам палци да си прекарате спокойно почивката Heart Eyes

По принцип харесвам всички кучета. На този етап най са ми на сърце джак расел и бигъл - ама не ме питат Laughing За мен е важно да е малка порода, че с голямото видях зор. Ако може да съм с 10г. по-млада пак щеше да е ротвайлер, ама не съм. Няма и да ставам по-млада....

# 109
  • при късмета
Добро утро!

Станах рано, дупчиха ме, крива съм. Все едно е понеделник Joy

# 110
Ама кафето ти се е получило! Днес ли чакаш резултати? Пожелавам много да са се подобрили!
Смърфи, ти, до къде я докара? Аз днес се обадих да разбера дали всичко е ок с часа ми при трихолог, че го записах преди около 5 месеца.

# 111
  • при късмета
Днес ще излязат резултатите, но при нефроложката съм в сряда. А с ендокриноложката се разбрахме да се обадя като излязат, че и тя пусна още един хормон и ще я търся като ходя вдругиден така или иначе

# 112
Ами аз съм до кривата круша. Нищо не съм правила в това отношение, но утре ще пусна пак малко кръвни и ще действам според резултата.

# 113
Успех, момичета.
Аз днес се обадих до трихолога, за да си проверя часа. Да не се окаже, че нещо се е бъгнало и съм чакала напразно 5 месеца. Та, има ме в списъка.

# 114
  • при късмета
Добро утро!

Слагам кафе, макар, че фейса изклюкари, че е ред на Фло
Да си жива и здрава, все така дейна и позитивна!
Погледнах си резултатите. Допълнителния хормон, който искаше ендкриноложката е в норма. Пикочната киселина пак е доста завишена, но е паднала като цифри. Миналия път беше 424, а сега е 392, при горна граница 340. Като ходих за хремата при личната, ме пита какво е станало, казах ѝ какво са казали и двете, според нея не е подагра, нефроложката го е допуснала заради високия показател. Ще видя утре какво ще ми каже.
Мария, Смърфи, добри резултати ви пожелавам

# 115

Добро утро момичета!
С Дългун пием кафе преди училище.
След обяд има среща с учители и ученици от бъдещото училище.
Трети ден вали и се чувствам прекрасно Laughing Обаче и тревата се чувства така и при първия сух ден ще имам доста работа.
Стискам палци за изследванията Kissing Heart

# 116
Охооо, две кафета за разкош(а и имам нужда) + чакаме почерпка от Фло!
Фло, да си жива и здрава, все така дейна и ангажирана с работа, гадже, деца, внуци и приятна компания. Весел празник пожелавам от цялото си сърце!
Лейди, може и да съм забравила, или да не съм прочела някой пост, ако нещо се е бъгнало,  но къде ще учи Тод? Изборът по твой вкус ли е?

# 117
Добро утро и от горещ Пловдив!

Миналата седмица купих едни мебели от Икея за тук и казаха, че ще ми се обадят един ден преди доставката. Вчера ми звънят и казват: ами днес ще ви доставяме. И аз газ към Пловдив. Имаше и някакво адско задръстване на магистралата, заради някакъв ремонт, но успях навреме. А те ми доставят два кашона само. Къде са мебелите: ами не знам, ами ще проверя и т.н. Уж днес ще ги доставели, сега стоя вързана, да видим кога аджеба ще стане тази доставка.
Сутринта дадох кръв, но не очаквам някакво подобрение като знам как се чувствам… Дано само няма влошаване, това би било също добра новина. И след това ще тръгна по лекари, колкото и да не искам…

# 118
Фло - желая ти мнооого здраве, здраве и успехи за всички около теб Kissing Heart защото тогава и ти ще си щастлива!

Мария - Дългун иска да продължи академично LaughingLaughingLaughing Тук след задължителното образование има 2 пътя /както беше навремето при нас/ - колеж/техникум или шеста форма/реална гимназия.
Той избра шеста форма. Апликирал е само за едно училище, но ще видим на 12.08 дали резултатите от "матурите" ще му стигнат.
Ако не стигнат ще се наложи да търсим колеж.....

# 119
Ех, нещо съм разсеяна. На прекрасната ни Фло пожелавам много здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт