Домакини 76 / Лятно ни е

• 50 778
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
О, о, о, трогната съм от адашката и Валето! Ето това е истинско кафе- на село с нещо сладко и в порцелан от Шотландия!
Лейди, не се оплаквай от слънцето. Ако при вас е мор, при нас (около 10-12 градуса повече и то на сянка) си е живо харакири. И днес ще е така, а за другите дни, най- вероятно ще се разхладим с 5 градуса по- малко, демек от харакирито отиваме директно на моооор.
Такива изложения много харесвам. Често по някои от тв каналите гледам д-р Пол(вет) и неговата практика. Много често лекуват животни, които ще участват в изложения, или самите лекари са в гостите.
Сега да подшушна на Валето, че няколко пъти вече си купувам от пазара листа манголд. Полезни са, а не съм ги видяла в селската ѝ идилия. Да прочете инфо, да се замисли и за другата година да се поправи. Днес ще бланширам листа и заминават във фризера. Дръжките замразявам наситнени за добавка към супи.
Смърфи, пристигна ли ТМ?
Плами, ако може една бърза дегустация на нещо алкохолно и за мен да направиш в твоята идилия!

# 166
  • гр.Варна
Мария дегустирам бира и мента със спрайт, редуваме ги:joy: Плажен арт:joy: Жегата обаче е страшна

# 167
Плами весело изкарване Kissing Heart

При мен не жегата е ада, а "задуха" - земята е мокра, като вървиш пружинираш......... при тези температури буквално е трудно да се диша. Много висока влажност, без грам вятър - все едно си в парник.
Обаче днес ми е супер в градината под дърветата - поне не се оплаквам, че всеки ден събирам листа LaughingLaughingLaughing Ще се прекръстя на "търмък".
Вчера бяхме на мента/спрайт, за днес ще е мухито LaughingLaughingLaughing

# 168
Ние целогодишно сме на вино. Зимата- домашно червено, сега розе или бяло.

# 169
  • Бургас
Аз зиме и лете съм на бира,обаче много взех да качвам кила.За съжаление всички диети изключват бирата.

# 170
  • Германия
Привет момичета,
не смея да се вясна при вас, че да не вземете да ми върнете градусите дето ви ги изпратих преди време.
При нас последните 2-3 седмици градусите са 17-19, днес се качиха до 23. Почти всяка нощ вали дъжд. Аз съм много доволна, не обичам жегите и обичам да спя на студено.
На всички, които са имали поводи за празник последните дни с голямо закъснение ги поздравявам, другия път ще гледам да съм навреме.
Калинке, кученцето е много сладко, пак ли момченце ще си вземете.

Кой каза мента със спрайт, преди малко се сетих за тази комбинация и се чудех дали да сляза долу до хладилника, ама щом няма да съм сама с напитката отивам да си забъркам и аз една чаша.

# 171
  • при късмета
Бабче, нали не сте в рисковите райони на Германия?
Калинче, страхотно изложение, като всеки път
Моята сага с докторите продължава и вече съм съвсем на метлата. Проблема не се решава, а аз нещо си чакам и гълтам хапчета

# 172
Ма ко, има и такива моменти. Ако не- направи и други консултации.
Яка, само ако те видя- ще ти върна тъпкано градусите!

# 173
  • при късмета
Проблема е, че изобщо не мога да се добера до ревматолог преди края на август, а до тогава има месец и половина. Представа нямам тези хапчета дето ми изписала нефроложката правилните ли са, има ли няма ли изменения в бъбреците, има ли няма ли подагра. Надявам се утре да стане ясно ще може ли по-рано, стиснете по едни палци

# 174
  • Германия
Ма ко, не съм в рисковите райони, далече съм, аз съм в Бавария, близо до град Вайден.
Стискам палци да не е нещо сериозно
Да, забравих да кажа че и на мен много ми допадна изложението, някога като забогатея и остарея /това е в далечното бъдеще, да не вземете да си помислите че ще е скоро Smiley/ ще обикалям на воля по подобни изложения
mariat, а не така, да не се заплашваме, прогледнете си договора, който сключихме преди около месец, пращам 10 градуса, но не ги приемам обратно. Нали тогава плачехте че ви е студено, къде е лятото, е ви на сега лято Sweat Smile

# 175
  • при късмета
На мен поне откъм температури ми е добре Joy

# 176
Добро утро.

Кафето е сервирано, и закуска има.
Бабо Яка засега се търпят градусите на сянка под ореха, играя го примък -отмък, но докато бях на работа не беше приятно. Където няма слънце там се крия. В къщи е около 20 градуса, дребните спят до обяд.
ма ко дано по-скоро откриеш лекар, че края на август наистина е далеч.
Отивам да разредя есенния минзухар докато не е напекло.

# 177
  • при късмета
Добро утро!
С първата шпакловка сме готови, остава само финната отгоре. Мъжа ми иска да я прави с фигурки, да видим до къде ще я докара. Само 2 стени ще са с тях. После ме чака само боядисване и сме готови. Довечера имам уговорка да се чуя с друг специалист, да видим ще ме вреди ли за ревматолог
Джейми, не помня дали ти казах, карамфила за да цъфти цяло лято, иска слънчево място. И вода разбира се. Издържа много на суша иначе, но не цъфти. На мен на старото място на южните балкони ми цъфтяха до сняг, сега на източния преминават пролетта и после само единични цветове
Хубав уикенд на всички

# 178
Добро утро!
Мако стискам палци Kissing Heart
БаЯ пак момченце искаме и пак ще е със същото име LaughingLaughingLaughing
По новините казаха, че днес по нашия край ще е най-горещо на острова.....
Те това е положението

За шоуто - наистина си заслужава да се види
Не им е лесно на съдиите Laughing

# 179
ма ко на най-слънчеввото място е, при клематисите и делоспермата. Като цъфне ще се похваля Simple Smile
Мъжът ми има още ред керемиди и е готов с покрива. Аз осигурявам материали.
След час смятам, че ще може вече да си почива, надвечер остана да извадим още два реда картофи и приключваме  и с тях.

Общи условия

Активация на акаунт