Домакини 76 / Лятно ни е

• 50 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Севлиево
Влизам да почерпя за р.д.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 18:09 от Елислава

# 151
  • при късмета
Ели, да си жива и здрава, да ти е леко до края, а после още повече!

# 152
Ехе, Ели! Честита да си! Здрава, обичана и щастлива!

Мария, имам вече такова и уж няма бактерии. Ама като гледам сутрин какво ми се стича от гърлото…. Мани, мани!

Вече съм в Бургас. Мм утре трябва да дойде от Киев за уикенда! Стискайте палци да няма някакви усложнения с нови заповеди и т.н.

Славче, да се готвиш, че имаме бири да пием! 🍻 Само дето ще ми се наложи да ходя до София другата седмица по някое време, ама пак ще си дойда. Абе, на морето се диша някакси по-леко! 😉

# 153
Честита да си, Ели! Здрава, щастлива и обичана! Весел празник.
Смърфи, напълно те разбирам. И аз имам неразположения. Унг- то в София ли е?

# 154
Честита да си, Ели! Здрава, щастлива и обичана! Весел празник.
Смърфи, напълно те разбирам. И аз имам неразположения. Унг- то в София ли е?

Не, в Пловдив!

# 155
Flo 51, Елислава честит празник !

Прибрах се от Пловдив. Бях забравила какво е 36 градуса без влага...
Изпратих мъжа на работа, сутринта вентилатора на фурната ми отказа, мъка е без вентилатор, сега съм в процес на избор на нова печка... Много трудно ама 10 години ми служи вярно. Сега обмислям дали да не взема с обикновени котлони, защото първо повредих стъклокерамика ( подпалих неизвестно как покривка и дава дефект на единия котлон. Отделно Индезит в Технополис на сайта не откривам та друга ще избирам.

# 156
Джейми, моята фурна от 2-3 години е Канди и съм много доволна.

# 157
  • Бургас
Честит празник,Ели!

Днес е жега и в Бс!Не се чувствам добре на тези температури!

Смърфи,ще се радвам да пийнем биричка заедно!

# 158
  • гр.Варна
Привет от Крапец, айде да ви разхладя, а

# 159
Ели Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Да си жива и здрава!!!

Привет другарки!
Не знам каква жега е при вас, обаче при мен е моооооор Rage
Вчера цял ден бяхме на Yorkshire show - сутринта беше ок, но после напече и до 18ч не спря! За тукашния климат 28гр е невероятна жега.
Намазана с фактор 50, с капела... - резултата е нос като на клоун. Така сме изгорели....
Иначе си изкарахме страхотно. Дегустирах поне 6 вида джин и 3 вида ром LaughingLaughingLaughing
Това са една малка част от наградените говеда, наредени да ги поздрави и принц Чарлз
Скрит текст:

Тук принца тръгва да поздрави всеки един от наградените/този със светлия костюм в средата/
Скрит текст:

една снимка от нета, че аз съм един фотограф LaughingLaughingLaughing

# 160
  • Бургас
Лейди,ами ти си за Кралската тема!Браво за фотките!
Евала на хората!

# 161
Славе, принца е патрон на изложението.
Обаче наистина ме впечатли спокойствието му, как спира и разговаря с всеки, шегува се и се смее от сърце.
Както и това, че беше с двама бодигарда само LaughingLaughingLaughing ясно се виждат на снимката - само те са без шапки LaughingLaughingLaughing
Иначе свитата от журналисти и фотографи които го следват правят здрав кордон Laughing
Камила я нямаше LaughingLaughingLaughing

# 162
  • Бургас
Лейди,много ме развълнуваха снимките и поста ти.Все едно се пренесох в една друга и много желана реалност.Всяка година,както знаете ходим в едно частно стопанство във Финландия.Хората притежават акри земи с къщи за отдих,отглеждат расови коне и фураж.Много са богати и едновременно с това земни,работливи и усмихнати.Не човеци,а скали!Там се зареждам не само от природата,но и от хората и техния бит.Мисля,че като светоусещане са близки до тези,които показва Лейди,без аристократизма.Обичам този начин на живот и на мислене!

# 163
  • София
Добро утро, дами!
От Ребърковска земя ви черпя кафе в новата ми чашка, изпратена ми от приятелка  от Шотландия!
Но специално заради Мария, пред чашката има Брауни, направено лично от нейната съименичка.😁
После ще чета назад, че на морето ви изпуснах.

# 164
Добро утро!
Днес е Св. Марина.
Вале как изкарахте? Кафето и браунито са .... ммммммм Kissing Heart
Явно и тук горещниците са по същото време като в България - днес ще е по-горещо, очакваме 30+гр. Добре, че нямам излизане и ще съм си в градината-гора.
Вчера излизахме до големия град да носим за изследване вода от езерцето  - като няма дървета температурите са ужасни!
Славче, хората на това изложение са точно такива - фермери, потомствено богати и много работливи.
По принцип случайни зяпачи като нас почти няма, но и ние ходим защото наши приятели участват.
Е - другите ходят защото сключват сделки LaughingLaughingLaughing
Ние още не сме сключили сделка, но говорихме и взехме координати на клубове и развъдчици на "работни" кучета.
Обаче... изобщо не съм очаквала, че 5 килограмови кучета са такива зверове!!!!
Започнах да се замислям.... такава агресия не съм виждала и при двата ни ротвайлера, въпреки, че първия беше специално обучаван да напада.
Определено джак расел отпада от избора ни.
Сега мислим за патърдейл териър
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт