Домакини 76 / Лятно ни е

• 50 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Джейми, страхотна конкуренция си на Валето с това кафе, сладичко и порцелан. Ние благополучно се прибрахме от София и сега реанимираме, но не с кафе, а с бяло вино.

# 181
mariat aз заради нея го избирам.
У дома чашки няма как да оцелеят, ето от последните 10, които влязоха преди две седмици вече една е пукната и ще става част от украсата на градинката, още не знам къде и как, но е там.

# 182
  • София
Аз по никое време влизам, но благодаря за кафенцето и чашките, Джейми!
Браво за къщата, браво!
При нас от три чАса вали порой, улиците са наводнени, във Враца е кошмар.
Нямаме и ток от 18ч. Сега е 22ч. Гърми, трещи, на три пъти го обърна на градушка.
Джейми, днес ми цъфна твоята, делосперма. ❤️
При мен карамфил трудно виреят. И още по трудно цъфтят. Всичко е с асми пред и отстрани на къщата.

# 183
  • в сърцата на децата <3
Ехей, девойчета! Стископалц за изследвания и доктори Flowers Four Leaf Clover 

Чашките, които показвате, са страхотни! Ще им се радвам на снимките, защото и унас като при Джейми, не виреят Joy Лично ги терминирам скоропостижно...

От седмица насам заради ремонта на къщата на баба, работният ми ден започва в 5 и приключва след 21-22 часа. Вижда му се краят на тоя ремонт, но не знам ремонта ли ще свърши курса първи или аз... Добре, че братчето си взе отпуска да помага, защото братовчедите бяха обещали помощ, но като разбраха за какво става дума и изведнъж се оказа, че графиците им са пълни JoyJoyJoy Все едно не ги е отгледала тая жена... Както и да е, ще се оправя и сама Wink Дано финалният резултат става за показване пред хора, че да се похваля!
Отивам да монтираме нови осветителни тела! Целувки на всички Kissing Heart

# 184
  • София
Добър ден!
Второто ми кафе ще споделя с вас.
Ужасна буря снощи. Проливен дъжд, неспиращ 5 часа. Градушка на три пъти. Без ток часове наред.
Пътищата около нас са пълни с клони, листа и паднали дървета. Гражданска защита разчиства.

Стиснати палци за всички с лекарски неволи. Скоро да минава!

# 185
Благодаря за кафенцата!

В Бс е голяма жега. Много обичам лятото, но нещо последните години, жегите не ми понасят. Днес съм хукнала да върша разни задачки. И за капак хладилникът не охлажда. Сега и с него ще се занимавам. Докато се оправи каквото има да се оправя и ще стане време да си ходя.

Изпратих мм на летището, самолетът има закъснение. Сега виси там, а летище Бургас е едно ню-ню.

# 186
Добър ден прекрасници в тази върла жега!

Станах в 4часа и изгладих прането LaughingLaughingLaughing
Жегите никога не са ми понасяли, но откакто ми разбутаха хормоните и качих килограми е още по-зле....

# 187
А, добър ви ден. И при нас е жега, естествено. Дори абдикирам от готвене. Вале, дано нямате щети по доматиту. Колкото и да ги ненавиждам ми е жал за хората зеледелци след метереологични поражения. Ангелче, като приключите ремонта, може да ни покажеш снимки.
Лейди, това гладене не е от хормоните. От старост е. Simple Smile Аз така се радвам, когато някоя сутрин се успя и стана към 7 часа.

# 188
Мария ранното ставане е от дъртрозата LaughingLaughingLaughingLaughing, ама ранното гладенето е заради жегата....

# 189
Е нали докато гладиш ще си правиш още по- жега, бре Лейди? Какви си ги вършила, момиче?  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 190
В 4часа сутринта биват температурите, че при нас започва яко да напича още в 6часа и така до 18часа..... Деня е доста дълъг.
Обаче след 18часа съм направо утрепана от дневната жега, че ни ютия, ни печка мога да доближа....
Добре, че домашните предпочитат скара, а не готвено и сега Дългун се вихри на барбекюто, а от мен се иска само салати и заготовки за скара.

# 191
  • при късмета
Привет!
Аз се водя в болница, в друго отделение, за да мога да мина на ревматолог. Дупчиха ме 2 пъти сутринта, на решето съм вече. Кога ще е ревматолога, не знам точно. Стиснете по едни палци.
Вале, дано нямате щети по градините
Аз с възрастта спя все повече, особено сутрин, та не знам защо всичко е обратно при мен
Всъщност дойдох да почерпя, имаме годишнина днес

# 192
Mako  да сте честити!!!!!
Стискам палци бързо да преминеш изпитанието Kissing Heart

# 193
  • София/Севлиево
Мако честита годишнина и бързо приключване с болницата.

# 194
Честита годишнина, Мако. Да се водите и да се обичате още много, много години!
Стискам палци за резултатите от прегледа и изследванията.
Лейди, чак сега схванах идеята на ранното гладене.
Аз нямам качествен сън. Чакам до късно щерката. После тя почва да дрънчи и дига шум, колкото и да се старае да не го прави, а сутрин се събуждам рано и повече няма заспиване. Както казах- старост.

Общи условия

Активация на акаунт